Bivši igrači i treneri Partizana po svetu

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
5.844
Локација
Храм фудбала

PARTIZAN INSTITUCIJA

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.109
Локација
JNA

Potvrđuje Asano da je sve vreme koliko je bio u Partizanu bio cenjen, a posebno apostrofira period od dolaska Stanojevića za trenera.

Promena trenera je bila velika stvar za mene. Šef (Aleksandar Stanojević) je zaista cenio i sve ostale stvari koje sam radio, ne samo golove. Na sastancima je isticao moje zalaganje u odbrani i sa poštovanjem govorio o mojoj posvećenosti timu. Zato sam mogao da igram sa samopouzdanjem, da se ne osećam loše čak i kada nije bilo rezultata“.
 

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
6.214

part

Početnik
Учлањен(а)
24.10.2019
Порука
88
Локација
Beograd
Još pre 15 godina kad je novinar Marko Janković izjavio da je Grobar, mnogo je zloće zabolelo što smo mi Marko Kraljević, ne samo Sveti Sava koga je Sloba Novaković obznanio kao Partizanovca, i crta preletanja sportista, fudbalera večitih, i profiterskih defekata da se oprobaju kod nas, je pod okupacijom nn neprijatelja.

Konkretno ko im stradali sa balkana i džet seta,.. pre nego su pomislili na kompleksaške odmazde, za vreme Mog Procesa i Navijačkoog doba, za Partizan.
Za idiotske transparente i parole, dizel džihadisti i sikhi, im pocrkali, pre svitanja.

I sad sagledajte zagađene i korumpirane oblasti Partizana i teritorija nam kroz istoriju i razmislite, Partizanovo 1. mesto na Svetu, Evropi, Svemiru, Kosmosu, Je za Mene i sve...!!!!
Šta je loše, štetno, u vestima, na semaforima, šta vas obaveste ili prisustvujete, je put beznađa, i rezultat iluzija, ne stvarnost i istina, koja je crno-bela, južna, armijska, partijaška.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
7.876
Локација
Beograd
Ako brat Maki i nije baš imao priliku da se naigra fudbala za Partizan, daj pošaljite mu sad neke poruke podrške, lajkove ili šta već, ako čovek ima neke instagrame, fajsbukove, mreže, šta li...
 
Учлањен(а)
18.05.2018
Порука
434
Локација
beograd
Danas sezonu pocinje Marko Nikolic, ako ne racunamo mec u superkupu rusije koji je izgubio od zenita. Srecno Mare.
Pre dva dana je i Savo poceo sezonu, posto mu je mec prvog kola odlozen, debitovao je pobedom u evropi od 1-0 nad birkirkarom(malta).
 
Top