Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Bivši igrači i treneri Partizana po svetu

-Joco-

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2009
Порука
6.787
Reaction score
164
Локација
Iz Majemija.
Koja je sprdnja ovo sa Eduardom? Sao Kaetano ga pozajmio nekom brazilskom klubu, ovo je znaci definitivno da on nije vise igrac Partizana....
 

dominiramo

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
659
Reaction score
382
Pa bila je vec prica da on vise nije nas igrac. Sao Kaetanu smo ostali duzni polovinu novca od njegovog transfera pa su nam oprostili te novce i tako ga uzeli nazad.
 

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.262
ko je ovaj do lole?

Edit: u jbte nisam ga prepoznao!?
 
Последња измена:

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
Игра за Ховерлу, не знам што се толико уздате у тај ТМ...:confused

Пре пар дана Рнић га је поменуо у интервјуу, Лазевски је тренутно повређен.
 

Sacayak

Grobarčina
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
4.920
Reaction score
6.183
Локација
Српска
Колико ја знам, тај Фуртула је био њему менаџер још док је играо у Партизану.
 

Chetnik

Banned
Учлањен(а)
27.08.2007
Порука
756
Reaction score
9
Локација
Beograd
Игра за Ховерлу, не знам што се толико уздате у тај ТМ...:confused

Пре пар дана Рнић га је поменуо у интервјуу, Лазевски је тренутно повређен.


Jeste, u Hoverli je, Rna, Lazevski i cigan Trisovic (kakav trio fantastiko bekova). Medjutim, gledao sam ih malo, tim je raspad, ali sam Rna nije uopste los. Cini mi se da je ako nista, odlicno fizicki spreman.
 

Sony PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2008
Порука
4.499
Reaction score
1.225
Локација
Tamo visoko, za brda ona...
Intervju Matije Nastasica:

Najbolji mladi defanzivac sveta je za naš sajt govorio o ispunjenju velikih snova dečaka iz Valjeva i o svom životu. Vrlo mlad ali već zreo, Matija je postao stub odbrane reprezentacije Srbije i Mančester Sitija, šta je mogao više da poželi…



Da li ti je žao što nisi imao mogućnost da igraš pred “Grobarima” i da li se nadaš da ćeš zaigrati u Humskoj ?
- “Da, ostaje žal naravno, jer ipak nisam ostvario svoj san, dečački… Da igram za Partizan, budem glavni defanzivac, da ginem za sveti grb, ali eto što je bilo, bilo je… Ali kada sam dolazio u filijalu Partizana, na neki način ostvario sam delić sna. Vratiću se nekad, obećao sam. Čvrsto stojim iza svojih reči!”

Sa kojim igračem najviše voliš da igraš?
- “Sa kojim?! Sa saigračima iz reprezentacije i naravno Balkancima u Sitiju, Stevan, Aleksandar i Edin.”

Šta očekuješ od sledeće sezone?
- “Očekujem veoma dobru sezonu, ulazimo sa velikim ambicijama, sastav je mnogo bolji u odnosu na prošlu sezonu. Nadam se ”makar” jednom velikom trofeju, takođe cilj je proći što dalje u Ligi Šampiona, pa zašto da ne? Pokušaćemo napasti taj trofej, jer to je san svakog igrača, a u klubu imamo neke koji su osvajali taj trofej, takođe i koji su bili blizu njega.”

Kakav je tvoj utisak o Premier ligi?
- “Utisak je sjajan, san svakog klinca je da zaigra u najjačoj ligi na svetu, Premier ligi, utisci su zaista impresivni!”

Koje su tvoje impresije za vreme koje si proveo sa Balotelijem?
- “Što se tiče Marija, on je pre svega dobar čovek, zabavno je biti sa njim u društvu, zaista pozitivno utiče na sredinu i čitav tim.”

Da li si očekivao da ćeš odmah po dolasku dobiti šansu u startnoj postavi?
- “Da budem iskren, jesam, veoma sam samopuzdan igrač… Od prvog treninga davao sam maksimum, dajem i dan danas i to se isplaćuje.”

Kakav je osecaj raditi sa Pelegrinijiem, a kakav sa Manćinijem?
- “Sa Manćinijem je bilo dobro, sarađivali smo lepo, što je i najbitnije imao sam poverenje trenera… Što se tiče Pelegrinija, on je izuzetno miran čovek, ali njegov princip rada je izutetan i jako je komunikativan, iako deluje mirno, lepo je sarađivati sa njim, ali još je rano da govorim opširnije o njemu, nadam se da ću i kod njega dobiti poverenje, siguran sam da ću ga opravdati!”

Da li se u svlačionici priča srpski, s obzirom na veliki broj igrača sa bivših prostora Jugoslavije?
- “Naravno priča se, čak se i zapeva neka naša pesma u svlačionici, pričamo konstantno, sa nostalgijom nemamo problem, sve dok nas je ovoliko!”

Koji igrač u PL te je najviše oduševio ponašanjem van terena?
- “Nemanja Vidić! Nije što je moj sunarodnik, već što je izuzetan čovek, a o njegovim igračkim kvalitetima je suvišno govoriti. Kada sam potpisao za Siti, odmah me je nazvao, čestitao i delio veoma poučne savete!”

Koji je po tebi razlog neuspeha u kvalifikacijama za SP?
- “O tome ne želim da pričam, po meni još uvek postoje šanse i daćemo sve od sebe da se vratimo u trku za baraž!”

Kakav je osećaj boriti se za loptu sa Kristijanom Ronaldom?
- “Osećaj je normalan, kada ste profesionalac, kada igrate na ovako visokom nivou, morate shvatiti da ćete se susretati sve češće sa velikim igračima i morate biti spremni na to.”

1003715_3329623775834_167049663_n

Da li je, dečak iz Valjeva, nekada maštao da će postati jedan od najboljih odbrambenih igrača na planeti?
- “Iskreno, to mi je bio san, verovao sam u sebe, trudio se svakog dana, maštao… Ima jedan citat, jako poučan, on glasi: “Ako nemaš velike snove, nikada ih nećeš ostvariti“. I zaista mislim ovako, trebamo verovati u sebe i živeti svoje snove, koji se kad-tad ostvaruju…”

Da li se u narednoj sezoni nadaš golu prvencu za “Građane”, ili te samo odbrana interesuje?
- “Naravno, to mi je velika želja, ne nadam se samo jednom golu, već više njih… Pa ako Bog da, da postignem gol kada bude to najviše trebalo, možda za neki trofej, težiću ka tome.”

Koliko ti je drago što Srbija u tebi vidi sigurnost u odbrani, novog Nemanju Vidića?
- “Da budem iskren, laska to priznanje, ali ipak jedan je Nemanja Vidić, on je moj idol, jedan od najboljih defanzivaca na svetu, njega je teško kopirati, ali ipak sam ja Matija Nastasić i dok god budem igrao za reprezentaciju nadam se da ću igrati dobro , beležiti dobre rezultate, ići na velika takmičenja, trudiću se da ostavljam dobar utisak i da ću karijeru zaključiti dubokim tragom u nacionalnom timu i nadam se da će me navjači pamtiti po dobrim partijama.”

Da li praktikuješ da posle velikih mečeva promeniš dres sa nekim od protivničkih igrača, ako jeste, koji ti je najdraži iz takve kolekcije?
- “Pa kako kad, zavisi od situacije, ali ako moram birati, neka to bude Mesut Ozil, sa njim sam zamenio dres protiv Real Madrida, posle utakmice smo razmenili par reči i mogu reći da se zaista radi o dobrom momku.”



Svetlu budućnost ima bivši defanzivac Fiorentine i sadašnji bedem “Građana”. Svojim radom i ponašanjem je svakako zaslužio sve ovo što se dešava u njegovom fudbalskom životu. Već ima puno uspeha, ali biće ih još, ne sumnjamo…

Intervju uradio i pripremio: Petar Lazić

utakmica.rs
 

Ostoja_PFC_

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
2.841
Reaction score
192
Локација
Dole ispod
Evo za sve vas koji ste zamrzeli Kezu zbog navode veze sa Djurom. Nije sve tako crno.

Kežman: Homoseksualizam je bolest, FSS ne treba da podrži gej paradu

Alo! | 06. 08. 2013. - 15:11h | Foto: G. Srdanov | Komentara: 57

Fudbalski savez Holandije imao je počasno mesto ovog vikenda na gej paradi u Amsterdamu. Jedan brod, od sijaset koji su kružili amsterdamskim kanalima, bio je kompletno u znaku fudbala, a na njemu su bili selektor “lala” Luj van Gal i legende Ronald de Bur, Pjer van Hojdonk i mnogi drugi. I dok je tako nešto sasvim normalno i očekivano u Holandiji, nekadašnji napadač PSV-a i reprezentativac plavih, a sada sportski direktor Vojvodine Mateja Kežman nije preterano oduševljen ovakvim potezom tamošnjeg Fudbalskog saveza.
236835_kezman-foto-goran-srdanov_f.jpg
"Čuo i video! Nisam iznenađen, jer su Holanđani takvi, ali sigurno da mi nije milo što je Fudbalski savez javno podržao gejeve u fudbalu i uopšte gej paradu. Poznat je moj stav da je to udaljavanje od Hrista i koračanje ka duhovnoj propasti", rekao je, između ostalog, Mateja Kežman za "Alo!", istakavši da je njegovo mišljenje "da je to bolest i da ne treba da se promoviše".



Celu priču sa Kežmanom, uz fotografije čelnika holandskog fudbala na gej paradi u Amsterdamu ali i reakciju predsednika FSS-a Tomislava Karadžića na ponašanje kolega iz Holandije, možete pogledati na sajtu dnevnog lista "Alo!" i to na stranici do koje vas vodi klik ovde.


www.blic.rs
 

-Joco-

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2009
Порука
6.787
Reaction score
164
Локација
Iz Majemija.
milan-lola-smiljanic-ivan-paunic-1375387176-347143.jpg


Milan Lola Stankovic :D

Ali nisam postavio ovo zbog boje kose vec zbog Loline kilaze, eto Turski klub na primer moze da naredi Smiljanicu da smrsa, isti slucaj je sa Tomicem, samo kod nas mogu igraci da bauljaju kao da su peglali dres preko lavora.
 

Marinac

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2008
Порука
1.086
Reaction score
15
Debitovao Miljko u derbiju sa sportingom. Inace drugar mi je u Bragi i gledao tekmu. Kaze da su samo napadali preko njegove strane :D
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.441
Reaction score
40.947
Локација
Žrnov
NApadala Braga preko njegove strane ili napadao Sporting preko njegove strane? :wink:
 
Top