Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

zimski

Grobar
Учлањен(а)
01.02.2014
Порука
571
Reaction score
2.191
Sta im uradismo...
Pomislio sam u sebi kako bi bio zadovoljan sa 1/3 sa ovih gostovanja, sad se lozim na 3/3
Uzivanje je gledati Partizan

Generalno ja se i se dalje ustinem dok gledam KK, da se uverim da Zeljko na klupi KKP nije moj san

Bravo Partizane
 
Учлањен(а)
06.07.2021
Порука
429
Reaction score
2.790
Локација
Beograd
Bravo bre svi!
Auh šta bi ovo, ma ne može navijač Partizana da gleda meč smireno ni kad Partizan vodi 15 razlike.

Balša bas loš, čak i ona dva dobra napada sa asistencijom i kucanjem su bila nesigurna, bojažljiva i oba puta na granici koraka. Jbt baš mi je krivo, kad je dolazio sam se radovao ko malo dete...ali ovo je već baš zavrinjavajuće. Da se ne preziva kako se preziva ne bi i dalje bio u KKP.

Željko kad smo odbranili na 6 razlike videlo se na faci, po izrazu lica da zna da ih imamo (bukvalno je bio pogleda ma popušili ste kurčinu)...celo drugo poluvreme nijedan TO... jer jbn automatizam.
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.088
Reaction score
15.810
Локација
Храм фудбала
Јебеш ЕЛ побједу без иједног срчаног. То се не може пикати.

Све бољи и бољи из утакмице у утакмицу, прошле године је Ефес био тај који је преломио сезоне, ове године то је Бруно Кабокло.

Сад мирно чекати да се јаве на Форуму ови са 15-20 постова у пар година...
Рекао бих да ћемо се начекати :shal
 

_Shone_

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.546
Reaction score
2.575
Локација
Tu..iza ugla...nema 200 metara
Ne znam sto se toliko potencira na pobedi u gostima. Imamo vec jednu ove sezone a to je Asvel, protiv ostalih ekipa izuzev Bajerna i donekle Baskonije potajno se jesam nadao pobedi u gostima ali ih licno nisam ocekivao. Olimpijakos,Makabi, Efes su jake ekipe, ne i nepobedive u svojoj dvorani ali jake dovoljno da umeju da zapnu da "odbrane" domaci teren pa ako im se posreci onda super po njih. Pored Valensije u drugom delu sezone ocekujem da limene oderemo areni, Albu u Berlinu i uz malo srece Virtus u Bolonji ili Armani (jedan od ta dva) i Monako, uz sve pobede kod kuce mi smo na konju i ako bude takav scenario jedino bi nam Barsa ostaje duznik za dva poraza. Taman da im naplatimo u Berlinu.
 

ZatucaniZapadnjak

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.117
Reaction score
5.472
Локација
Beograd
Toliko o tome da je Kaunas teško gostovanje, dve naše najlakše pobede na gostovanjima pale ovde. Kakva poezija u prvom poluvremenu, rapsodija košarke. 8 pogođenih trojki samo a mi skoro rutinski idemo ka 100 poena.

Fokus sad prvo na VALENSIJU!!! Lako ćemo za Real da se motivšemo i da nađemo osvetu.. Valensija je vrlo zajebana kući. Čvrsta, jaka, žilava, dužnici od prošle sezone.

Bravo za ekipu i ponovo sramota kluba da razdeli navijače na dva sektora (pri čemu su oni navijači koji su kupovali karte preko kluba dobili najgore moguće karte).
 

Jones

Početnik
Учлањен(а)
07.12.2010
Порука
118
Reaction score
144
Локација
Stari Košutnjak
Sudjenje je bilo za zatvor. Probali su da ih vrate x puta. Institucija smo!
Ovo je i meni utisak. Realan rezultat je trebao da bude 20+.
Da mi je znati koje objasnjenje je Pukl dao Zeljku za onaj kos Hejza i kao faul Smajlija, koji se desio pre. Ipak, imali smo odgovor na svaku kradju.
Svaka cast, jos kad se vrati Frenk, dobijamo jos vise opcija u napadu, tako da jos ima dosta prostora za napredak.
 

Petar PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
1.482
Reaction score
4.967
Локација
Boka
Ljudi, fali nam svaki igrac to je jasno, ali igra Kevin Panter.
Dame i gospodo, Kevin Panter!!!
Svaka cast na pobjedi koja je konacno dosla bez neke prevelike doze stresa, mozda je godinu dana zivota izgubljeno, ne vise!
PJ Dozier je odigrao nenormalno dobru utakmicu i momak pokazuje da ce definitivno biti jedan od nosioca igre, ako je iko sumnjao.
 

Anonymous

Početnik
Учлањен(а)
04.12.2010
Порука
176
Reaction score
981
Velika pobjeda, bravooooo! Bilo je trzavica ali generalno rutinski. Rastemo.

Da li su u istoriji košarke priznati poeni a da lopta nije bila upućena prema košu, kod faula ispod koša? Pričam o situaciji kad je Smajli napravio faul. Da li je novo pravilo? Meni je nevjerovatno da su ono priznali… Ne žalim se na suđenje, ni pomogli ni odmogli, samo me interesuje ta situacija.
 
Top