1. Svaka registracija će biti pregledana, a zatim odobrena ili odbijena od strane moderatora
2. Ukoliko se korisnik registruje, njegovih prvih 15 poruka na forumu se neće odmah objavljivati dok ne prođe kroz proces odobravanja.
Bas to,nije merodavan protivnik,ali razlika izmedju prve medjusobne utakmice u nasoj igri je nebo i zemlja. Vidi se Zeljkov rukopis,vide se neke akcije,da li ce to biti to ove sezone zavisi od dosta faktora. Po meni velika je steta sto se od sledece faze igra na jednu pobedu,a ne kao proslih sezona. Svakako i u ovakvom nokaut sistemu domaci teren ce nam znaciti jer mi tokom cele sezone imamo kod kuce dva poraza i to u aba ligi. Od toga je jedan od raspale mege koji ce nas kostati prvog mesta. Opet ne znam sta bi bilo sa lokomotivom ali ko ce o tome da misli. Uglavnom sad krecu najvaznije utakmice i bice jako zanimljivo ali i stresno. Ne ocekujem nista ali navijam i zelim da osvojimo sve!Protivnik nije merilo za ovaj nas tim, ali evidentan je napredak nase ekipe, crno-beli bravo,bravo!
Mur da se dozove pameti i Smailagic bude onaj stari, od Kuruca je i Zelimir digao ruke.
Мислим да си превидио да је Смајлијева одбрана криминална у сваком смислу те ријечи од почетка сезоне. Највише поена смо примали (док није дошао Лесор) тако што су Смајлагића убацивали у пик. Ту су га у мис мечу шамарали и рукама и ногама. Сјетите се колико смо поена примали из пика прије доласка Лесора.Sjajna prva cetvrtina. Tesko je i prebrojati koliko smo smislenih akcija prodali. Rekao sam da ce doci protok lopte u napadu i prva cetvrtina je tacno ono na sta sam mislio.
Kasnije je bilo skroz ok, ne ocekujem da svaku dobijamo 15 razlike. Bitno je da nas nisu u ama bas nijednom trenutku utakmice ugrozili, a imali smo prostora da rotiramo.
Madar se razigrao, njegova odbrana je vrh.
Panter i ona njegova poludistanca su neodbranjivi. Ne moze da mi padne igrac u Evropi koji konstantno sa takvom lakocom moze da pogadja taj sut, koji nije nimalo prost. McCollum mozda...
Koprivica bas napreduje. Imalo je momenata kad bas i nisam verovao u njega.
Iako je generalno sjajna utakmica i prezadovoljan sam vidjenim, brine malo Trifin sut koji se naglo ukamenio, kao i Alenova individualna odbrana koja je na momente skandalozna.
Пропозиције Еврокупа налажу да боље пласирана екипа из група има предност домаћег терена у сваком мечу нокаут фазе.Drugo mesto smo skoro obezbedili, ali je bitno da pobedimo i u Italiji, da bi eventualno imali bolji skor od drugoplasirane ekipe iz B grupe. Tako bi obezbedili da sve utakmice do finala budemo domaćini.
U grupi B, trenutno prvo mesto dele Gran Kanarija i Valensija sa istim skorom koji imamo i mi (11-4), bilo bi lepo kada bi do kraja oba tima izgubili što više utakmica.
Večeras Gran Kanarija čeka Budućnost, koja je u totalnom lošem momentumu, ali nisu nimalo loši, moraju i oni nekog pobediti, tako da nije nemoguće. Nakon toga, Gran Kanarija ide Virtusu, pa čeka jako nezgodnu Veneciju.
Valensija večeras gostuje Bursi, koja je u naletu, pa se nadam da bi mogli izgubiti. Posle toga gostuju Cedeviti i čekaju Ulm.
Bilo bi lepo da bar jedna ekipa izgubi 2 od 3 utakmice (tipujem na Gran Kanariju), kako bismo pobedom protiv Trenta obezbedili punu Arenu do finala.
E, i ti cepidlačiš... Ne priznajem pobedu ako se ekipe nisu smenjivale, barem, 17 puta u vođstvu, barem 3 tehničke i 3 namerne i pola šake bensedina...
Jako bitan poraz Valensie od Burse.Izgubio Huventud.
Da smo imali malo sreće u Andori, sad bi nam svi u Evrokupu gledali u leđa.
Znači sad kad dobijemo Trento, na 12:4 smo i mi i oni, a drugi smo zbog lošijeg međusobnog skora?Izgubio Huventud.
Da smo imali malo sreće u Andori, sad bi nam svi u Evrokupu gledali u leđa.
Bas kao sto ce slucaj u baba ligi da bude sa ciganima ako izgube u Podgorici.Znači sad kad dobijemo Trento, na 12:4 smo i mi i oni, a drugi smo zbog lošijeg međusobnog skora?
Vjerujem da će sve to doći na svoje u POBas kao sto ce slucaj u baba ligi da bude sa ciganima ako izgube u Podgorici.
Jbg, za titulu se mora dobiti direktan protivnik u gostima. Ili jesi ili nisi.
A da ostaje frustracija zbog Lietkabelsa i 4 poena u 10 sekundi protiv cigana, ostaje.