Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

Magma84

Grobar
Учлањен(а)
30.08.2021
Порука
204
Reaction score
1.477
Локација
Beograd
Trifa posle povrede izgleda kao drugi igrač. Deluje zrelije, mirnije, racionalnije. Mnogo mi je drago zbog tog momka.
Bez ideje da mračim, jedno od najzvucnijih pojačanja nije u stanju da odigra minut ozbiljne EL utakmice. Zao mi je Frenka ali definitivno je neupotrebljiv to je jasno.
 

GraveDigger88

Početnik
Учлањен(а)
04.04.2023
Порука
120
Reaction score
596
Локација
Netherlands
Hvala vam momci!!! Hvala, Trifi, Jaretu, bratu Lajsni, Zeku, Smajliju, Kapitenu, PJu, ma svima! A najviše hvala Željku koji je Bogotac ove igre, i Bogu zato što sam Grobar!!!
Bio sam u avionu za vreme prvog poluvremena, odgledao drugo ali sam kao svaki pravi mazohista Grobar vratio i odgledao utakmicu od početka do kraja.
Sem nekih finala i važnijih utakmica od kada pratim Partizan ovo mi je omiljena. Pobedili smo Makabi, sami sebe i sudije i popišali se ciganosmrdiji u usta.

P.S. Izvinavam se pravoj Grobariji na sledećim rečenicama posle ovakve veličanstvene pobede ali moram.
Gde su sada stručnjaci, ubačeni cigani i realni "grobari". Sve ovo što pišu sada o ovoj kravi sa SKa, mislim isto i još gore o iznad navedenim osobama koje dozvoljavaju sebi da kritikuju i pljuju našeg trenera i naše igrače.
Napred Partizan!!!!!!!
 

tribiani

Grobarčina
Учлањен(а)
02.03.2007
Порука
1.452
Reaction score
4.810
Više uopšte nije bitno kako će Partizan ući u utakmicu, da li sa +15 ili -15, to Partizanu jednostavno ništa ne znači.
Kao što rekoh onomad.

Pola pet ujutru, ja još ne mogu da dođem sebi. Pred očima mi se smenjuju slike, 0:16 na semaforu, dve trojke Blata na kraju 2/4, pa vađenje lopte iz auta Smajlija i Trife i poentiranje Jareta, trojka Nanelija... nezaboravno

Što se tiče suđenja, ovo sad više nije slučajnost. Nemoguće je da se tolike sudije smenjuju, a svi sude protiv nas i kod kuće i na strani. I čini mi se da nam sudije iz ABA nisu toliko sudile u EL prošle sezone. Sad skoro svaku utakmicu.
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.368
Reaction score
37.734

Paja Čutura

Grobarčina
Учлањен(а)
27.05.2007
Порука
1.644
Reaction score
5.461
Ali da makabiju od kad su u bonusu nece poslednjih koliko 3 4 minuta nece da sviraju ni jedan faul kada nasi krenu na ulaz a njima ovamo i pored koraka neba sviraju faulove... da ne pricamo za dalje. Tri puta su probali da ih vrate u zivot sa tri nesportske i ako je poslednja bila cista. Ali bila je i lorencova u prvom poluvremenu pa nista. dokle bre vise otvorene kradje. Svaka cast i za publiku tako se nosi ekipa.
 

zubac

Grobar
Учлањен(а)
01.03.2007
Порука
492
Reaction score
1.766

Kentucky

Grobar
Учлањен(а)
22.05.2018
Порука
233
Reaction score
1.379
Локација
Western filmova
Milion puta ponovljeno, samo još više voleti Partizan i još jača podrška. I kada ne ide, kada se većina nas razočara, kada srce zaboli, na kraju dodje osmeh, toplina, jer ovo što mi doživljavamo, to nam može dati samo Naš PARTIZAN! Ljubav nikad da prestane.
 

Magma84

Grobar
Учлањен(а)
30.08.2021
Порука
204
Reaction score
1.477
Локација
Beograd
Student: profesore šta je najbitnija stvar u životu?
Profesor: ne raspravljati se sa budalama.
Student: a jeeeste sad to je najbitnije? Nemoguće da nema drugih stvari, nemoguće da je to najbitnije evo ja mislim da %£}*~|&@@)%*+|…….
Profesor: U pravu si.
Voleo bih da Zeljko na svaku idiotsku konstataciju novinara odgovori sa: U pravu si.
Svaka mu čast kako može da ulazi u raspravu sa kretenima i pokušava da im objasni nešto sto oni ne mogu da razumeju za 3 života…
 
Top