Залад
Форумски курсаџија
- Учлањен(а)
- 30.06.2019
- Порука
- 4.349
- Reaction score
- 38.917
- Локација
- Из Чикага (моји, знаш ти добро који)
uvali im majstor 50 lakih komada
Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
I sve bi to bilo u redu da čovjek radi u normalnim i jednakim uslovima kao ostala gamad. Onda ne bih imao ništa protiv konstruktivne kritike.Spremni su mnogi ovde da trpe govno koje vodi drzavu, jebe celi narod u mozak, i one koji ga podrzavaju i one protiv njega, dok nam unistava zemlju u svakom jebenom smislu, unistava nam nasu svetinju... Ali ajd mi da vidimo zasto Zeljko nije vrsio ove ili one izmene, zasto nije doveo ovoga umesto onoga, i da bre trazimo njegovu odgovornost! Nego sta! A u kurac! Pre njega smo harali, unistavali, sijali, a onda on dosao i ukanalio nas. I ajde, sad ce proseravanja da niko nije iznad Partizana, da niko nije oslobodjen kritika...covek je Bog otac kosarke, najbolji na kontinentu svih vremena, nas je jbt, pricah ne tako davno da bi ga svaka iole normalna zemlja drzala kao malo vode na dlanu, a navijaca kluba koji bi on trenirao bi osecali ponos. Kakvih gadosti se od navijaca Partizana nacitah na zvanicnim nalozima kluba, pa ono je za hospitalizaciju!
Placam u Novom Sadu veceru za ~10 novosadskih grobara/ ( vise bih zeleo Partizanovaca ) , pijemo i jedemo na moj racun, prosli/ispali.,,, plakali od srece ili tuge jbg... neka @Tuljo kao covek od autoriteta odredi datum, ja ostalo preuzimam na sebe....
E pa vidis druze, upravo se u tom najboljem procentu suta za dva poena, vidi velicina i genijalnost u kreiranju akcija gospodina Zeljka Obradovica.Jel može neko da mi objasni kako to mi nemamo igru a imamo ubedljivo najbolji procenat šuta za 2 u EL? To je kao da kažeš da fudbalski tim nema igru a postiže najviše golova u takmicenju. “Protok lopte” je termin koji se koristi po automatizmu i vrlo je zloupotrebljen. Kad ne znaš šta da napises posle poraza useri se u protok lopte. Za prenos lopte se slažem sa većinom obrazlozenja ali to je drugi problem.
Opet kažem, ako je protok lopte kao jedna od najbitnijih komponenti u napadu toliko loš, kako je moguće da imamo najbolji procenat za 2? Bez pokušaja da budem ciničan neka neko objasni.