Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

Dr.Hofmann

Stara garda
Учлањен(а)
05.03.2023
Порука
345
Reaction score
2.432
Локација
Vukovar
Kontinuitetom loših igara ova ekipa je sebi stvorila ogroman pritisak, i napravila to da joj ni domaći teren nije prednost nego čak povećava pritisak.

Ne očekujem mnogo, bio bi zadovoljan da uspemo da osvojimo to 10 mesto pa makar odmah ispali u tom doigravanju, kad se sagleda kompletna naša dosadašnja sezona i naša igra to bi bio ogroman uspeh.
Eto tako nešto priželjkujem da li ćemo u tom uspeti videćemo, biće jako teško.

Veliki hendikep nam je odsustvo Ledeja, lično bih voleo da Panter veći deo utakmice presedi na klupi, mislim da bi na taj način imali veće šanse za pobedu.

Večeras još navijamo da Valensija pobedi Bayern.
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.320
Reaction score
37.454
I to samo ako su ti živci kao konopci. Većini koji su na "izmaku snaga" ovo možda pomogne samo da preteknu dolazeće duplo kolo. :D

Šalu na stranu, biće teško bez Zakarija, nadam se da će brat Lajsna da pokaže ono njegovo "Bum tras Naneli". Da se pobijemo pa kako nam bude.
 

XEPOJ

Grobar
Учлањен(а)
15.09.2008
Порука
439
Reaction score
1.719
Локација
Ohio
Toliki mi se vise strah uvukao od sami nas, tako da ne smem vise nista ni da ocekujem od veceras ipak se nadam pobedi, kakvoj takvoj. Duvaj ga Oskare.
 

Batallion

Grobar
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
320
Reaction score
2.040
Локација
Beograd
Volim ove "il' pukovnik il' pokojnik" tekme i to naročito ako ih dobijemo! Biće i teško i jebeno ali prave ekipe treniraju i žive upravo od ovakvih mečeva mečeve. Nisu ni Panter ni Aleksa ni PJ u Partizanu da dobiju Krku, već da ovo večeras okrenu na našu vodenicu kako znaju i umeju.
Mi,koji ćemo imati sreće da ovom spektaklu prisustvujemo, trebamo da damo sve od sebe da ekipi pomognemo maksimalno! Ako mi damo 200% nema te Baskonije i Reala koji će KK Partizan dobiti u Beogradu! Neka večeras grmi Arena! Napred Partizan!!!
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.081
Reaction score
15.770
Локација
Храм фудбала
Скоро је неко писао још мало па ће они "балони" за тапшање бити, ево вечерас ће :D
 

grtalica

Grobar
Учлањен(а)
25.06.2022
Порука
237
Reaction score
1.632
Локација
Canada
Prva cetvrtina: Fenomenalna poenterski bravo crno beli.Jos u tri napada zicere smo promasili Panter polaganje,Ponjitka polaganje i Kaboklo zakucavanje.Ako Zeljko ne patosira Aleksu nece ga patosirati niko:action-smiley-070:. Druga cetvrtina: ne bas kao prva ali se vidjela borba i sto je bitno prednost je ostala +2 iako je trebala biti veca. Treca je ona cetvrtina koju svi prizeljkujemo.Agresivno u odbrani precizno u napadu.Frenk i Kaboklo:respect
Cetvrta nekako smo se izborili.Jaramazu podrska ali on sam mora da bude vise koncentrisan.I na kraju jedna od boljih utakmica ove sezone.Imate podrsku kad ste dobri ali i jos jacu kada sve stvari nisu najbolje.Ova utakmica je ona kad na kraju ne znas ko je najbolje odigrao.Da li je to Frank,Kaboklo,Ponjitka,Panter....?Svima naklon do poda .Koš razlika bitna.Baskonija jako cvrsta i dobra ekipa.Celavom cupavcu neka nam podudla i neka se spreme madridski cigani.
 
Top