Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2022/23 Povratak na mesto zločina

Статус
Затворена за писање одговора.

B & W

Grobarčina
Учлањен(а)
21.08.2007
Порука
1.247
Reaction score
2.899
Exum covek u prenosu gubi dve lopte 1na 1,Naneli promasuje dva otvorena suta,promasuje sl. bacanje,Papapetru pravi faul na 9 sekundi…Naneli gubi loptu nije ni sutnuo na kos…
Neverovatna prica..sve se to desava na tri minuta do kraja..
 

nikola1970

Grobar
Учлањен(а)
06.10.2008
Порука
999
Reaction score
2.060
Локација
BGD
Sve te izgubljene lopte mogu da svarim (osim Nanelijevih koji deluje kao amater i gubi ih na preglup način) ali meni je fascinirala situacija na 41 sekund do kraja, njihov napad i iz nekog totalno nepotrebnog preuzimanja gde nije bilo čini mi se čak ni ikakvog jačeg bloka Ledej ostaje na DeKolou a Papapetru preuzme nekog višeg i naravno Ledej odmah napravi bezbedan faul za bacanja... E tu sam poludeo.
 

ivanra

Grobar
Учлањен(а)
14.02.2007
Порука
358
Reaction score
2.405
Локација
Pozega
Exum covek u prenosu gubi dve lopte 1na 1,Naneli promasuje dva otvorena suta,promasuje sl. bacanje,Papapetru pravi faul na 9 sekundi…Naneli gubi loptu nije ni sutnuo na kos…
Neverovatna prica..sve se to desava na tri minuta do kraja..
Plus izgubljena lopta prilikom uručivanja Lesor- Exum. Meni je neverovatno i da se Naneli između dva bacanja pomeri sa linije i traži da mu sudije obrišu loptu. Mnogo gluposti pravimo da bi na ovom nivou pobeđivali.
 

Petar PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
1.482
Reaction score
4.967
Локација
Boka

Petar PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
1.482
Reaction score
4.967
Локација
Boka
Da ali i pored te odbrane greske u zadnji minut su odlucile.
 
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.065
Reaction score
18.297
Toliko nam se ponavljaju isti porazi iznova i iznova da samo fali da zvanični spiker krene da pušta I've got you babe na kraju svake neizvesne završnice i imamo potpun Groundhog day doživljaj...

Ma da sad se pitam da li su to i dalje neizvesne završnice ako baš svaku gubimo, nema tu ničeg neizvesnog...
 

amansio

Grobarčina
Учлањен(а)
03.02.2007
Порука
2.141
Reaction score
4.575
Локација
tamo daleko......uz grupu JNA
Čitam vaše postove i svi ste u pravu, svako gleda na situaciju iz nekog svog ugla koja mu daje pravo za drugačiji pogled na trenutno stanje u KK-u. Jedno ipak ne mogu da razumem a to je potreba da se višestruko ponavlja i brani svoj stav po svaku cenu što smatram da se unosi zla krv na forum a i van njega što je jako opasno po klub. Slična takva situacija bila je kad su uplakane kafe kuvarica i sledbenici pomogli u teranju Generala i ne brinite posle teranja ovog" sadašnjeg Generala" više nećemo imati koga da teramo. Potpis na mome avataru me već godinama podseća na to. Ko što kažu admini ne paše ti forumaš ignoriraj ga, ja bi dodao još ne paše ti trenutni Partizan ignoriraj i njega pa se vrati kad se oladiš
 

KoOkaDva

Grobar
Учлањен(а)
27.06.2022
Порука
659
Reaction score
5.286
Локација
Nis
Sve ste vec rekli, meni je jedan od utisaka sinoc minutaza Exuma. Decku je u cetvrtoj cetvrtini dusa u nosu bila. Logicne su sve greske koje su mu se posle desile kad covek ne moze do vazduha da dodje. Zasto Madar ne moze bar malo da ga odmeni, neshvatljivo.
 

STOOOLEEE

Grobarčina
Учлањен(а)
04.02.2014
Порука
2.021
Reaction score
3.217
Локација
GG 1978
Nervoza se uvukla u ekipu zbog vezanih poraza na jednu loptu.
Nemamo ni sreće a ni pameti da neke situacije rešimo u svoju korist..
Pobiti se sa Efesom , probati okrenuti sezonu protiv prvaka Evrope , neće biti lako ali Partizan je najopasniji kada ga svi otpišu.
 

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.274
Reaction score
10.716
Локација
underground
Odbrana je losa i zato i pored dobrog napada gubimo utakmice na jednu loptu za sta je zasluzan i vec evidentan gubitak samopouzdanja.
Koliko ja vidim najveci problem je spor izlazak iz blokova, samim tim i nedovoljan pritisak na liniju dodavanja sto dozvoljava protivniku dovoljno prostora i tecan napad.
To onda vuce druge greska jer kad igrac zapne u bloku primetio sam da se vrlo cesto vrsi samoinicijativno preuzimanje sto onda dovodi do toga da jedan preuzima a drugi ne , sto kao posljedicu ima da covek ostane sam na sutu ili na ulazu , u svakom slucaju se napravi visak.
Imam utisak da bi jedan odbrambeni "specijalac" preokrenuo situaciju u smislu da poremeti protivnicki napad , uspori protivnicki posed , odalji protivnika na 10 metara od kosa da bi primio loptu itd. Da li ce to biti Avram ne znam, ali jasno je da je pritisak na liniji dodavanja nikakav i da je to najveci problem.
I pored toga niko nas sem Albe u prvom kolu nije razvalio , sto znaci da zaista malo treba, ali to malo srecu kvari.

Puna podrska Zeljku , sve drugo bi bilo ono sto cigani hoce a to se ne sme dozvoliti. Nadam se da ce na kraju sezone neki pljuvaci se ovde posipati pepelom ali zajebite me toga kad ne dajete podrsku onda kad je tesko nego vas uvlace u ono sto im je cilj.
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.443
Reaction score
2.209
Ako neko ponavlja iste greske po 10 put onda on njega nema leba. Pothitno je potreban rez u ekipi i nekim igracima se zahvaliti na to sto su neuspesno nastupili za Partizan. Bolje Zeljko da gradi igru na igrace koji mogu da ispune njegove zahteve nego vako da se vrtimo u krug i da se nadam pobedi svake naredne utakmice. Velika krivica je i do naseg trenera posto sigurno on je selektovao ovu ekipu ali i ako 100 % je pogresio on je bezgresan i uvek je u pravu jer je on poslednja barikada za spas kluba od raspada. Da se nadamo da se ova sezona donekle moze spasiti. Za ljubav su potrebne dvoje od jedne strane to su navijaci koji svoju ljubav iskazuju i vise od 100 % prema klubu , a od druge strane su igraci koji nazalost to do sada tesko to uzvracaju i igrom i ponasanjem.
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.316
Reaction score
37.436
Složio bih se da nema jednog "malog" ali...

Po većini, najveći (ili jedan od najvećih) krivaca juče je Naneli, već sarađivao sa Željkom. Papapetru očigledno pravi faul mimo dogovora, već sarađivao sa Željkom. Ne bih rekao da su oni igrači koje je Obradović doveo na "slepo" i da ne mogu da ispune njegove zahteve.

Opet, to je samo moje mišljenje, verovatno grešim.
 

Zeka

Početnik
Учлањен(а)
27.11.2019
Порука
168
Reaction score
345
Локација
Beograd
Jel zna neko kad se Avramovic vraca? Mislim da bi on mogao da donese psihicku stabilnost ekipi.
 

showtime.pekka

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.377
Reaction score
1.128
Forum navijaca Partizana u punom bla...sjaju.

Krenulo od fejsbuk grobarskih ratova
Preslo na instagram brukanje
Nastavilo se na tviterima
Zavrsnica na forumu.
Jednom jedinom- na srecu!

Prvo da cestitam ciganima, jos jednom se njihov pogani jezik primio kod nas. Svaka cast, treba to umeti.
Od Duska Vujosevica, preko Trinkijeria i sada do ZELJKA OBRADOVICA. Na prvi vid rezultatskih problema za njihov db klub i podizanje Partizana krecu informer ultra kuhinje. Uspeva im svaki put, bravo bre, ne zajebavam se.

Buhu, razocarani navijaci, tasko im, a superior, sky boks i sve one pogodnosti, ccc.
Nije ovo kosarka za njihova slaba srdasca, arterije i vene.
Razocarenje uuu. Razocaran sam i sam, pa koga buli kurac. Sacuvas malo preostalog dostojanstva i ne budes fejsbuk, tviter i instagram.

Samo mali podsetnik za ove mukice kojima je bas tesko gledati ovo, dok se nije pojavio ZELJKO OBRADOVIC, 10godina nismo igrali ni jebeno finale regionalne lige.

EL?
Umalo da nam utakmice sa Trentom postanu klasik.


Dosao covek u brlog, dosao da mu svedoci saradnici pevaju da je Turcin i drzavni projekat. Ej, tribina neimara kome je vucic napravio ponocnu sednicu fk, tribina neimara koja ima gazdu(po potrebi) za nekog kazu da je drzavni projaket.

Lavez pasa, naravno pridruzili se i nasi dzukci. Prvo tiho jos prosle sezone, pa kao ipak podrska i onda, avavavav.

Da l je lako? Nije, po svemu sudeci nece ni biti.
Mozemo doci, podrzati ekipu koja nam se (ne)svidja jos jednom, jos deset puta. Mozda krene nabolje, a mozda bar znas da si dao sve od sebe kao neko ko voli klub.

Meze i sa "Zelimire odlazi". Da se zatvori krug legendi.
Moze i malo da se ohladite od kk, kad smo vec ostavili na cedilu sve manje sportove, kad smo ostavili na cedilu najveci fk, mozemo i kosarkaski klub.



Smrt grobarima na drustvenim mrezama!

Da li može ovaj post da se zakači negde na forumu?
Podsetnik svakome.

Vidimo se u petak.
Nema povlačenja, nema predaje.
 

Luka-70-

Puni kučku
Учлањен(а)
04.08.2011
Порука
1.998
Reaction score
7.605
Локација
Od bloka mog do hrama tog..
Koliko god me izludjivali preslikani porazi i Zeljkova neshvatljiva tvrdoglavost, uveren sam da cemo ovaj crni niz da preokrenemo.

Naravno da ima Zeljkove odgovornosti u ovim porazima, ali ako on ode tvrdim da se vracamo na nivo Fibine LS. Samo procitajte naslove iz tabloida i bice vam sve jasno.

Drknucemo Efes. Ako ne njih, onda ove sledece. Mazohizam u najjacoj snazi.

Ajmo mi!
 
Последња измена:
Статус
Затворена за писање одговора.
Top