Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

7DAYS EuroCup 19/20 - Put do Evrolige

Статус
Затворена за писање одговора.

lukaimasa

Grobarčina
Учлањен(а)
29.01.2010
Порука
1.387
Reaction score
2.399
Локација
Novi Beograd
Da, ali Rade kod kuće može da pročita salvu uvreda na svoj račun po razno-raznim medijima, pa plus i ovde pitanja "čime je zaslužio minutažu?"

Možda se minutaža zaslužuje treningom (pitaj Parahuskog i Pejnersa).

Možda se minutaža dobija trenerovom odlukom, a rekao bih da je on, od svih nas najupućeniji.

I daleko, veoma daleko, od toga da sam njegov drveni advokat i obožavatelj....
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Невјероватно какве се ствари овдје пишу.
Ја мислим да Мозлија треба отјерати већ данас из Партизана.
Који ће нам ђаво центар који до сада има просјек поЈена у Аба лиЗи 5.2, у еврокупу је вјероватно и гори.
Па толико би моја покојна баба дала за 17 минута на терену. Још игра најближе кошу, само узмеш лопту и ставиш је да прође кроз обруч. А он то толико ријетко ради да вјероватно и сам заборави шта је његов задатак на терену.

ОМАЖ СТРУЧЊАЦИМА!!!

Moram još samo ovo na konto tvog upisa. Kontam naravno šta si hteo da kažeš, više ironije i zajebancije ali kada već pominješ poene, naravno da nije sve u tome ali moram da napišem. Mosley je na tih 5.2 poena u ABA došao uz procenat šuta 65% a Zagorac je na 7.8 poena uz 34% šuta uz 7 minuta više na terenu u proseku. Najslabiji procenat šuta ima u ekipi i zato je potpuno nelogično da se toliko ispucava. Da je on na 15+ poena svaku pa da shvatim logiku uzimanja toliko šuteva ali ovako...
 

Magelan

Grobar
Учлањен(а)
12.09.2012
Порука
859
Reaction score
1.037
Mislim da je nespojivo da podržavate Trinkijerijev rad, sa jedne strane, a da kritikujete Radeta, sa druge. On igra kako i koliko mu trener odredi. Jednom će sve što je promašio ući.

Sjajna odbrana, napad dovoljno dobar za relativno sigurnu pobedu. Ja sam zadovoljan i svi igrači su mi bili dobri. Darušafaka izuzetno zajebana ekipa.

I molim vas da ne pričate bilo šta za sudije, imali smo dobro suđenje, pustili su čvrsto sa obe strane. Bili su i jedni i drugi, a kriterijum je bio ujednačen. Domaćinsko nek bude kad dođe vreme, sad ne mora.

Zanima me sledeće, da li mi ako osvojimo Evrokup idemo u EL sigurno (fiksno) ili kao imamo prednost prilikom dodele WC?
 

zzzz

Grobarčina
Учлањен(а)
20.07.2010
Порука
1.252
Reaction score
3.717
Kad je u pitanju katalonski šibicar, ništa nije sigurno, ali realno 99.9% sa osvajanjem evrokupa ulazimo u EL. Večeras su bili dobri rezultati u EL, cilj je da pored naravno cigana, u top 8 ne udje Valensija, onda sa istom verovatnocom 99.9% i finalista evrokupa ulazi u EL.
 

kibo

Početnik
Учлањен(а)
22.10.2018
Порука
41
Reaction score
100
Dosta dobrih stvari ima,ima i losih i to su bas uocljive i bice tesko sakriti ih kada dodju odlucujuce utakmice.
Najjaci utisci od sinoc:

-Trinkijeri je izjavio posle utakmice da mi (pogotovo kuci, pogotovo u Pioniru) moramo da budemo dominantni u odbrani, skoku i nicijim loptama. To smo juce uspeli (moze bolje skok) a i generalno nam je ekipa tako selektirana da mozemo da igramo tako.
Vazno je da trener shvata koji je (jedini) nacin koji nas moze odvesti do cilja.

-Vil Mozli. Onakav strah protivnickih bekova na prodoru nisam odavno video (ne volim da gledam Real i Tavaresa ) +ona borba kada se vraca da presece pas, a zaustavlja se duboko u tribinama itd

-Sudije. Neverovatno da nam kradu ciste lopte, da nece da pogledaju snimak kad su im dali trojku (nisam pogledao ali siguran sam da je gazio), i na sve to diskutabilan kriterijum kod faulova.

-Tomas. Ne deluje sa strane da postoji neki problem, ali je cudna njegova uloga i minutaza definitivno. Svakako mislim da ono sa pocetka sezone nije realno stanje stvari i da on ne moze da nam bude bas neko ko ce donositi prevagu (sam, a ne kada tim izbaci pojedinca).
Ali znacice nam mnogo ako proigra.

-Pejdz. Dobro je rekao Trinkijeri na konferenciji: cak i kada ne igra dobro, cuvaju ga po dvojica (ne bukvalno naravno, ali svakako pomaze ostatku tima)

-Rade, bitan igrac za nas, mislim da njemu treba bas dobar psiholog, i da prestan da se obazire na sve sto dolazi sa strane.
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.320
Reaction score
37.458
...
-Sudije. Neverovatno da nam kradu ciste lopte, da nece da pogledaju snimak kad su im dali trojku (nisam pogledao ali siguran sam da je gazio), i na sve to diskutabilan kriterijum kod faulova.
...

Prilično sam siguran da je ovo samo početak i ništa spram onoga što nas očekuje kako se bude takmičenje zahuktavalo i približavalo vrhuncu.

Mesta u EL ima samo za 1+1, a kandidata sa debelim budžetima i još debljim konekcijama ima ko govana...
 

Batigol

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2011
Порука
825
Reaction score
3.854
Ja bih odmah potpisao da osvojimo EC a da ne igramo EL. Mislim ko ce mene da pita, ali eto.
Na evropski trofej cekamo 28 godina i ovo je prva sezona koju ja pamtim da se o istom i razmislja i prica onako bas naglas. Istina, ovih 28 godina smo Bogu hvala proveli tamo gde nam je i mestu, u Evroligi.
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.320
Reaction score
37.458
A pitanje je i da li je EL spremna za nas? :D

 
  • Like
Reactions: BiP

La Zic

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.662
Reaction score
2.826
Локација
Humska ulica
nit Partizan, nit njegovi navijaci nisu trenutno spremni za EL, ali igranje EL sledece sezone je od kljucnog znacaja za dalji napredak naseg kluba..

Ko kaze? Spremni smo kao zapeta puska. Pionir opet "gori" ,trener nam peva himnu na zagrevanju,igraci ginu na terenu....oseca se Evroliga.Sto se tima tice,Partizan je evroligaska ekipa ove godine i mogu da zamislim kako bi smo tek igrali kad bi svaki treci dan igrali sa najboljima.Napredak bi bio brutalan.Ona odbrana od pre dva dana...to nisam dugo godina video na evropskim terenima.Izginuce,kao osice.Za Bajern,Zenit i Albu smo Lejkersi licno.I dobra vest ,verujem da nismo ni na 70% .Napred Partizan :pfc:
 

BiP

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
1.179
Reaction score
6.952
Локација
NbG
Sve se slažem kolega @La Zic osim da Pionir "gori" Daleko je to od onoga kako može i treba da izgleda atmosfera na Partizanovim utakmicama ali svesni smo svi zašto je to tako i da ne idemo bezveze u off...
 

garbaN

Partizanovac
Учлањен(а)
14.09.2019
Порука
866
Reaction score
5.209
Локација
Beograd
Nismo baš evroligaška ekipa, a nije nam ni u genima da se merimo sa Albom, Zenitom, Bajernom, i musavima (mislim na košarku, na stranu ogromna ulaganja ovih ekipa mislim da smo oduvek bili klub sa najmanjim budžetom), već sa najvećima. Naravno, složio bih se da bi napredak na svim nivoima u klubu bio neverovatan da igramo Evroligu. Od krucijalnog je značaja da se to dogodi što pre. A ne bih rekao ni da smo mi na evroligaškom nivou, Pionir pamti..
 

La Zic

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.662
Reaction score
2.826
Локација
Humska ulica
Evroliga je zahvaljujuci raspalom Bartomeuu postala sprdacina jedna bez ikakve tenzije i napetosti.Ovaj i ovakav Eurocup koliko god da je kvalitetan ili ne je 10x zanimljivije takmicenje jer je svaki kos maltene bitan.U EL ako izuzmemo prvih par ekipa koji se kao nesto nadmecu,ovo ostalo sve obzerveri.Tako i da izgubimo 2-3 u EL sutra nikakva tragedija kao sto nazalost vise ni pobeda protiv Reala ili Barse vise ni qrcu ne vredi. EL se svela na play off i final four ,a u ligaskom delu pobedjuje ko koga stigne,jer pola ekipa tankuje ili ako je duplo kolo jednu odigaraju,drugu bez pola tima i tako u krug.Nama bi bilo zanimljivo da se izmerimo sa svima cisto da vidimo gde smo sta smo.Ali generalno ovaj sisitem EL njesra tesko.Nit moz da osvojis nit moz da ispadnes
 

Tomic11

Terroristen
Учлањен(а)
03.04.2016
Порука
5.300
Reaction score
11.905
Локација
Tu, odmah iza tebe
Ili kad neko kaze kako je sad teze doci do pobede, a pre je bilo lako.

Pa pre su svi kidali na domacem terenu jer su se igrale grupe i morao si da dobijas da prodjes, sada timovi igraju opusteno na kraju kad izgube sve sanse, a i na pocetku se puls opipava pa mnogi udju lezerno. Sada su daleko vece sanse za iznenadjenje nego sto su pre bile.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Verovatno nas ocekuje drasticna novcana kazna a mozda cak i prazne tribine za Trento nakon ubacivanja raznih predmeta pa cak i staklene flase na parket... Tako javlja Tegi.
 

Rade

Služba bezbednosti
Уредник
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
3.863
Reaction score
9.911
I treba.

@system nije flašu, nego unuče, razlika :D Još se pitaju u komentarima o čemu je mislio. O čemu da misli, kad cepa unuče, čovek u magnovenju. Trebalo je samo neko da ga kulturno otrezni sa 2-3 forhenda i bekhenda ili nekom sličnom kombinacijom.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.441
Reaction score
40.944
Локација
Žrnov
pre jedno 4 godine, na utakmici protiv cigana, moj muž popio unuče u glavu i završio sa šavovima. doletelo u pioniru sa vrha iznad ulaza C.
jbg, nije imao snage, dobacio samo do dna tribine...
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top