Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

ZliGli

Grobarčina
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
1.359
Reaction score
6.447
Локација
Novi Sad

grtalica

Grobar
Учлањен(а)
25.06.2022
Порука
237
Reaction score
1.632
Локација
Canada
Sutra nam sude:
Kao glavni sudija biće Matej Boltauzer, dok će mu pomagati Poljak Jakub Zamojski i Estonac Rain Perandi.
 

tribiani

Grobarčina
Учлањен(а)
02.03.2007
Порука
1.451
Reaction score
4.807

mladen107

Grobar
Учлањен(а)
04.08.2007
Порука
353
Reaction score
1.376
Локација
Novi Sad
ne dirajte Aleksu, prosle godine nas je izneo na kraju, da se nije povredio igrali bi f4. Ove sezone niko realno ne blista, delom zbog povreda delom sto neki bas lose usli u sezonu. Da nije bilo njega verovatno bi izgubili od cigana kuci...
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.902
Reaction score
7.791
Preterujemo malo, sad vec mislim da nemamo nikakvi sansi za prvih 4.
Real je prvi, Virtus moze pasti ali nas je dobio u Arenu, Fener i Pao idu navise, pritom Fener bolji medjusebni, a sledece kolo u OAKI branimo +1 ili ne branimo nista jer smo ih dobili u Over time.
Barselona nas je takodje dobila u Arenu, a gostujemo i njima.
Protiv Monaka smo takodje dobili samo poen razlike u OT, a gostujemo im za neko kolo.
Valensiju smo na strani dobili, Baskoniju mozemo dobiti.
fmp takodje ima bolji H2H, Makabija daj boze da bar dobijemo, tesko cemo stici razliku.
Daj boze da budemo barem 7, mada i to nije lako kako igraju ostali.
 

trivunelli

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
1.796
Reaction score
7.592
Локација
25-i maj
Igraci imaju uspone i padove u formi,nisu masine. Ove sezone pad Pantera u formi plus povreda,Aleksa pad forme plus povreda onda sad pad forme Naneli,da ne pricam Zek pad forme plus povreda to je sve sport. Aleksa je mnogo bitan igrac jer je presing na lopti ono sto moze da lomi utakmice a bilo je toga prosle sezone,ogromna energija se tu trosi i svaka cast igracima koji to mogu. Presing koji Aleksa radi na loptu u kosarci i koju je Uros Djurdjevic radio u fudbalu to vredi suvog zlata.
 

Bazzile

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
450
Reaction score
2.408
Ove sezone Evroliga ludnica totalna...Ne zna se ko pije ko placa...Utisak je da smo mi mogli dosta bolje do sada, nesto nam fali, ja nisam pametan sta. Da li treninzi, da li sreca, da li smo promasili sa selekcijom,da li povrede...Generalno sve su to top igraci ali kao da sve nije leglo, a pitanje je da li ce leci. Npr. Kaminski, vidi se iz aviona da je top igrac, ja odavno nisam vidio centra sa takvom tehnikom, ali ta njegova kurcobolja pocinje da boli. PJ isto top igrac ali cim se ti smjeskas posle derbija, ti jos uvijek ne znas gdje si, a onda je pitanje koliko ocekivati od njega... Ja se nadam i dalje da ce da klikne, ekipa ima ogroman potencijal...
 
Учлањен(а)
22.10.2019
Порука
335
Reaction score
1.759
Локација
Панчево
Trifunovića niko ne pominje, a jedini je bio živ protiv Fenera, i to posle pauze. Mislim (a možda se više nadam) da smo dobili igrača više za rotaciju, na koga se može računati u tim minutima koje igra. Uz sva njegova ograničenja. Ono što me naročito raduje, jeste što je išao par puta na ulaz, i opalio onu trojku bez razmišljanja (dok ostali fintiraju xy puta, što je pokazatelj grča, da ne budem grubljil). To je pokazivao i pre povrede. Skupi i neki skok. Sad, nisam stručan, ne znam šta se od njega može očekivati nadalje, i koji su mu limiti. Kao laik, rekao bih da nema mnogo prostora za napredak, kao Grobar, a i Srbin (valjda i mi smemo da budemo Srbi), voleo bih da sam debelo u krivu.
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.443
Reaction score
2.209
Sutra treba vrlo ozbiljno i borbeno odigrati zajeban je Makabi adaptirao se na Beograd i maltene je treci evroligas iz istog grada. Mozda utakmica nije kljucna ali eventualni neuspeh ne daj boze moze da nas puno kosta.
 

goodfornothig

Grobar
Учлањен(а)
02.09.2019
Порука
217
Reaction score
820
Локација
...
Jasta, izgubimo zavrsena sezona, pobedimo u Berlinu smo.
Mislim da ce sutra domaci teren da igra najvecu ulogu ove sezone, makabi iz skripte patika i lagane komunikacije, igraju tekmu bez mogucnosti ikakve komunikacija. Mislim da sutra mozemo da dobijemo lakse nego sto se ocekuje.
I SAMO PARTIZAAAAAAAAAAAAN
 

monSi

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2014
Порука
2.187
Reaction score
2.825
Локација
Где год ОН да игра!!!
Al što čekamo Aleksu :oops: kao da nas nije kanalio dovoljno pre povrede.. Timski moramo da proigramo..
Прво коло против Макабија и против цигана, остали мечеви катастрофа.

Sutra cu utakmicu gledati u istom lokalu kao i prosle godine u novembru mesecu kada smo igrali protiv Makabija, uz zelju da rezultat bude isti. Ajmo crno-beli!
Зашто да буде исти? Ваљало би 16 разлике.
 

Dubaz

Grobar
Учлањен(а)
18.05.2020
Порука
381
Reaction score
3.442
Локација
Kući.
Ova sezona, i to ne samo zbog nas, me totalno podseća na klasičan NBA regular season.

Svako drkne svakoga, cigani nas, Asvel cigane, mi Asvel, Asvel umalo Reala, Real sve ostale itd... A mislim da je to zapravo zbog onoga što Željko često spominje - nedostatak treninga.
A kad dođe period malo intenzivnijih treninga u kontinuitetu (što se dešava kad dođe plej of ili kad se igraju povezane utakmice kući), tada dolazi do izražaja ono po čemu smo broj 1 u Evropi a to je stručni štab.

Tako da, i dalje je sve otvoreno, ali isto tako će biti krvava borba za plej of.
Ne bismo smeli da se zajebavamo i da ugrozimo mesto u top 7-8 (9. i 10. će morati dobro da se oznoje za PO), a uslov za to je serija pobeda koja bi morala da krene večeras.

Ja iskreno mislim da hoće, a SIGURAN SAM da kad povežemo malo više kompletnijih treninga da će lopta da ide tečnije, da će odbrana da se zategne jače, da će igrači da kliknu još više.

A to kad se desi, ni dve vezane pobede u Madridu nisu problem.

Ajmo mi.
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.316
Reaction score
37.436
Ne bismo smeli da se zajebavamo i da ugrozimo mesto u top 7-8 (9. i 10. će morati dobro da se oznoje za PO)
9. i 10. ništa više nego 7. ili 8. pošto pobednik u duelu 9-10 igra protiv poraženog iz 7-8 i ide verovatno na Real. U celoj priči samo pobednik meča 7-8 "malo bolje" prolazi. Čak je vrlo lako da 8. na tabeli izbegne Real i "uvali" ga 7. ili ovima ispod.
 
Top