Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2022/23 Povratak na mesto zločina

Статус
Затворена за писање одговора.

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Slede nam ključne utakmice ako uopšte razmišljamo o TOP 8... Baskonija prvo. Vidim dosta vas je već upisalo pobedu unapred jer im ne igra Hauard. Podsetiću vas da nam je i Valensija došla bez par igrača i doživeli smo poraz usred Beograda. Jesmo tada bili u krizi i u seriji poraza ali nijedna ekipa u Evroligi ne sme da se potceni bez obzira sa kojim sastavom nastupali. Plus... protiv španskih ekipa generalno imamo loš skor... Nemamo još nijednu pobedu u Evroligi ove sezone protiv španskih timova (Real, Barsa, Baskonija, Valensija). Ajde neka se ponovi 17.11.2010 kada smo dobili Baskoniju u Evroligi u Beogradu (74:71 za nas).

Nakon stvarno lepe serije i velikih pobeda (posebno u Istanbulu nad Fenerom i kući nad Efesom) gse smo pokazali da možemo korektno i tu odbranu da igramo došao je nažalost taj poraz u Tel Avivu. Stvarno smo izgledali loše, sa mnogo gluposti u jednoj takvoj utakmici, sa gomilom bezveze izgubljenih lopti i neiskorišćenih kontri koju smo većinom sjebali i sa dosta lošom odbranom iako ni Makabi nije odigrao ništa posebno ali mi smo bili toliko loši kada su su nam se nudili i ništa nismo uradili. Ni razliku u međusobnim duelima nismo odbranili a sve to može da znači u ovakvom takmičenju. Mora da se opet probudimo, opet da igramo tu odbranu, da se ponove Efes i Fener i još bolje ako može od toga. Treba nam konstanta. Sa što manje gluposti. Iskreno, baš pravimo previše nekih nerezonskih poteza, sjebemo sve ono dobro što je bilo u toku utakmice. Ne sme se onako ući u utakmicu kao protiv Makabija, ne sme. Mi nažalost još nismo takva ekipa koja će da juri veliku razliku tokom cele utakmice i preokrene, dođemo tu blizu i opet sve sjebemo glupostima najviše u vidu bezveze izgubljenih lopti. Jesmo mi dobijali neke utakmice nakon minusa, ali to nije bio veliki minus kao protiv Makabija koji je konstantno držao oko 8-10 razlike.

Svaka čast Anđušiću za Monako ali upropastio nas protiv Makabija. Muka me hvata kada treba da podeli pas. Takođe, taj defanzivni skok nam je katastrofa. Jako loše branimo reket, skoro svaki promašeni šut završi kod protivnika pa primimo gomilu poena iz drugog pa i trećeg napada. Stvarno nam se dešavaju neke neverovatne stvari iz utakmice u utakmicu. I dalje verujem da sve to može i mora da se ispravi. Nema više zajebavanja, polako se ulazi u period kada je skoro svaka utakmica bitna... Rekoh prošli put... Baskonija kući, Valensija i govna na strani, Asvel kući - bar tri pobede da se izvuku ako ne i sve četri.

Možemo mi to.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.784
Reaction score
29.725
Локација
Beograd
Slede nam ključne utakmice ako uopšte razmišljamo o TOP 8
Na početku sezone uopšte nisam ni razmišljao o nekakvih ,,top 8,, nego o tome da je vreme da konačno svrgnemo večitog rivala sa višegodišnjeg trona, da ih samim tim izbacimo iz Evrolige a nas ostavimo unutra, te da pouzimamo neke domaće/regionalne trofeje...

Međutim... kao mantra se stalno negde ponavljalo to ,,top 8, top 8, top 8,, - valjda je neko to okačio na neku mrežu - na kurcu je nosam - pa je onda to svima ušlo u glavu...jebeš ga kao da je bitno da li si u top 8 ili top 9 na primer, koja je pa razlika...bitno je pošibati se u svakoj utakmici, pa...dokle se stigne...
U prvim utakmicama smo se šibali i gubili, u nekim drugim smo već pobeđivali pa su očekivanja opet skočila, ali...
Makabi nas je prizemljio.
došao je nažalost taj poraz u Tel Avivu. Stvarno smo izgledali loše, sa mnogo gluposti u jednoj takvoj utakmici, sa gomilom bezveze izgubljenih lopti i neiskorišćenih kontri koju smo većinom sjebali i sa dosta lošom odbranom iako ni Makabi nije odigrao ništa posebno ali mi smo bili toliko loši kada su su nam se nudili i ništa nismo uradili. Ni razliku u međusobnim duelima nismo odbranili a sve to može da znači u ovakvom takmičenju
I dalje sam pod tim jako neprijatnim utiskom da smo tamo otišli da bi izgubili. Tek posle utakmice mi je bilo jasnije zašto je to tako: u glavama igrača je bila ta jebena KOŠ RAZLIKA (u međusobnom duelu) koja je pre meča u Tel Avivu bila u našu korist, pa su onda smatrali da je sasvim o.k. i ako se izgubi nekom manjom razlikom.
I takva psiha, naravno, automatski dovede do toga da utakmicu izgubiš sa većom razlikom od ,,poželjne,, otprilike kao kad u fudbalu smatraš da je ,,bod - puna kapa,, pa te protivnik razvali...
Jebiga, ne može utakmica da se igra ,,na bod,, ili ,,na kalkulaciju,, nego isključivo na pobedu! Ne priliči Partizanu da kalkuliše nego da igra i napada! Ne priliči KK Partizanu da igrač (ma ko to bio) ,,zenta,, od šuta nego treba da šutne kad je u pravoj prilici za to!

Večeras je, naravno, prilika za ,,popravni,, pa...videćemo...
Što se domaćih/regionalnih takmičenja tiče - večiti rival se (donekle iznenađujuće) pojačao i pokušava da se i dalje pojača...ali, otom-potom...

Naravno da niko ne moze da gleda/vidi u neku blisku ili dalju buducnost, ali ono sto je meni barem u ovom trenutku za ozbiljnu zabrinutost jeste nase prolazno vreme koje je u odnosu na njih, po mom skromnom misljenju, znatno losije.
primecujem samo da se javljas samo posle neuspeha u fazonu e sam rek'o...
Primećujem da se i dalje na forumu teško trpi kad neko ima mišljenje različito od većine...ili...različito od onog koje ima svako od nas kao pojedinac...

@vladokv je član foruma koji obraća pažnju na detalje, na taktiku, ima visoke zahteve, itd...postovi su mu takvi i kad prati omladinsku školu FK Partizana i kad prati Teleoptik, i kad prati tamošnje trenere...pa tako i kad prati KK i Željka...
Nije cilj foruma da se međusobno posvađamo čak i kada izgubimo nego da razmenimo mišljenja (sviđala nam se ili ne), i da nastavimo da pratimo i bodrimo Partizan, i da taj Partizan nastavi da pobeđuje. Ako može i kad god može.

A mi da nastavimo da se (uz međusobno poštovanje i uvažavanje) družimo i dopisujemo preko foruma povodom Partizana, bez obzira na razlike u stavovima oko tog istog Partizana.
Uzmi Željko...sve ono što možeš sa ovim timom!

Na kraju sezone ćemo videti šta je to! :icon-lol:

:napred-partizan:
 

Batallion

Grobar
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
321
Reaction score
2.050
Локација
Beograd
Tim Partizana ove godine je selektiran i vodjen fantasticno! Sama cinjenica da smo od Makabija izgubili jednocifrenom razlikom i da smo zbog toga krajnje nezadovoljni potvrdjuje napred navedenu konstataciju. Posle 8 godina ucestvujemo u EL i konkurentni smo, u igri smo. Pobedjujemo sve i od svih gubimo, ne igramo divlje, skok smo popravili, sut nas vecim delom sezone ne ide pa i takve tekme dobijamo ili gubimo bez veze. Zapamtite Zeljkove reci,imamo tim jer imamo navijace i jedan, ne mali, deo budzeta punimo mi kupovinom karata. Koliko sam cuo ostalo je jos 200 karata,zato podjimo u halu, na Novi Beograd, da bodrimo Partizan, svima nam je drag! Napred Partizan!!!!
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.091
Reaction score
15.813
Локација
Храм фудбала
О нашој одбрани, нападу, транзицији, игри, поставци, тиму, стручном штабу рећиће све вечерас 20.000 навијача Партизана приликом изласка на терен Жељка Обрадовића.
Толико о томе.
 

BiP

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
1.185
Reaction score
6.995
Локација
NbG
Nisam stigao ranije da napišem neke svoje utiske sa utakmice protiv Makabija. Užasan ulazak u utakmicu koji nas je i koštao poraza. Sasvim zasluženo hlađenje za trojac koji je tome najviše doprineo. Iskreno od Nanelija sam očekivao mnogo više, a on u ritmu 5 utakmica ga nema nigde pa jednu solidno. Nastavlja se agonija sa građenjem reketa i defanzivnim skokom. Još tužnije je kad se to da primetiti i na utakmicama protiv Cibone i sl u ABA ligi.
Sudije katastrofalne, nisu uticale na naš (zasluženi) poraz ali direktno uticali da utakmicu ne završimo ispod 8 poena razlike.
Idemo dalje, večeras da vratimo možda i najveći dug iz prvog dela EL. Ko će od igrača da iskoči meni totalno nebitno, više sam u ritmu one naše navijačke ... važna mi je samo pobeda!
Ajmo crno beli :partizan-fan:
 

Vuk23

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2008
Порука
1.551
Reaction score
862
Zasad u EL stojimo jako dobro.
Ove godine smo se vratili, jasno zbog jačine našeg tima, kojeg u eri Vujoševića nismo imali, očekivanja su velika ali i drugi timovi su veoma jaki, sa veoma jakim a pogotovo dugim rosterom.
TOP-8 nije prioritet naravno ali svi se nadamo.
A nije da nemamo šanse.
Za borbu za TOP- 8 jako je važan ovaj januar i ove 4 utakmice.
Iskreno nadam se pobedničkoj seriji do kraja januara.Biće teško, pa ćemo videti.
A nije smak sveta ako ne bude tako.
Ajmo večeras samo JAKO.
NAPRED PARTIZAN.
 

Loki85

Grobar
Учлањен(а)
13.10.2009
Порука
851
Reaction score
876
Локација
Wien
Voleo bih i ja da večeras počnemo sa vraćanjem dugova iz prvog dela sezone, ali treba biti realan i ne zaletati se sa nekim unapred proglašavanjem pobede. Igraju i drugi basket, pitaju se i oni, jeste da mi imamo Žoca, ali imamo i neiskustvo igranja ovako jakog takmičenja. Da, imamo igrače koji su već igrali Evroligu, ali treba uzeti u obzir i da smo neuigrani što zbog povreda, što zbog mladosti... Sve u svemu, želim da vidim borbu, bre, i da se sluša Žoc, a rezultat mora da dođe.
 

ZliGli

Grobarčina
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
1.361
Reaction score
6.477
Локација
Novi Sad
U top8 nećemo. Ni na startu sezone a ni iz trenutne pozicije nije realno da igramo top 8, nadanje je već nešto drugo. Nemojte na osnovu plasmana u top 8 vrednovati Željka i ekipu ako ste već i stručni toliko.
A večeras dobijamo, koga ako ne ove večeras.
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
Šta se dešava sa Berićem, zašto ga nema na SK Studio?

Nemojte na osnovu plasmana u top 8 vrednovati Željka i ekipu ako ste već i stručni toliko.

Željka kao trenera vrednuje pre svega 1992. godina a zatim još osam titula u EL i slažem se da se on ne može niti sme vrednovati spram rezultata ove ekipe. Pre svega zato što je ova ekipa birana u okviru mogućeg i sigurno nije ona koju bi Žoc "dobrovoljno" odabrao, bar ne u potpunosti.

Što se vrednovanja ekipe tiče, tu se i ne slažem potpuno. Ekipa se MORA vrednovati u odnosu na rezultat koji postigne. Zašto? Prosto zato što za učitelja imaju najboljeg trenera Evrope svih vremena. Imaju sve potrebne uslove i sve zavisi od njihovog truda, rada i talenta. Koliko vrede, toliko će i postići.

Ovi što teraju Željka nisu normalni!
 
Последња измена:

lavex

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2008
Порука
1.631
Reaction score
8.801
Локација
"preko bare"

Djuradj89

Grobar
Учлањен(а)
03.09.2019
Порука
230
Reaction score
1.817
Локација
Kraljevo
Знам да је забрањено коментарисање у току утакмице, али на основу чега је ово фаул у нападу?

ezgif-5-5465161744.webp


И следећи напад нам дају кош. Уместо на плус 19-20 идемо на полувреме на плус 11.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top