• Kao što ste verovatno primetili, od sinoć nam je ugašen profil na Instagramu. Nekome se očigledno nije svidela naša objava u kojoj se ne slažemo sa odlaskom na utakmicu Partizan - Mega i neko je praćen svojim ličnim interesima i pratiocima pokrenuo prijavu naše stranice, koja je rezultirala privremenom blokadom. Borićemo se da vratimo staru stranicu, a ako ne uspemo krenućemo iz početka sa nadom da će vrlo brzo biti sve kao pre. Nastavićemo da vas obaveštavamo o daljim dešavanjima i našim sledećim koracima.

    Iza naših objava na društvenim mrežama stoji uredništvo Partizan.net i samim tim preuzima odgovornost za njih. Ni u jednom momentu, bilo putem foruma, bilo putem društvenih mreža nismo nametali lično mišljenje niti cenzurisali suprotno, svesni sopstvenih mana i nedostataka iste ne nadoknađujemo prodajom vere za večeru.Dule Vujošević

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
5.723
Posljednje dvije recenice su sve rekle.

Možda je bilo i sudijskih grešaka mislim podjednako na obe strane, ali sigurno nije bilo četvorokoraka. Sadašnja Pešićeva priča o navodnoj krađi 2009. godine uklapa se po principu spojenih sudova na opštu situaciju u društvu i sportu, apsolutnu favorizaciju Crvene zvezde iz koga proizilazi i ozbiljan pokušaj državnog vrha da Zvezdi koja je bila 17. ove sezone u Evroligi kupi višegodišnju licencu u tom takmičenju, što naravno govori i o liberalno-kapitalističkom duhu današnje Evrolige“, završio je Vujošević.
 
Top