Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

ABA-liga 2011/12

Статус
Затворена за писање одговора.

el comandante

Grobar
Учлањен(а)
22.12.2010
Порука
319
Reaction score
73
Локација
Sierra Maestra
stvarno ako nas ne bude bar 5.000 u sredu smo nezahvalni smradovi.... jos termin 20h,svako ko moze da dodje da pozdravi ove momke i da im podrsku a ne dodje jer ga mrzi neka se zapita dobro... dizali smo pretprosle sezone prosek sa dve na tri hiljade,pa prosle na skoro pet,sad je vreme da probijemo i to,pokazemo da imamo najverniju kosarkasku publiku u regionu.
ima tu jos rezerve,lo igra bas timski kao pravi plej a sigurno da ce vremenom imati sjajne prodore i asistencije,koliko samo imamo mladih,talentovanih igraca koje vredi doci i podrzati,pa bedem ispod kosa... prosle godine su bile atrakcije i kucanja a ove ce se gledati prava kosarka !!!
 

wing

Banned
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
61
Reaction score
5
Локација
Gde god ti da igras...
Neka se ovi iz ABA lige razigravaju, i ko bude osvojio prvo mesto neka preda PERI BOZICU pehar kao najboljem u regionu, da se nebi zamajavali sa ovim amaterima jer imamo mi preca posla u Evroligi.Znate ,Istanbul, Abdi i Pekci i te stvari, 2012-ta ,...dvadeset godina posle i to .... Bravo PARTIZANE ,tako sve redom do kraja !!! :napred Partizan
________________________
Za zivot mi malo treba , PARTIZAN i parce hleba
 

jagodinac

Grobarčina
Учлањен(а)
26.08.2007
Порука
1.433
Reaction score
198
Локација
francuska
sjajna partiija nasih sampiona!!
mislim da je law dobar organizator igre i da ne siluje mnogo u napadu mnpgo dobro pojacanje! a klinci ce da sipaju trojke!!! reket sta reci dominacija!!!
jos kad dodje cetvorka eto nas u top16!!!
 

kecman

Grobarčina
Учлањен(а)
23.01.2008
Порука
3.702
Reaction score
356
Za mene je ova utakmica iznad svih ocekivanja. Videcemo dalje, ovo je savrseno.
 

Zaki

Grobar
Учлањен(а)
13.04.2011
Порука
479
Reaction score
91
Kako sam ponosan sunce ti jebem !

Svi smo se uzeleli kosarke i ovih silovanja...a pornic nam priredise nasi,bravo momci,bravo Vlado,bravo upravo !
srecno u novoj sezoni i samo tako nastavite :napred Partizan
 

Nisavac

Grobar
Учлањен(а)
09.02.2011
Порука
236
Reaction score
3
"Sledeci molim. Samo bez nervoze, svi ce te biti ovako jebani". Bravo MAJSTORI. Karaj te, moze vam se i uzivajte.
 

MilKol

Grobar
Учлањен(а)
13.12.2010
Порука
845
Reaction score
110
Локација
Voždovac
E pa do klinca. Da ne ureknemo ja moram malo da pljunem, iako je večeras bilo kome teško naći zamerku. :D Ali ako sin Dragan (moj omiljeni lik :D) nastavi ovako možda i uspe. Al je pokazao da treba da samo šutira, bez preterane slobode u kreaciji, jer je svaki put malte ne iskreirao izgubljenu loptu, i bog te mazo pa on sad sam sebe vidi kao vodju... :D. Raduljica željan da se dokaže pa je to povuklo malo više nervoze ali sve u svemu brutalno.
Ali stvarno ovo večeras je zastrašujuće dobro, još kad stigne ta toliko čekana 4, pa ovi iz kladži nisu normalni. Dali su kvotu 251 na nas da osvajamo evroligu... Sad kad krene da pada :D
 

rkeu

Grobarčina
Учлањен(а)
15.10.2006
Порука
1.558
Reaction score
919
Razmontiravanje ujki u sred zagreba u prvoj takmicarskoj tekmi sezone jebeno niko nije ocekivao_Ojadili smo ih do gole koze,toliko da 4/4 nisam ni ispratio koliko je bilo dosadno.
Svaka cast svima,a posebno upravi sto je skockala ovakav tim i to bez misteriozne cetvorke koja bi po svim najavama trebalo da unapredi igru.
Al mozda smo previse poleteli,ko zna...ja se nadam da nije tako i da nas ocekuje jebacka sezona!
Fala vam sto postojite!!!
 

grobar032

Grobarčina
Учлањен(а)
27.02.2007
Порука
5.110
Reaction score
554
Локација
Humska 1
Када се погледа резултат и статистички подаци, неко ко рецимо није гледао утакмицу рекао би лагана победа. Стоји. Али моје мишљење је да ми нисмо играли нити пуним темпом нити смо давали потпуни максимум на терену. Када се узме у обзир да Партизан годинама у назад се све више уиграва и све боље делује како сезона одмиче, долази се до закључка да ће бити ове године демолирања и демолирања. Пу пу да не урекнем. Али ми смо се данас прошетали кроз Загреб. И то не против било кога већ против првака Хрватске! Свака част момци... Још да не заборавим када дође и та четворка, шта друго да кажем сем да смо сила? Буквално! Једино шта ми лично смета, онако као не коме који није баш најбоље упућен у сва дешавања, јесте ово навођење на Макабијеву воденицу. И колико за сада видим и по свему приказаном, само то може да нам буде препрека у остваривању нашег циља! Све остало је за похвалу. Ево већ у среду је следећа утакмица и прилика да се потврди ово од вечерас. Тачније да се докаже да није Загреб одиграо толико лоше колико смо ми добри! Само да овако анставимо и нема бриге...
 

boksa

Grobarčina
Учлањен(а)
05.10.2006
Порука
3.421
Reaction score
813
Odlicno je bilo. I da oces gresku da nadjes ne mozes. Bolji pocetak ne pamtim.
A ima jos dosta rezerve. Na obe strane terena.
Samo da potraje LO.
Kad vidis Pekovica i Raduljicu vidis koliko je Katic ispodprosecan igrac i kolika je to razlika u odnosu na proslu godinu. Samo mora Raduljica da ozbiljnije zaigra odbranu, a i napad kontrolisanije...vidi se da je prosao neadekvatnu skolu.

Najvise mi se svidja kvartet nasih igraca Lucic, Cakarevic, Andjusic i Milosavljevic...savrseno uklopljeni srpski igraci od kojih se nikad nije ocekivalo nesto veliko a mogu da nose jedan ozbiljan tim.
 

perko_PFC

Grobar
Учлањен(а)
04.06.2011
Порука
421
Reaction score
23
Локација
grad piva celika i rnr-a
Andjusic kao tripko s mudima,nema strah od promasaja!takav nam je i trebo

cakarevic fizicki slabi od ostatka nam ekipe zbog te povrede koju je vuko,ali vidi se da zna da igra!ocekujem da nam bude bitnija karika kako seznona bude odmicala a sa lucicem(kakva igracina!) pa mi brat bratu imamo ponajbolje popunjenu trojku

i da LO je ljudina vidi se.on ima da poludi kad EL pocne..u jadranskoj ce igrati za tim
 

vratonja

Grobarčina
Учлањен(а)
03.08.2007
Порука
2.801
Reaction score
1.116
Локација
Ivanjica
Cestitke na ovakvom otvaranju sezone. Imao sam bojazni ali posle prvih par minuta lagano sam gledao ostatak tekme.
 

PFC.TOMCAT

Upravnik Kinoteke
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
7.434
Reaction score
735
Локација
Niš
Sa zvaničnog sajta našeg današnjeg protivnika:

zagreb-par-saric.jpg

Poraz, težak domaći poraz od Partizana sam po sebi nije katastrofalan, jer prije svega utakmica je to koja je odigrana na samom startu ABA lige u prvom kolu natjecanja, pa prema tome ostaje još pregršt vremena i utakmica za okretanje stvari (čitaj – rezultata) na stranu Zagreba, ali utakmica je za sobom povukla zabrinutost koja je stigla u danu u kojem ni jednom igraču Zagreba, dobro skoro ni jednom, ništa ama baš ništa nije uspijevalo. Stoga uvjerljiva pobjeda Partizana u Draženovom domu i nije veliko iznenađenje, jer bio je to dan kada ništa nije išlo.

Ključni dio utakmice dogodio se početkom druge četvrtine kada su gostujući košarkaši ostvarili 13-0 seriju za okončanje četvrtine koju su dobili 28-9. Tada je utakmica praktično bila gotova. Zagreb je loše odigrao u obrani, a šut ih nikako nije služio. Mravi su trice gađali jako slabih 2-13 (15 posto), a ukupno šut imali 25-56 (45 posto), a svemu tome valja pridodati i čak jedanaest promašenih slobodnih bacanja.

Partizan je naskakao Mrave, čak 35 skokova prema 22 domaćina, imao deset asistencija više.Na ruku je Partizanu išlo je i to što je već u 2. minuti praktički jedini centar Zagreba Mario Kasun imao dvije osobne pogreške. Od tada je centarska linija Partizana počela dominirati.

- Loša utakmica, kao što ste svi mogli vidjeti. Ono što smo tražili u pripremi utakmice od igrača ništa nije napravljeno, a kada smo čak tijekom utakmice tražili da se podigne agresivnost, osim Babića i Šarića nitko to nije učinio. Nama nedostaje agresivnosti. Kada smo rekli, onako „seljački“, da se trebamo potući, ni to nismo mogli. Ne bježimo od toga da smo odigrali loše, ali imamo još njih deset u seriji i upravo stoga se pribojavam. Jer na kraju i kada smo nešto htjeli, nije išlo, promašili smo zicere, slobodna bacanja i šuteve izvana – rekao je vidno neraspoloženi trener Zagreba Ivica Burić, a njegov kolega sa suparničke klupe, trener Partizana Vlada Jovanović je kazao: - Pribojavao sam se prve utakmice jer mi već u pravilu posljednjih nekoliko sezona te prve utakmice gubimo. Zato sam imao određenu dozu straha jer nakon priprema iz dosta uvodnih utakmica ipak ne znaš kako će to na kraju izgledati. Ovaj put je bilo stvarno dobro.

U redovima domaće momčadi daleko najbolji dojam ostavio je mlađahni Dario Šarić, koji je je jedini domaću publiku dizao na noge, a on je rekao: - Loše smo otvorili utakmicu, nismo bili dovoljno agresivni i Partizan nas je zasluženo pobijedio na čemu im čestitam.

Najviše koševa za zagrebaše postigli su kapetan Simon i centar Kasun (po 16), a upisali su se i May (9 +6skokova), Šarić (8 + 6), Garrett (4) Babić (4), Ožbolt (4), Heytvelt (3) i Mulaomerović (1).
E mogu da zamislim šta bi bilo da su rešili da se potuku!? :D

P.S. Reklama za Smoki uz koji smo skoro svi rasli... Sada u hrvatskom vlasništvu!
 

Genius

Hrabro momče
Учлањен(а)
14.11.2006
Порука
1.866
Reaction score
48
Локација
Beograd
eto ..sad ce mi kosarkasi ogaditi i aba ligu .. domacu idem da gledam iz dosade ... sad i nlb ..

prosle godine smo se bar malo nervirali :) :)

kad ce vise ta evroliga ...

btw jel ste primijetili u ovoj utakmici koliko nije bilo atraktivnih poteza... najatraktivniji djekic... to je partizan kakav svi mi zelimo a ne cirkus neki za to ima nba ...
 

Grob

Grobarčina
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
1.530
Reaction score
4.135
Локација
Ljubljana
Ne bih se bunio da opet gledamo atrakcije Jana Veselyja
 

Паки

Еx to sam ja
Учлањен(а)
23.06.2009
Порука
4.631
Reaction score
372
Локација
Beograd,hala Pionir sektor A2
Mi nemamo sezonske, i jedan jedini put kada nismo našli kartu je bila poslednja utakmica, oproštaj Veselog...


Isti slučaj.Ne sećam se da me je nešto tako razbesnelo kao taj dan.

Danas nam je sve polazilo za rukom tako da ne čudi što smo ih razbili za 15 minuta.Tačno je da nam se neće često dešavati da imamo ovakve procente šuta ali je realno da ove sezone šutiramo bolje nego prethodnih.Anđušić je klasičan šuter i od njega se može očekivati da pogađa 2-3 trojke po meču.Kecman,Milosavljević,Lučić,Čakarević i Lou nisu čisti šuteri ali svi mogu da pogode kad ostanu sami.Po nekoj verovatnoći teško je očekivati da nam se ponavljaju utakice kao sa Realom u Areni kad smo šutirali 1/20.Naravno za dobar procenat šuta spolja velike zasluge ima i Peković koji skuplja protivničku odbranu.Pokazali smo zavidan kvalitet koji samo može da raste dolaskom startne četvorke.

Ono što me brine jeste očajna odbrana Raduljice.Beži od kontakta,puštao je Kasuna da ga ugurava do samog obruča a da mu nije pružio nikakav otpor.To mora mnogo,mnogo bolje.Imali smo 6 faula u napadu,sve priliko borbe za poziciju.Neke kontre smo loše završavali,ponekad i sebično.Naravno da ne može sve da bude savršeno,ali ovo su stvari koje se mogu popraviti i na koje treba obratiti pažnju.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top