Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

Zeka

Početnik
Учлањен(а)
27.11.2019
Порука
168
Reaction score
345
Локација
Beograd
To je to. Postali smo masina. Svaka cast celom timu, narocito Smajliju i Naneliju. Jebo te, uspeli smo da kontrolisemo ovaj hrkljus od kosarke celu utakmicu. Pa ovo nije ni Radonjic igrao sa ciganima. Nek se spremi Real, mada su oni veceras imali lagani trening, a mi smo morali da se bijemo 40 minuta.
 

Sava93

Početnik
Учлањен(а)
23.02.2023
Порука
161
Reaction score
502
Локација
Ruma
Ne znam za vas narode, ali ovo je meni bitnija pobeda, nego da dobijemo Real u Madridu. Valensija je jako nezgodna i tvrda ekipa, igraju na mali broj poena i po skoru očigledno nam ne leže (da im je ostao onaj Dubljević koji protiv nas igra kao u transu, usudio bi se da kažem da bi bio i poraz). Meč viner svakako Lidej koji nas je maltene sam gurao u kritičnoj trećoj četvrtini, plus Smajli je odradio krvav posao u skoku i uopšteno u odbrani. Panter i Naneli reklo bi se standardno, malo slabija rola PJ-a, ali dao je neke bitne koševe. Svi ostali dosta manje igrali, a i nije im bio neki dan. Sve u svemu bravo za momke, jako važna pobeda, sada Real za dva dana i ako padne poraz ništa strašno, jer dosta smo se večeras istrošili, nije Željko ovaj put želeo puno da rizikuje i rotira, tako da šta bude biće. Možda i lepa prilika da lagano i opušteno igraju oni koji su danas imali manju minutažu.
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
Treba nas zabraniti! JBT toliko nečasna pobeda da nemam reči. Inače jedna od najslabijih odbrana u EL primi svega 67 koševa u gostima, dok najboljoj odbrani EL strpasmo u dupe čitavih 71. Majku mu jebem, gde je tu čast i junaštvo? Baš smo sise ispali :D

Jeeeeebi, kaaaaaraaaaaaj udaraj!!!!!!!!!!!!!!! :clap :shal :shal
 

_Shone_

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.546
Reaction score
2.575
Локација
Tu..iza ugla...nema 200 metara
Plesali smo po ivici, nikako da prelomimo, disali su nam za vrat non stop, a onda se pojavi Naneli bum i dovidjenja.
Nekako su nas uvukli u njihovu trku i ulili nam neku nervozu, pokusali verovatno time da nas poremete u igri ali hvala bogu nisu uspeli.
Turneja Litvanija Spanija za sada 2/3, idemo na 3/3.
 

Issa

Grobarčina
Учлањен(а)
06.02.2008
Порука
1.597
Reaction score
3.407
Локација
JNA
Jebe nas Ledej od pocetka sezone, daje u proseku samo 13,14 poena. Da daje koji vise imali bi skor 16-0 u prvih 15 kola. Buahahahahaha, jebi bre spanska govna.
Naneli brat sece pas i pakuje u kos, bum tras i dovidjenja.
 

Goginhosa

Grobarčina
Учлањен(а)
03.01.2015
Порука
1.272
Reaction score
7.015
Bravo majstori! Rekoh kao laik, da mislim da Kapiten pravi od ostalih bolje igrace barem za 30%. On im je inspiracija definitivno. Presrecan sam!
Jebote ova Spanija je plodno tlo za govnare sa ciganskim mentalitetom. Nek se prebace i ovi originalni cigojneri pa da upotpune roster ekipa.
 
Top