Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Dule Vujošević

Sony PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2008
Порука
4.524
Reaction score
1.324
Локација
Tamo visoko, za brda ona...
Moram da citiram sad rijeci Vlade Divca, iz casopisa Puls: Govori o Duletu i navodi zivi primjer koji se dogodio prije par dana, pred mec sa Olimpijakosom:

Divac otkriva da mu je vise zao sto Partizan nije u finalu nego pre 22 godine kada je porazen u polufinalu od Makabija.

'' Zasluzili su. Dule Vujosevic je cudo od trenera, on je '' master'', veliki radnik, izuzetno predan svom poslu. Pre neko vece zvoni mi telefon u pola dva posle ponoci, vidim da me on zove, pomislim da se nesto desilo. Medjutim, on me zvao da bi me pitao kako smo mi u Sakramentu spremali taktiku za Sakila O' Nil. Narednih pola sata proveli smo u prici, on je trazio nacin da iz reketa izgura Skorcijanidisa koji ima 160 kila i jak je kao stena'' pricao je Divac.


Koji car! U pola dva posle ponoci, on sprema taktiku, konsultuje se....Dule majstore!
 

tootoll

Grobar
Учлањен(а)
18.09.2007
Порука
862
Reaction score
132
Локација
Izmedju atomskih nivoa
Bravo Dule to je predanost poslu! Ja ne verujem u inteligenciju verujem u radne i manje radne ljude, i rad se uvek isplati kasnije il pre
 

Petar-Skopje

Super Moderator
Уредник
Учлањен(а)
19.01.2007
Порука
4.299
Reaction score
2.878
Локација
MKD
Pa to vam je kad se spremate za ispit matematike, i u to doba recimo trazite pomoc od neko da vam kaze na kakav nacin da resite neku zadacu. Tako i Dule, konsultuje se kako da sacuva centar poput Sheka od neko sto je to najbolje radio!
DULE MAJSTOR ZANATA SVOG!!:respect
 

Duci Kecman

Grobar
Учлањен(а)
03.04.2010
Порука
303
Reaction score
0
Nije vulkan na islandu, već je vulkan Partizan“ rekao je trener crno-belih Duško Vujošević.
 

zoran mne

Grobarčina
Учлањен(а)
20.12.2007
Порука
1.147
Reaction score
1.454
Локација
Podgorica cijela, crno-bijela
ljudi, sreo sam ga ljetos u Herceg Novom, tamo ljetuje svake godine. kad prodje sa familijom, nastaje muk i pogledi strahopoštovanja. koji autoritet. A kad mu pridje Grobar neznanac da ga pozdravi, zaigra iskra u oku, pa onda onaj šeretski osmijeh...
 

nenadblues

Početnik
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
107
Reaction score
0
Локација
Beograd
Trener crno belih oduševljen atmosferom u Valjevu
Vujošević: Partizan je vulkan

Agencije | 12. 05. 2010. - 22:51h | Foto: Beta | Komentara: 8

Trener košarkaša beogradskog Partizana rekao je da je oduševljen prijemom i atmosferom na jučerašnjoj utakmici protiv Metalca u Valjevu, a svoj tim je uporedio sa vulkanom.
15857_vujosevicdudu01-beta-sasa-djordjevic_f.jpg
"Uz velika odricanja s kojim radimo ovaj posao... kad se doživi ovakav doček, sve što radimo na neki način dobija smisao. Aplauzi i čestitanja nam mnogo znače, to je priznanje", rekao je Vujošević.



On je pohvalio svoje igrače zbog pristupa igri u utakmici koju je njegov tim dobio sa 81:57.

"Moramo da budemo spremni da sve podnesemo, ali nije lako odmah igrati sa ekipom koja ima kvalitet... ali, igrači Partizana su izvanredni momci, pravi profesionalci. Jako sam zadovoljan njihovim odnosom posle dva produžetka u Parizu, umora, nepravdi koje smo doživeli, ali oni su pokazali kakvi su ljudi. Nije vulkan na Islandu, već je vulkan Partizan", rekao je Vujošević.

Vujošević je na poklon dobio sliku Bogorodice trojeručice, a prigodne poklone dobili su i svi igrači Partizana.

Trener Metalca Dragan Simeunović i krilni centar Stefan Birčević čestitrali su Partizanu na svemu što je do sada uradio u ovoj sezoni i ocenili da su se dobro nosili sa favoritom u prvom poluvremenu, ali da je odlučio "presing" crno-belih u trećem periodu igre pa su u završnici na obe strane igrale "rezervne postave". BLIC.

:)clapI ja želim da se zahvalim Valjevcima na toplom dočeku za naše košarkaše,bez obzira što su oni to itekako zaslužili)
 

grobarstvo

Guest
Hvala Valjevcima na doceku i ispracaju.Retko ko nas je ovako primio.Dule ne dozvoljava opustanje ,tako da nije bilo razloga za brigu.
 

Zlatko

Grobar
Учлањен(а)
28.05.2009
Порука
221
Reaction score
0
Локација
Pirot
Tosa ima vise titula nego zvezda penala...
 

Nikola_KKP

Grobar
Учлањен(а)
30.03.2010
Порука
475
Reaction score
2
Kakva je to legenda, a neke sto ga prozivaju, treba da bude sramota.

Nadam se da ce jednoga dana Partizan da igra u hali Duska Vujosevica!
 

coyote

Početnik
Учлањен(а)
29.12.2009
Порука
171
Reaction score
0
Dule Vujošević: "Što više jedeš, apetit raste"

Duško Vujošević već nekoliko godina postiže sjajne rezultate sa košarkašima Partizana. Iskusni stručnjak objašnjava kako se ostaje u vrhu.
dule-v-214469120100516054412.jpg

Svi stručnjaci se slažu da je rad na treninzima ključ dobrih rezultata. Niko to ne zna bolje od trenera Partizana.


"Osnova je da je trening važniji od utakmice, pa spremnost da se meč dobije, naporan rad, velika odricanja, iz čega može da se napreduje. Uvek želim žestoke borce na parketu, da niko nije spreman da se olako preda, a da se između treninga ne ruši ono što je napravljeno. Svi su u funkciji tima, živimo i radimo kao porodica, što je posebno važno u naletima krize," istakao je Vujošević.

Sada je glavni cilj zadržati kostur tima.

"Najvažnije je da se ne ponovi situacija iz prethodnih godina kada nismo bili u mogućnosti da zadržimo one koje smo hteli, a uvek ti je potrebno i neko pojačanje. Ali, hajde da završimo sezonu, nama je i te kako bitno domaće prvenstvo, pa finansijsko zaokruživanje, ne smeju da se vuku dugovi, ne bi nikako valjalo. Još dve i po plate, pa premije…"

Partizanu će u narednoj sezoni sigurno biti teže nego ove godine.

"Jedno je sigurno, rivali nas više neće potcenjivati, već će maksimalno koristiti sav raspoloživi kvalitet i logistiku. Italijani kažu: "Što više jedeš, apetit raste." Biće teško, zato se mora spremiti tim, uz sve ono što se podrazumeva."
sportske.net
Ovde se po forumu vec pricaju price o dolasku novih igraca, sezona jos traje a mi smo vec prodali pola tima i dovodimo NBA igrace!
 

Shadow

Grobar
Учлањен(а)
08.02.2007
Порука
911
Reaction score
497
S obzirom da Lebron nije uspeo da dodje do NBA titule, nema mu druge nego da dodje u Partizan. Dule je objasnio dosta stvari ovde, hajde da zavrsimo sezonu pa cemo onda pricati.
 

Ilij@

Početnik
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
33
Reaction score
8
Lebron se nesto previse istice ,i malo odskace iznad ekipe,mislim da ga nebi dule angazovao.
:D
 
Top