Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.903
Reaction score
7.797
Sto je danas lep i suncan dan, sto je danas lep i suncan dan.

Kafica, osmeh do usiju i pogled na tabeli.

Ne znam dali je pravi momenat da "kralj" padne, ali u maju sigurno cemo im glavu pogubiti.

Mozda gospodin Zoc sutra promesa karte, pa ih pustimo.
 

Shomac

Početnik
Учлањен(а)
22.02.2023
Порука
77
Reaction score
311
Локација
_ . . _
Ja sam znao da su sve spanske ekipe cigani, ali ja mislim da i sami Spanci kad gledaju ovu Valensiju kazu "Pu, kakve ciganstije". Odvratni su, odvratni! Najjaci utisak kao sto neko napisa, sto mozemo da dobijemo utakmicu na mnogo razlicitih nacina, u ovom slucaju odbranom i na ekstremno malom broju poena.
Ja sam nakon utakmice upravo ovo izgovorio, ja ciganskiju ekipu nikada nisam gledao, na svaku odluku sudija su vristali, bili su zreli za jos bar 3 tehnicke.
 

Nole84

Grobar
Учлањен(а)
23.09.2007
Порука
204
Reaction score
731
Samo su jedni cigani veći cigani od španskih!!!!!!

Još jedan fenomenalan meč u nizu. Sada protiv Reala rasterećeno da im jebemo nanu naninu i naplatimo sve što su dužni.
 
Учлањен(а)
22.10.2019
Порука
335
Reaction score
1.759
Локација
Панчево
Kaboklo. On je prelomna tacka ove sezone. I nije doveden u prelaznom roku. P.J. dobar izbor. Nije sjajno odradjen prelazni rok, ali je Zeljko to lepo poslagao. Nas uglavnom nose igraci iz prosle sezone, plus dvojica gore navedenih. Simona su svi pljuvali, on decko igra prilicno dobro za svoje godine. I Smajli je ukapirao neke stvari.
"Nije sjajno odrađen prelazni rok, ali je Željko to lepo poslagao." :D :D :D
Prvo, Željku da daju sad 12 fosni bukovih, ja bih ZNAO (ne verovao, nego znao) da će ih obraditi i posložiti. Ne zato što sam subjektivan, nego zato što je čovek doktor svog posla.
Drugo, i da sad imamo nula pobeda, opet bih iz sveg glasa davao podršku, zato što je taj čovek došao u polumrtav klub i ovdašnje blato da radi ono što voli, iako je mogao da bira gde će (bukvalno), i zato što se pokazao na delu, a ne na rečima (koliko njih deklarativno voli klub, i svi će nekad da se vrate, a u stvari je samo šuplja priča).
Treće, i kad budem umirao, setiću se izjava tipa debeli Dante nema pojma, ko je doveo ovog PJ-a, i ostalih gluposti, i vrištaću od smeha.
Četvrto, daj gol Simone ima nekih problema sa zakonom, mislim.
Zbog vas zloslutnica koje očekujete neko sranje samo da bi vaša sujeta bila zadovoljena mi je draže sve ovo nego zbog obožavalaca fmp-a 2.
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.323
Reaction score
37.467
Кад се погледа објективно баш нисмо имали среће , прво једини клуб смо који је гостовао Макабију, па онда Барса која је била у одличној форми на почетку сезоне, да нам сада дођу кући у последњих месец и по дана , скалпирали би их.
Ko zna zašto je to dobro. Prošle sezone smo bili jedan od retkih timova koji je izgubio ALBE u Berlinu i jedan od još ređih koji je izgubio od Asvela tamo.
 

Cooler

Grobarčina
Учлањен(а)
13.06.2008
Порука
1.148
Reaction score
2.076
Локација
u srcu šesnaesterca
Valensija je tezak tres ekipa, al je zato ciganskija od samih cigana (onih smrznutih). Ne zna se ko je odvratniji: igraci, trener ili publika.
Sto se igre tice, oni bukvalno zive od sudijskog kriterijuma. Sa nekim polu normalnim sudjenjem bi u 25 min. bilo 15 razlike za nas, sa sve ofanzivnim skokovima koje smo im dozvolili i nasim dosta losim sutem sa distance.
I moram da primetim, cak i u fudbalu koji je dosta “grublji” sport, su najbolji igraci zasticeni od sudija, cak po uefa/fifa preporukama. A ne mogu da se setim utakmice gde kapiten bar 5x nije bacen na parket bez faula. Bukvalno ga svi biju (jer znaju da je najveca opasnost), kako u EL, tako i u ABA. Bruka i sramota
 

amansio

Grobarčina
Учлањен(а)
03.02.2007
Порука
2.141
Reaction score
4.575
Локација
tamo daleko......uz grupu JNA
U bre Stojance i Oplenac, sad ste me nahvatali. Za razliku od vas dvoje ja sam svaku utakmicu unapred najavio kao pobedu i bila je pobeda. Ja ne palamudim kao Stojance i nemam kompleks balkanskog spijuna kao Oplenac. Ja kosarku vrlo dobro osecam, a i dobro je razumem. Da Stojance, skok je voljni momenat. Samo se pitam da li si ikada igrao basket bar ispred zgrade, ili te niko nije hteo u svom timu ako ne poneses loptu. A ti Oplenac, za ironiju je ipak potrebno da imas talenat. A ti ga nemas.
Nek Simon igra za KK Partizan sve bolje koga boli q za skok i razumevanje košarke. Živ bio i ti i Simon
 

Van Der Berg

Grobar
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
470
Reaction score
2.604
Pustite covjeka, razmislite kolika je uopste vjerovatnoca da postoje dva igraca sa prezimenom Vukcevic, koja su nosila broj 1 i imala lose frizure, a koji su igrali/jos igraju za Partizan?
 

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
4.696
Reaction score
22.648
Локација
Beograd
Off topic, Simon je lažirao godište, dve godine minimum stariji bio, nešto slično važi i za Škuletića, zato i jesu bili u odnosu "na svoje godište" od brega odvaljen.

A sad u vezi košarke, možda još nije vreme, ali kad se kompletiramo, zaista se ne bojim ni Reala u Madridu, neka se boje oni nas...
 

Zeka

Početnik
Учлањен(а)
27.11.2019
Порука
168
Reaction score
345
Локација
Beograd
Da se manem Tristana, nadam se da ce napredovati i postati vrhunska cetvorka. Ima potencijal, samo mu fali par godina. Sutra Real, tu stvarno nemamo imperativ pobede. Ono sto sam gledao juce, nisam bas odusevljen kako igraju. Mislim da uz dobar raspored na nebu, mozemo da iznenadimo. Bice verovatno priblem sto su nam igraci dobili onolile batine juce, sad moze da se desi da nam zafali Aleksa, no, ljudski je nadati se da su u pafu forme i da mogu da uzgube. Bice svakako mnogo lepsa utakmuca nego ona juce, a ishod... Videcemo.
 

nikola1970

Grobar
Учлањен(а)
06.10.2008
Порука
999
Reaction score
2.060
Локација
BGD
Ako budemo dopustili onoliko ofanzivnih skokova kao juce tesko da cemo ista uraditi... Znamo jako dobro ko je Realu sve pod kosem. Svakako nada ostaje da mozemo da iznenadimo te smradove!
 

malicovek

Početnik
Учлањен(а)
26.06.2022
Порука
185
Reaction score
1.768
Локација
Beograd
Ne znam da li je neko već pisao, sad videh da je Zek jako blizu da uđe u 50/40/90 klub, trenutno je na 50/40/88.

Kad uzmemo u obzir da igra 32 minuta po utakmici, kakav izbor šuteva često ima, deluje nestvarno.

On i Panter su već sad ozbiljni kandidati da budu najbolji stranci u istoriji KKP.
 

Borac NBGD

Grobar
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
574
Reaction score
3.084
Ja uvek pricam .. spanci ,grci i italijani su cigani a ovi nasi su izrod i ljudski ološ.
Sto bi brat rekao neverovatno je da svaki šaban navija za zvezdu.
Sutra da se pobijemo i da im jebemo mater. Ovo ce biti najgledanija tekma posle svega od prosle godine i ne mogu da docekam da pocne.
 
Top