Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

lavex

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2008
Порука
1.631
Reaction score
8.801
Локација
"preko bare"
Da je dobro, nije. Vidi se da novim igračima treba vremena da se uigraju i da se razumiju sa ostalima. Pogotovo u odbrani. Vjerujem da će vremenom to sve biti bolje i bolje.

Opet više volim da krenemo loše, pa da postepeno popravljamo formu za najvažniji dio sezone. Nadam se da će tako i biti.
 

The_B

Grobarčina
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
1.083
Reaction score
4.062
Локација
Beograd
Prvi mačići se u vodu bacaju.
Svakako ono što ne da brine, nego glavudža puca od toga je 60 primljenih poena iz reketa ili skoro 2/3.

Kaminskom će trebati vremena i vremena da uđe u ritam i da se navikne na evropsku košarku. Moram da priznam da me od svih igrača jedino on ozbiljno brine, ostalo, sve će leći i doći na svoje.

Da, da ne zaboravim neverovatno je koliko nam Rivero pravi problema prošle godine u dve tekme i večeras. Pravi onaj "đubreta" i old skul centar.
 

Van Der Berg

Grobar
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
476
Reaction score
2.630
Kanta od utakmice i nase igre na oba kraja terena, ali dobro. Bolje je, dok trazimo formu i uigravamo se, izgubiti u gostima od Makabija, nego od jebene Albe. Nema sad smisla nabrajati sta sve nije valjalo kad nije valjalo nista.

Sljedeca protiv Asvela je jedna od bitnijih utakmica sezone ako zelimo na F8, i nadam se da cemo se sastaviti za to i pobijediti.
 

tribiani

Grobarčina
Учлањен(а)
02.03.2007
Порука
1.452
Reaction score
4.810
Nisam razočaran porazom, jer sam ga upisao još pre početka utakmice. Ne radim to gotovo nikad, ali ovog puta mi zdrav razum nije dao da pomislim da će Jare, Trifa, Balša i Kaminski dobiti Makabi u gostima. Možda tamo u martu, aprilu, ali sada ne.

Razočaran sam igrom celog tima, posebno iskusnih evroligaških igrača, osim Aleksinom u prvom poluvremenu i PJ-evom u drugom. Ne postoji igrač koji nije bio loš i ne postoji segmenat igre koji nije bio katastrofalan, pogotovo skok, prenos lopte i naše najjače oružje šut za tri.

Ali dobro, ovako smo počeli i prošle godine, gotovo identično. Idemo dalje, nadam se sa centrom i plejom, jer večeras se najbolje videlo koliko fale.
 

ivanra

Grobar
Учлањен(а)
14.02.2007
Порука
365
Reaction score
2.439
Локација
Pozega
Mnogo izgubljenih lopti 16, odnos skokova pod našim košem 19:15 za nas. Mnogo grešaka da bi bili ravnopravni u Izraelu. Ovo zaboraviti što pre, dobijamo naredne dve utakmice.
 
Учлањен(а)
06.07.2021
Порука
429
Reaction score
2.790
Локација
Beograd
Ponitku i Trifunovića Braun onako baš nadigrao na početku koji god da ga je u tom trenutku čuvao. Bukvalno nisu mogli ništa da sačuvaju pogotovo prvi... onda na muku i na aleksino ludilo vratimo na 5...i pojavi se Kaminski...tu je bio kraj sve ostalo je bilo puko odrađivanje.
Meni izlgedalo kao da Željko hoće nešto da isprobava i da se istovremeno takmiči, a oni igrali u napadu pametno i odbrani neverovatno odgovorno, baš pravu takmičarsku košarku (znači udavili su Pantera i Ledeja ciljano).
Prenos lopte dok je Ponitka bio na terenu je bio očajan. Panter je kad je već bilo konstantno jurenje rezultata gubio lopte a sve iz dekoncentracije i iz frustracije.
Defanzivni skok nepostojeći i izgubljene lopte...
Pozitivno Aleksa, PJ... Balša imao bleskove dobre igre....dok je Jare bio odličan u odbrani. Ostali nekako neprimetni i davali doprinos u nebitnim delovima tekme.
 

Sava93

Početnik
Учлањен(а)
23.02.2023
Порука
161
Reaction score
502
Локација
Ruma
Očekivan poraz, nadao sam se da će biti neizvesnije, ali realno ovo je najgore moguće gostovanje, a mi smo još daleko od ozbiljne forme. Nisam hteo da mračim pre tekme, pošto sam video da su gotovo svi bili baš optimistični, ali ovo je realnost. Oni su uigrani, mi nismo. Mi još imamo Kaminskog koji u glavi igra NBA košarku. Dečku fali agresivnosti, mnogo mlitavo pristupa u odbrani, nema neke veće kretnje, pritiska, dosta smo primili koševa preko njega. Makar se Kopriva kalio. Drugo i dalje mi je nejasno šta igra PJ, dosta luta na terenu, mislio sam da ćemo ga više koristiti u organizaciji igre, kada ono, ispade više krilo nego šta drugo. Morao Panter tu da se gura, a to nije za njega, pogotovo ne u ovom uvodu sezone, gde se pali kao Jugo. Znamo svi da mu treba utakmica da ga krene. Avramu naravno svaka čast, mada previše se troši, od Jareta slaba vajda, Ponitka vidim nije puno igrao. Tačno se vidi da brat ne igra onu odbranu, jer ne može da izdrži tempo i vamo, i tamo. Ono što je najgore ne ide baš nešto ni Lideju (još od priprema), a ni Naneli se nije pokazao. Pa kada ni jedan iz velike trojke nije raspoložen, prosto je nemoguće očekivati pobedu na ovako teškom terenu. Od ostalih Smajliju svaka čast, borio se, moraće dok se ne trgne Kaminski ili ne dovedu nekog pod košem. Andjuša po običaju igrač za male i već dobijene utakmice itd. Sve u svemu, mislim da nas čeka težak uvod u sezonu, u EL ako budemo imali u prvih pet kola 2/3 da pevamo. Posle toga se nadam da ćemo se dovoljno skockati, a i da će doći to famozno pojačanje. Momcima naravno podrška, ali moraće dosta da se radi.
 

Plava Čigra

Grobarčina
Учлањен(а)
08.04.2011
Порука
2.250
Reaction score
3.675
Poraz kao poraz ne brine, ali mene iskreno zabrinjava ovakav energetski pristup utakmici.

Smatram da je ovo sramotno i da je dobro što se desilo na samom početku da se skrene pažnja igračima jer su izgledali kao da su se tek jutros sreli.

Prosto su sramotno izgledali na terenu kako nijemo posmatraju protok lopte i trčanje igrača Makabija.

Koprivica trenutno Jokić za Kaminskog.

Treba nam atletska zvjerka pod košem, jer nam rade šta požele, ne znamo šta je skok.

Nas nije toliko poremetio odlazak Egzuma, koliko nam Lesor nedostaje i pička izraelska izdajnička. Jaramaz kao zamjena je ubistvo.
 

ZatucaniZapadnjak

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.117
Reaction score
5.472
Локација
Beograd
Raduje igra Koprivice i Dožera, Avram pokazuje da je za sada prvi plej ekipe dok Dožeru ne legne sve.
Sve ostalo razočaravajuće (Kaminski pogotovo, baš slabe noge i loše odluke u odbrani). Ponitka dosta slab u oba pravca, Panter nedovoljno agresivan, LeDej slab u skoku..

Nisam očekivao pobedu ali je moglo ovo bolje dosta.
Nadam se da će vremenom kliknuti ⚫️⚪️
 

Petar PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
1.482
Reaction score
4.967
Локација
Boka
Zao mi je sto sam bio optimista prije ovog meca jer ne znam na osnovu cega sam gradio optimizam.
Na terenu se ponasamo kao da smo prvi razred osnovne a igramo sa cetvrtim pa svaki put kad promase pokupe svoj promasaj i tako u nedogled dok ne poentiraju.
Daleko smo od maksimuma to je sigurno ali ako ne dovedemo centra i pleja bice ovo tesko za gledanje jer nit imamo kreaciju a u skoku ne pamtim da smo bili losiji.
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.775
Reaction score
55.498
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Molim vas da ne pisete da nam treba centar i plej .. hvala
Ja sam prvi protiv dovođenja jednog igrača da popravi sistemski loš deo igre, istorija postova to pokazuje, ali mi bez unutrašnjeg igrača dal 4 dal 5 ne možemo da završimo sezonu kako valja.
Pored toga što je Lesor ozbiljno potcenjen kao igrač potcenjen je kao saigrač. Sakrivao je Ledejove mane u odbrani i skoku. To sad nemamo i kolko god se Kaminski uigravao od njega nećemo ni dobiti on je doveden da radi druge stvari u napadu. Ako neko ne može da ga krije, onda bar da ga odmeni ili neke kombinacije da se prave.
Nema neke filozofije mi veceras nismo imali nikakvu igru pod košem pre svega u defanzivi, rezultatski smo odlično prošli.
Poenta nije da će neki igrač da popravi ekipu igrački nego fizički.
Pozitivna stvar je što je bilo jedno 5,6 akcija gde se videlo kako bi ekipa trebalo da izgleda na proleće, protok lopte dosta ulaza dosta pasova ka spolja.
 

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.058
Reaction score
7.936
Svaka čast Makabiju. Nisam očekivao da će za svaku loptu u odbrani da grizu.
Najbolje je ovu utakmicu ovako izgubiti, ako smo već morali izgubiti.Balša je odigrao fenomenalno (za ono što se od njega očekivalo) PJ će vrlo lako biti u ovom sistemu šraf kao i Ponitka ali
... Baš me zanima kojom će magijom uklopiti Kaminskog.
Za napad može biti fina opcija... Odbrana, pokretljivost, refleksi, skok.. Bože me sakloni. Ne znam, obzirom da se videlo da kod svakog je koncentracija i agresivnost bila u minusu još smo i dobro prošli.
 

Helsinki

Grobar
Учлањен(а)
21.07.2023
Порука
512
Reaction score
3.240
Локација
Nis
Na momente me bilo sramota sta gledam,prolazenje pod kos kao na fifi kad dribla Mesi

Ali bilo je ok momenata koji hrabre i pokazuju da nam treba vremena i bice to sve ok
 

mladen107

Grobar
Учлањен(а)
04.08.2007
Порука
354
Reaction score
1.387
Локација
Novi Sad
Koprivica, dobar. Imace priliku ove sezone da igra jako puno na nasu zalost a njegovu srecu. PJ dobar, Aleksa isto. Ostali losi, ali bas. Pontika, Kaminski, Panter, no comment
 

GraveDigger88

Početnik
Учлањен(а)
04.04.2023
Порука
120
Reaction score
596
Локација
Netherlands
Jbg, teska utakmica za gledanje, hvala Bogu pa je na početku. Vidim da većina pljuje novajlije, mislim da su oni bili najmanji razlog ovakve utakmice. Jednostavno nista nije islo, kao da ih je pritisak pojeo, zakazali su glavni nosioci, izgubljeno mnogo lopti, promašeno dosta šuteva sa dobrih pozicija čak i kucanja. Na polovini prve četvrtine se videla velika nervoza kod našeg tima. Ali mislim da je dobro sto se to sada desilo. Raduje Balša a bogami i Jare. Napred Partizan.
 

_Shone_

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.546
Reaction score
2.575
Локација
Tu..iza ugla...nema 200 metara
Nadigrase nas rutinski, onako kao na treningu. Da se igralo jos 40 minuta mi ovo ne bi dobili, jednostavno takav dan.
Setimo se pocetka prosle sezone u EL, identican, ali doci ce i ove godine "neki efes" i proradice opet neki od Nanelija a onda polako sve ide na svoje mesto.
Kad sam video da nema sanse da dobijemo, posmatrao sam PJ-a i njegovu igru. Utisak mi je da on kad bude bio spreman i navikne se na evropsku kosarku da ce trpati sa svih strana.
Kaminski malo igrao da bi mogao nesto da kazem. Ponitka jos luta (deluje mi da ce biti drugi Papapetru), kao i Jare.
Ostale ne bih komentarisao zna se ko su i sta su.
 
Top