Bivši igrači i treneri Partizana po svetu

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
5.795
NIKOLIĆ ZA MAXBET SPORT: Drago mi je što sam otišao iz srpskog fudbala!

Kako sa ove distance gledaš na srpski fudbal i na Super ligu Srbije?

Iskreno, sa ove distance, jako mi drago što sam otišao iz našeg fudbala. Nisam voleo ni kada sam bio tamo. Najveći razlog je što se sve vrti oko dva kluba, koji su praktično nedodirljivi. Ljudi kao da ne žele da shvate da mi imamo još klubova koji, pre svega, zaslužuju veliko poštovanje! Spartak, Vojvodina, Čukarički, TSC koji primer za sve ostale. Ali to su klubovi koji se u Srbiji ne cene onoliko koliko zaslužuju. Svedoci smo svakodnevnih žalbi i prepucavanja, sudija uradio ovo, sudija uradio ono. Oštetio, nije oštetio…. Zaista, ne znam više šta da mislim. I kako da unapredimo sve? U ovakvoj atmosferi, teško! Nije na meni da odlučujem o bilo čemu. Želim da verujem i nadam se da dolaze bolji dani za naš fudbal – bez dlake na jeziku je Nikolić, koji naglašava da je srpski fudbal u dobroj meri zahtevniji od fudbala kakav se igra u Saudijskoj Arabiji
 

President

Partizanovac
Уредник
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.761
Локација
§§§§§
Veljko Paunović nije više prvi na tabeli. Izgubili su od Bournemouth-a 4:2 iako su vodili 0:2 na poluvremenu. Ivić ako dobije sad u 16:00h izbija na prvo mesto.
 

Vlad

Grobarčina
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
8.031
  • Like
Reactions: BaX
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
532
Локација
Beograd
Lokomotiva iz Moskve, koju vodi Marko Nikolić, odigrala 0:0 sa Atletikom, i komforno drži treću poziciju u grupi. Šteta za neke promašaje jer bi pobedom imali i šanse da budu drugi, ali ovo je super. Naredni meč sa Salcburgom. Rekoh jednom, rekoh opet - ne da se ćelavi prepotenko.
 
Top