Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

Учлањен(а)
04.07.2021
Порука
324
Reaction score
709
Локација
Jugoslavije
Kaminski ce igrati samo ako rezultat zahteva. Ili ako Bruna sjebu faulovi. Protiv Reala ce igrati verovatno. Real je jaci od nas trenutno. To ne verujem da možemo dobiti. A Valensiju možemo. Kaminskog ako daju ide minus. Imamo lepe sanse za 9 6. Sa tom pobedom ide napad na treće mesto. Gde smo do Bozica.
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.081
Reaction score
15.770
Локација
Храм фудбала
Како Српски препоштени и преобјективни новинари пишу ми смо ово већ добили само још не знамо.
Ајде што крадемо него још некако и утичемо на повреде играча у екипама против којих требамо играти.

Срећом па код нас нема никаквих проблема, маму вам јебем да вам маму јебем, нисмо једну утакмицу комплетни саставили у досадашњој сезони.
 

gurtang

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
1.669
Reaction score
3.573
Локација
Niš
Ja ne znam sta je s tim Ojeleye-om, on ni prethodan meč nije igrao pa dobili Olympiacos.
A sad izbacuju tu vest kao ekskluzivu.

 
Последња измена:

NenadPFC

Početnik
Учлањен(а)
14.09.2021
Порука
37
Reaction score
119
Локација
Beograd
pobeda koja nas vodi na polusezoni na skor 10 7, računajući poraz u madridu i pobedu nad virtusom. Od 4 6 do 10 7, savrseno i uz to skor koji garantuje konkurentnos za top 4, mada i top 6 je odlicno... Primarni cilj izbeci u top 8 real i barsu koja nam nikako ne lezi... Sve ostale ekipe mozemo brejknuti lagano... Ekipe iz play in idu u top 8 na real i barsu...
 

-nusknvp-

Početnik
Учлањен(а)
08.07.2022
Порука
139
Reaction score
939
Локација
NI
najmanje ocekivanja imam pred ovo gostivanje, ubili su nas prosle god i nadam se da se prekida ova serija protiv male valensije veceras. dve klase smo ispred al njihova fizionomija i stil igre na ic ne leze. Dobijamo pola kosa KP ih resava i krecemo u seriju od 12 pobeda protiv njih do 2026 (sigurno necemo da se sretnemo u dogiravanju nikad)
 

GraveDigger88

Početnik
Учлањен(а)
04.04.2023
Порука
120
Reaction score
596
Локација
Netherlands
Iskreno, bez potcenjivanja protivnika, ne vidim kako mogu da nas dobiju, osim ako nam baš ne bude veče, što naravno može da se desi, jbg. Gledao sam nekoliko njihovih utakmica ove godine, hrkljuš košarka, odlična odbrana ali mislim da imamo i više nego dovoljno ofanzivnog kvaliteta i opcija za pomenutu odbranu. Večeras za prekid te crne serije, samo jako momci!!!

P.S. Najneverovatniji podatak koji govori o tome kakav nam je tim je taj da smo prvi po ofanzivnom rejtingu, drugi po ukupnom koeficijentu korisnosti u Evroligi a nemamo nijednog igrača u prvih deset pojedinačno ni u jednom od ta dva parametara.

Napred Partizan!!!
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.445
Reaction score
2.213
Na dan Sv Nikole kako bi nam dobro dosla pobeda nad slepim misevima, losa tradicija mora da se srusi i to danas.
 
Top