Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

7DAYS EuroCup 19/20 - Put do Evrolige

Статус
Затворена за писање одговора.

djole035

Grobar
Учлањен(а)
06.06.2013
Порука
409
Reaction score
441
Po tradiciji nisam gledao....
Gazi bre...
Dogodine u Tel Avivu....
Gde I'ma snimak?
 

ElJefe

Početnik
Учлањен(а)
20.07.2010
Порука
120
Reaction score
301
U ovoj utakmici, 9 igraca je napunilo skoro sve kolone (od njih jedino Volden nije pogadjao, ali je zato 8 igraca imalo znacan poenterski ucinak).
 

MMM2909

Grobarčina
Учлањен(а)
07.07.2010
Порука
1.813
Reaction score
6.269
Ko nije bio u Pioniru ne mogu da opisem kakva je atnosfera bila, suze su mi na oci krenule, kao da gledam Duletov Partizan, jos Gagi gleda kakvu odbranu peglaju neverovatno. Generalno se ne bavim navijacima ali izgleda da su Kimijevci naucili da navijaju i da prate utakmicu, kad god nije islo oni su jace, kad je trebalo da se zvizdi zvizdalo, i na kraju U Boj kad se prelama utakmica...jebeno neverovatno.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.750
Reaction score
29.606
Локација
Beograd
Ja utiske dobio samo preko TV-a, ali kakva fantastična energija, kakav fantastični Partizan! :clap

Peglanje odbrane samo tako, a koliko god da Trinki rotira - i to u trenucima kada se utakmica lomi, ko god da uđe, uveren je da može da reši i prelomi utakmicu, momci kidaju pozadi, a spremni da jebu kevu napred - pa kako god da ih išao ili ne išao šut za tri, ili bilo šta drugo - sigurni su u sebe, deluju kao tim, znaju gde su i zašto došli! :clap

Na TV-u i publika sjajno zvučala i sjajno pratila utakmicu i tim! :clap

Slavlje večeras pod obavezno, ali i obavezno saznanje da još uvek ništa nismo osvojili - tako da od sutra sve misli, energija, rad da se usmere na to kako da osvojimo i ostvarimo ono što želimo.

Hvala ti Partizane što postojiš! :šal
 

alboy75

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.128
Reaction score
2.584
Локација
svuda gde je PARTIZAN
Ovo je samo jedna utakmica, broji se ko i svaka druga, ali ipak i nije ko druge, jer smo igrali protiv jednog od favorita takmicenja i prilika da ekipa vidi da moze i sa najjacima i da veruje da moze da ode do kraja.
4:0 i brojimo dalje...
PS. Sudije... bilo bi cudno da je drugacije, da im ne jbm mater za kradju...
 

Sacayak

Grobarčina
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
4.920
Reaction score
6.183
Локација
Српска
I Lokomotiva je zakucana!

Lokomotiva-GOTOVO.png
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Bravo momci, bravooo !!! Ove sezone rusimo sve lose tradicije. Atmosfera za pohvalu takodje.

Sve kako sam i mislio. Opet odlicna timska odbrana i spustili smo ih na manji broj poena, cak smo i bacanja sutirali sasvim solidno (16/22), sut za dva izvanredan skoro 70 % (26/38)... Jedino smo podbacili u sutu za tri (4/25) ali bice i to bolje... Mozli? Prosto obozavam tog coveka... Kakav zahvalan igrac. Uz 11 poena ( za dva 3/4, bacanja odlicnih 5/6) i 9 skokova ali kakva energija i anticipacija kako i gde da bude ma odlican je... Po meni najbolji veceras. Tomas Rasa nam se napokon vratio i nastavio tamo gde je stao... Malo je imao problem sa faulovima pa je cekao i docekao poslednju cetvrtinu da eksplodira i na kraju 16 poena ( za dva 6/6 fenomenalnih, bacanja 4/5, trojke 0/3 ali nikoga nisu isle veceras )... Jankovic frizura opet solidan. mada ima i te gluposti kad nekad zicer ne moze da pogodi ali upotrebljiv je - 9 poena (4/7 za dva)... Nas zlatni decko Jaramaz opet koristan sa 10 poena i jedini dao dve trojke ( za dva 2/5, za tri 2/5 moze i bolje poenterski ali ne brinem za njega )... Bircevic nas je podsetio da ipak postoji i za kosrakasku igru, solidna rola danas uz 10 poena ( za dva 2/2, za tri 1/4, bacanja 2/2)... Pomenucu jos trojicu itekako bitnih i veceras iako mogu puno vise a to su Gordic 7 poena i 3 asistencije, Zagor 10 poena i 5/6 za dva i Pejdz sa 7 poena i 4 asistencije a posebno ona za kucanje Tomasa iza ledja... Inace Pejdza je Trinki posebno pohvalio za mudru igru... Volden nesto slabija igra i manja minutaza ali neko je pominjao asistencije kako je slab a veceras ih je imao 5... I na kraju ogromne enigme i dalje: Pejners i Parahovski. Ne znam sta je problem sa njima.

Pomenucu i sudije. Nakon dobrog sudjenja u prvom poluvremenu jako lose u drugom. Bas, bas lose i sreca pa nismo izgubili skroz koncetraciju a mogli smo kad su nam otisli na 50:56...

Idemo dalje. Sledeci je Limoz u Francuskoj.
 

Alex B

Grobar
Учлањен(а)
05.06.2017
Порука
448
Reaction score
2.542
Локација
Novi Beograd
Utakmicu sam pratio par stotina kilometara od Beograda preko hrvatskog SK. Reči divljenja prema Partizanu od strane hrvatskog komentatora su nezapamćene na "našoj" televiziji. Baš imponuje, to je prava i iskrena slika o nama. INSTITUCIJA!
 

bonaventura

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
2.579
Reaction score
4.000
Kao u dobra stara vremena...ali ovo je i pobjeda koja mirise i na dobro buduce vreme. Imamo muda imamo i pameti. To dvoje kad se spoji onda je to dobitna formula.

Moram da kazem , da je Dule bio na klupi mi bi u 27min napustili parket i otisli demonstrativno u svalcionicu. Ocigledno da moramo opet da izgradimo respekt kod sudija. Jedna velika pizdarija su 2/4 i 3/4 sto se tice sudjenja. U 3/4 ako nisam pogresio od 23 poena Lokomotiv je 15 ubacio sa penala.

To je zapalilo Pionir hvala im ipak :D

PARTIZANE NAPADAJ!
 

milance032

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
5.271
Reaction score
18.336
Локација
Kej Republika
Bravo!
Kidaj odbranu, bori se, GAZI REDOM!!!

Sve stranci u ekipi, a ginu kao da su u Srbiji rodjeni.
 

Mille

Grobar
Учлањен(а)
12.09.2019
Порука
259
Reaction score
2.204
Локација
Beograd
Kakva borbena ekipa je okupljena, nemam reci. Kao da ih hrane zivom dzigericom... I ono sto je po meni bio jedan od velikih faktora veceras - kada su u drugom sudije pocele da jedu lajne, odmah pritisak i urlanje na svaku odluku, svi oko terena skacu na njih i ovi se prizvase posle nekoliko minuta. I sto rece kolega iznad, kao i da publika bolje kapira da se ne navija na fudbalu i basketu na isti nacin. Timski rad ekipe i publike, kao u zlatno doba...
 

mrzim_sve

Legenda
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
2.728
Reaction score
2.044
Локација
Na groblju...
Pionir kao nekada, Partizan po navici.

Bez obzira na sve prethodne gluposti i cudne odluke tokom utakmice, kako smo krenuli silovito u 4/4 i paklenu borbu za svaku loptu, prosto nije bilo sanse da izgubimo! Ovakvom energijom mozemo svasta ove sezone. Crno-beli bravo, bravo!

Webp-net-resizeimage.jpg
 

Marinho

Grobar
Учлањен(а)
31.05.2017
Порука
692
Reaction score
1.364
Локација
Komsija Cvarkov Djordja
Bravo za momke, junacki igraju :respect Vec sam rekao da je u ovom periodu jedino bitno pobediti i sacuvati zdravlje igraca, a to je potvrdio i Trinkijeri na konferenciji...
Inace, sto neko vec spomenu gore, ove sezone bas rusimo te neke tradicije...Taman kad se mislilo da nas opet ceka neizvesna zavrsnica i da bez bromazepama mnogi nece izdrzati, mi odigrasmo najbolje u oba pravca...Veliki naklon za to. Idemo dalje, ne daj da stane!
 

trivunelli

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
1.796
Reaction score
7.592
Локација
25-i maj
Gordic napravi 3 dobra poteza pa 2 gluposti. Parahuski i dalje veliki problem i morace da proigra inace ne vidim sta ce nam. Trinkijeri sjajno vodi tim i to je evidentno. Kako je digao Pejdza i nasao mu minute i poziciju svaka mu cast. Jare je po meni pogodak sezone. Ako se ne varam mi smo jedini sa 4-0 jer je i Virtus veceras izgubio i CRNO BELI BRAVO BRAVO!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top