Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

VJ@NS

Grobarčina
Учлањен(а)
06.11.2007
Порука
4.107
Reaction score
1.486
Локација
Topèidera lepša strana
Izgubljene lopte bekovske linije su odrzavale nervozu, kao i idiotsko sudjenje, ali i pored toga smo bili kos od drugacijeg epiloga. Promaseni otvoreni sutevi Dzejmsa i Zeka pri kraju i onaj nesrecni faul prevagnuli na stranu Virtusa. Mnogo spornih situacija, kontakt Danstona na of. skoku Jaramaza pre faula u napadu Kabokla, tek 4ti faul nad Kevinom sudjen nakon urucenja gde je napad trebao da traje 10sek krace, problematican faul na kraju isto...Gomila faulova na prvom koraku koje smo svesno pravili da bi se sekao njihov napad a sudije sudile na polaganju itd...Ne znam, mec ko mec, samo da nam ne zafali kad bude finalno deljenje. Ovo su mecevi kojima se izbegavaju favoriti za kasnije.

Nadam se povratku Smajlija i rasterecenju pre svega Kevina i Zeka. Mora im Zeljko smanjiti minute nekako, preoptereceni.
 

La Zic

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.666
Reaction score
2.844
Локација
Humska ulica

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.463
Reaction score
2.238
I porazi su sastavni deo sezone steta za onoliku podrsku i lepo je bilo da se sezona zavrsi pobedom ali idemo dalje.
 

Deki

Grobarčina
Учлањен(а)
16.09.2007
Порука
1.551
Reaction score
3.873
Локација
Beograd
Kakav bre faul Kabokla? Pre tog faula u istom napadu nam 3 faula nisu svirali gde bi isla bacanja a oni nista nisu svirali i desi se faul u napadu.

Prvo poluvreme svira nepostojece faulove u napadu Panteru i Jaramazu.
Izmislja faul Douzera kad je vreme vec isteklo i jos mu daje tehnicku posle nase vrhunske odbrane.

Pantera izubijase, jedva poneki faul svirali. Namernu na kraju ne sviraju. Pre namerne u istom napadu je Panter vec fauliran par puta i nista nisu svirali.

Ma kriminal. Za ovoliko godina pracenja evrolige ne secam se goreg sudjenja koje smo imali.
Tako da je zaista suvisno komentarisati igru. Da mozda bi pobedili da je Zek dao onu trojku ali da te ovako kradu na domacem terenu zaista nisam to jos video.

Steta, bilo je vazno pobediti ali nadoknadivo je sve. Uskoro cemo biti kompletni plus je stiglo pojacanje.
 

zimski

Grobar
Учлањен(а)
01.02.2014
Порука
572
Reaction score
2.192
Ja sam amaterski kao uvek unapred upisao pobedu. Virtus je trenutno ozbiljna ekipa i uz ovakav kriterijum sudjenja, jako je tesko dobiti.
PJ je odstranjen prerano, a takodje su nas isekli sa faulovima i samim tim je Zeljko morao da cuva najbitnije igrace.
Uprkos svemu smo imali sut za pobedu.
U NBA stilu, ovo jos veceras zaboraviti i fokusirati se na Asvel.
Bravo za Ogija, ono sto mu se zameralo u prethodnim mecevima je ta neka malokrvnost, veceras je bio maksimalnom energetskom nivou.
 

VJ@NS

Grobarčina
Учлањен(а)
06.11.2007
Порука
4.107
Reaction score
1.486
Локација
Topèidera lepša strana
Citam, oprecna misljenja o Frenku, stoji Stojancetova konstatacija da se protok pokrenuo sa njim u napadu, stoji i da je fizicki nespreman. U par situacija nemocan od zemlje da se odvoji na ofanzivnom skoku a lopta mu je blizu, no neka je to fizicka sprema, sigurno je da ce biti bolje u tom segmentu.

Ali ima i to jebeno "ali". Njegova iskakanja u odbrani su hendikep, raspad sistema i igra 4 na 5.l nakon toga. Preuzimanje beka sa loptom i iskakanja, nakon toga gledamo agoniju cele odbrane u nekih 7-8sek koja se zavrsava kucanjem ili sutem spolja i pogotkom/promasajem i ofanzivnim skokom i popravnim. Prosto ne mozemo da odbranimo napad sa njim u tom pik'n'pop, preuzimanju, nazovimo to kako god. Nas je na primer Itudis u Areni urnisao na centar-plej preuzimanje ceo mec, koristio tu nasu praksu, napadao Kaminskoj i u manjoj meri Smajlija. Svaka akcija je ista bila. Subjektivni utisak naravno, ali tog momenta je odbrana zavrsila svoje, nema hobotnice koja moze da pokrpi to. Voleo bi nekako da vidim da pokrivamo te njegove nedostatke pomaganjem bekova na 45 stepeni i preuzimanje pri izlasku na blok. Da ga sakrijemo nekako...To je u dva slucaja tokom meca sa fenerom radjrno i to u onoj odlucujucoj odbrani Andjusica na Madaru i kradje. Madar je promenuo odluku kada je video da ga iz bloka preuzima Naneli a ne Smajli. Taj swich u odbrani moramo mnogo cesce da prepoznajemo i radimo. Nefostatak jednog igraca timski mora da se pokrije.
 

The_B

Grobarčina
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
1.090
Reaction score
4.079
Локација
Beograd
Željko jednostavno dokazuje koliko poštuje igru i igrače.
Čudo je i da smo bili u igri koliko smo loše šutirali i koliko je suđenje bilo tendenciozno. Mogu sve da razumem, ali onaj faul PJ, pa onda tehnička... Nekako sve i da jeste, sudije izbegavaju to da rade kada je to igraču isključujući faul. Naravno, osim ako svesno ne ide na tehničku, a PJ to sigurno nije.

Jednostavno nije nas išao šut i to je to.
Ako moram baš neku zamerku da nađem, to je onda kraj, gde lopta prosto ne sme da bude kod Kaminskog... Bilo ko drugi, ali on da uzima šut za pobedu, ne, nisam za to.
 

pgd1970

Početnik
Учлањен(а)
07.12.2023
Порука
93
Reaction score
913
Локација
Петровград
Ја у свом животу нисам видео горе суђење. Слажем се да смо могли итекако да боље одиграмо, али због језивих грешака судија нисмо могли да преокренемо резултат, а могли смо без проблема, чак сам и ја био у арени, свака могућа особа је попиздела као никада до сада. Јбг, нисмо лепо ставили тачку на крај ове године, тј. на први део Евролигашке сезоне, али се нема чега плашити зато што се враћају Алекса, Трифуновић и Смајли + Џејлин Смит је потписао за нас, а најбитније од свега - наш тренер је Жељко Обрадовић. Ја овим момцима верујем и у добру и у злу. Ући ћемо најслађе када буде било најважније, пријатно вече свима (+ изгубили валенсија, басконија и цигани, мало је боље сада).
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.925
Reaction score
7.854
Kad dobro razmislim, mi kod kuce sem Albe, nijedan mec nismo dobili "rutinski"
- fener
- pao
- monako
- fmp
- milano ( nakon ogromnog preokreta )

Imamo problem generalno sa prvim poluvremenom, gde nam svaki gost pobegne 10-15 razlike i onda se jurcamo u drugom poluvremenu.
Mora da igramo mnogo bolje kod kuce, jednostavno se dosta mucimo sa sutom ove sezone, mozda brojke tako i ne govore, ali u praksi je to mucenje.

Nadam se mnogo uspesnijim drugim delom, i da se nekako uguramo u 4 sto ce biti, jako,jako tesko.
 
Top