Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

7DAYS EuroCup 19/20 - Put do Evrolige

Статус
Затворена за писање одговора.

batakpudla

Grobarčina
Учлањен(а)
19.05.2007
Порука
3.885
Reaction score
11.034
Лепо вече Гробаријо? :D

Само гази Партизане. Од свих овогодишњих црнаца, Мозли ми је најомиљенији. Само лупај ћушке буразеру, има Човкету јуниору да звони у ушима данима после тебе.
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
50:56 Gorda uzima prodor i daje 2 poena, sledeci napad Pejdz pogadja za tri 55:56 po meni prelomni trenutak. Sudjenje je kriminalno bilo, Tomasu je sviran 4. faul ako se ne varam a nije ni pipnuo igraca. Dalje Vilijams na Tomasu napravio faul odalamio ga je po licu i nista samo obican faul umesto namerne.

I pored navlacenja, uspeli smo da dobijemo utakmicu. Svaka cast celoj ekipi na borbenosti i odlicnoj partiji, 22 asistencije :clap
 
Последња измена:

Sacayak

Grobarčina
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
4.920
Reaction score
6.183
Локација
Српска
Dosta i rezultatskih i oscilacija u igri danas, previše kidanje živaca, ali i jako slatka pobjeda. Najviše me nekako nerviralo što kad imamo mogućnost da prelomimo, odigramo par vezanih dobrih odbrana, u napadu se spetljamo, izgubimo loptu ili nerezonski šutamo (iako smo imali poziciju za otvoren šut par sekundi prije) i isfrustriramo se. Prilično loša 3. četvrtina, malo šta nam je išlo u napadu, i zatvorili su nas, ali bilo je par sumnjivih sudijskih odluka u njihovu korist.

Imao sam osjećaj da Zagorac do sutra šuta sa poludistance, da bi sve pogodio bez problema. Uz još dosta dobrih poteza, malo me večeras podsjetio na Darija Šarića.
 

Aleksa

Grobar
Учлањен(а)
28.03.2010
Порука
761
Reaction score
687
Локација
Nis

Залад

Форумски курсаџија
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
3.204
Reaction score
28.286
Локација
ZATUCANA CIGANJSKA SMRDIJA
Dajte nam Vardu eto vam Para... kako se već zove. Čoveku će izgleda jedini uspjeh u karijeri biti onaj koš kojim nas je eliminisao. U Partizanu za sad easy money. Mozli - grobarski ljubimac.
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.105
Reaction score
15.895
Локација
Храм фудбала
Utjeruj strah i u Evropi i kod kuće. Bravo momci, bravo Trinki doktore.
Kakva energija i na terenu i na tribinama. Borba do poslednjeg atoma, a opet djeluje da imamo još rezerve i rezerve.
Mozli napreduje iz utakmice u utakmicu, sve bolji i bolji, a po meni i igrač utakmice. Tomas se vratio, nema više izvini.
A osjećaj vezano za Voldena je da ga Trinki drži na lancu, i da od njega za sada traži ono gdje je najtanji. A kad ga pusti uh uh uh.
Idemo dalje.

PS: A jesu se pomirili Limar i Trinki?
 

rkeu

Grobarčina
Учлањен(а)
15.10.2006
Порука
1.558
Reaction score
919
Kakva enrgija,kakvo trcanje,kakva odbrana... Ma bravo bre Partizane!
Sudijama se najebem mile majke za ono sta su svirali u 3/4. Ono Birci sto su svirali na gradjenju bacanja, ono nisam video u zivotu da je svirao neko.. Ono zabadanje onog njihovog o` bryanta gde pravi korake,boravi 10sec u reketu sa Mozlijevom rukom na lopti sviraju faul,prso sam :banghead:, ne sviranje ni jednog faula do nekog 5min 3/4 za njih....
Da nije bilo toga,lagano bi ovo priveli kraju.
Cestitke Trinkiju i ekipi na ratnickoj igri i pobedi.
Pionir,makar i ovakav ciganski pojam za arenu,ali jbg natrag na nbgd.
Idemo dalje za sve pare
 

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.058
Reaction score
7.936
Pre dve godine sam kupovao stan i birao da to bude blizu Pionira kako se ne bi nervirao zbog prevoza .
Kad ono- prc. Odosmo u Arenu.
Sve me sinoć podsetilo na nekad. Bravo momci.
A što se tiče Parahovskog
Da se ne lažemo ni jedne akcije nije bilo za njega.
Možda prve dve protiv Ritasa,koje je zasrao i to je to.
Od početka se videlo da ove sezone nećemo forsirati igru ispod koša,i da je slabo pokretni centar kao on loše rešenje za našu odbranu.
Ali vratimo se na ono što je možda i najvažnije.
Utakmica sa ciganima.
Gledali smo svi prošle godine da osim ono što je neminovno cigansko sudjenje su našli način da nas u vreme napadačke krize i umora useru u reketu.
Tako smo mi igrali sa Milojem,Pekovićem,Jawaiem,Marićem...
Protiv takve igre ako nemaš adekvatnog čuvara za takvog igrača .Možemo da se slikamo.
U onom našem ultra preuzimanju neretko Volden ili Pejdz ostaju pod košem sa nekom četvorkom pa i peticom.
Zamisli njih protiv Odza.
Mi moramo u rotaciji imati igrača koji će biti odgovor na takvu igru.
Jedina ekipa koja još uvek forsira taj fazon je KK Limenka.
Kako skoro svaki evroligaš ima u timu tehničko obučenog strvinu na petici i to neće prolaziti u Evropi jer da se ne lažemo nije limeni bucko u nivou ni Jawaia ali za naše podneblje za 5 minuta nam mogu isključiti Mozlija zbog 5 ličnih
Pogotovo jer kriterijum odredjuju sudije od Ćoravog.
OK je cilj Evrokup ali moramo se mačovati i za ABA propusnicu.
Ono što je sigurno ukoliko nemamo odgovor za svaki način napada mi ne možemo biti tim.
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Što se tiče same utakmice ni na sekund nisam sumnjao u pobedu ali se jesam pravo nervirao zbog suđenja. Srđa sa SK je zapeo za sudjenje u trećoj četvrtini, samo je o tome pisao a ni malo slabije nisu sudili ni u drugoj četvrtini, po meni čak i gore. Tada smo imali 4 faula posle 1:05 odigrane četvrtine. Od tri faula Artu dva su izmišljena. I pored toga odigrali smo doktorsku odbranu u toj četvrtini. Imali su 4 pogođena šuta, dve dvojke i dve trojke od kojih je samo druga trojka bila laka jer je čovek bio sam. Ostala tri pogotka su jedva ušla. Iako u bonusu nismo popustili u odbrani. Sve je bilo sjajno večera. Čak me je i otimanje sudija podsetilo na neka stara vremena, falila je samo tehnička Trinkija. :D

Mislim da ni naš protivnik ne zna kako je toliko dugo bio u igri, gotovo do samog kraja. Da im nije bilo poena sa linije slobodnih bacanja ono sinoć bi se završilo baš ubedljivom pobedom. Paige po meni igrač odluke, svaki poen je bio od neverovatne važnosti, svaki trenutak je bio ključan. Onaj prodor i polaganje desnom rukom preko divova je bio pobednički potez, tad smo ih presekli i rešili sve.

Moram da pomenem SportKlub. Sramno odrađen prenos. Prvo, ja ne znam šta se dešava sa Vojinim sinom. On ubija gledanje košarke sa nebitnim podacima. Opet kao neka objektivnost, jedva je par puta izustio da je ˝čudan kriterijum suđenja˝. A realizacija prenosa je za plakanje. Onaj drugi alley-oop je bio možda još monstruozniji a oni nisu pustili reprizu, jedva su i live snimili, zato u pregledu i reportaži utakmice nigde nema tog zakucavanja a top je. Snimaju neke ljude u publici, nebitne ljude, tek na kraju su snimili Miletića i Ostojića, mislim da Sašu Pavlovića uopšte nisu prikazali ali zato neke ˝ribe˝ pokazuju po 5 puta a Srđan je rekao da je dosta bivših igrača i trenutnih fudbalera u hali.

Uglavnom, podsetilo sve na neka lepa vremena. Jako važna pobeda!

P.S.

Zamalo da zaboravim, Birča pokidao u odbrani, kao nikad!
 

Juzna pruga

Grobar
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
401
Reaction score
2.208
Локација
Gde god on da igra
Utakmica sa ciganima.
Gledali smo svi prošle godine da osim ono što je neminovno cigansko sudjenje su našli način da nas u vreme napadačke krize i umora useru u reketu.
Tako smo mi igrali sa Milojem,Pekovićem,Jawaiem,Marićem...
Protiv takve igre ako nemaš adekvatnog čuvara za takvog igrača .Možemo da se slikamo.
U onom našem ultra preuzimanju neretko Volden ili Pejdz ostaju pod košem sa nekom četvorkom pa i peticom.
Zamisli njih protiv Odza.
Jos sinoc sam hteo o ovom da napisem koju rec.
Upravo i ja mislim da se za Arta spremaju neki specijali i da ce utakmica sa gancima i sa jos par drugih ekipa pokazati zasto je doveden. Imam osecaj da ce tu pokidati i pokazati zasto je doveden. Takođe,mirise mi na nesto se uglavnom radi sa bekovima kad im se namerno redukuje minutaza da bi im se korigovao sut pa posle toga izađu sa vrhunskim procentima. Naravno on nije bek i nema sta da se koriguje posebno u 30 godina ali zaista mislim da se nesto posebno radi i sprema sa njim.
 

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.345
Reaction score
11.145
Локација
underground
Posle odgledane reprize,mirne glave ,mogu da kazem da nisam promenio misljenje o sudjenju.Neverovatni faulovi su nam sudjeni u drugoj i trecoj cetvrtini,pa cak i u cetvrtoj ,par puta kos+nepostojeci faul.Isterali su nas iz bonusa posle 2 minuta u drugoj i posle 4 minuta u trecoj,a da oni nisu izasli prakticno do kraja tih cetvrtina iz bonusa.
Da nije bilo toga,uveren sam da bi ih spustili na 60 poena.Cak i one nicije lopte izbacene u aut ,triput daju njima, a jednom samo nama.
Sto se tice ucinka igraca,vec je sve receno,fantasticna energija,i pored loseg suta mi smo,uveren sam bolja ekipa od Lokomotive. Sledi jako tezak mec u Ljubljani,pa sa Limozom,cime se zavrsava ova nenormalna serija gostovanja koja traje vec mesec dana.Psihicko i fizicko praznjenje je bilo ogromno,te ocekujem jako tezak mec u Ljubljani, kad bi uspeli to da dobijemo,bilo bi fenomenalno.
Sto se tice Parahovskog,nema nikakvog razloga za nervozu.Uveren sam da kad je dovodjen,da je Trinki imao u glavi,Odza koji nam je prosle sezone zadavao mnogo problema,i tu ocekujem njegov doprinos.Naravno imace on bolje partije i pre toga,s tim da je jasno da je Mozli svojim partijama,rezervisao mesto prve opcije na petici,i najvecu minutazu.
Takodje ocekujem jos bolju igru,i naravno bolji sut,cim se zavrsi ova nenormalna serija gostovanja,kad cemo imati vise prostora za trening,i vecu mogucnost da se igraci "upucaju" na treningu,iako je jasno da nama sut nije glavno oruzje,bar dok se ne dovede,sada vec taj famozni suter.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top