Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Evrokup 2021/22.

Статус
Затворена за писање одговора.

zaro

Grobarčina
Учлањен(а)
19.06.2007
Порука
2.880
Reaction score
7.937
Kakvi luzeri pisu na ovom forumu Boze me sacuvaj. Kakva frustracija porazom pa to je neverovatno. A niko od tih luzera da pomisli da tim vodi Zeljko Obradovic iz ciste ljubavi I da iz takvog pristupa moraju lepe stvari da se dese. A I da se ne dese samo njegov dolazak u Partizan je dovoljan da pravi navijac bude srecan i zadovoljan.

Taj rad…
 

STOOOLEEE

Grobarčina
Учлањен(а)
04.02.2014
Порука
2.021
Reaction score
3.217
Локација
GG 1978
U zadnja 2 minuta pravimo 6 gresaka.
Avramovic kucanje.
Avramovic bacanje.
2 puta primamo za 4 sekunde kos na 5 razlike na 20 i na 15 sekundi do kraja.
Madar faul u napadu.
Panter zadnji napad sut sa 9m a oni u bonusu.
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
Poraz tezak bas i boli, ali porazi su sastavni deo sporta i ove igre, i ovako mlada ekipa ce da nauci iz ovoga, i kako da se nosi sa pritiskom, i kako da glava ostane mirna, ne brinem se ja, abu uzimamo. Sad samo jos veca i jaca podrska timu i treneru i jos vise i jace voleti Partizan

Mi da manje kenjamo a oni bi za promenu mogli da se prvo nauče pa tek onda obuku dres Partizana.To što stiču iskustvo umesto da igraju za Partizan nije neka korist Izvini brate al pun mi nos ljubavi u svakom jebenom porazu.
VOLIM IH ko svoju decu al hoću i mamu da im jedem kao svojoj deci!
 

Oki

Grobarčina
Учлањен(а)
15.01.2012
Порука
1.023
Reaction score
2.487
Локација
Sutomore
1. Kriv je Avramović zbog kucanja.
2. Kriv je Madar zbog faula u napadu.
3. Kriv je Mur što je drkao k na protivnickoj polovini prilikom tog istog ubacivanja.
4. Kriv je Panter zbog loše odbrane na trojci, i promašene trojke za pobedu.
5. Kriv je Zagorac što postoji.
6. Kriv je Dangubic što nije dao koš.
7. Kriv je Trifunović za onu izgubljenu loptu.
8. Kriv je Lidej jer nije gadjao 100 % za tri.
9. Kriv je Lesor što nije zakucao preko 3 igrača.
10. Kriv je Glas jer nije ušao umesto Pantera i rešio utakmicu.
11. I Vukčević je kriv trebao je dati otvorenu trojku.
12. Koprivica je sjebo jer nije lupio 5 rampi.
13. Kriv je Kuruc jer nije tapšao dovoljno jako.

14. Kriv je savić što nije doveo još 5 crnaca.
15. Kriv je ostoja jer je posumljeni limar i sns bot.

Mislim da je to to.

Niko više nije kriv.
 
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.065
Reaction score
18.297
Isto ovo divljanje i silovanje što smo videli večeras, sa šupljom odbranom na sve strane – a u napadu lopta Panteru da igra 1 na 5, isto igramo od prvog meča ove sezone do sad. Ništa se nije promenilo. Ko je za to kriv? Doveli smo Pantera i šta smo očekivali da je to to, da sipa po 40p ko Lilard?!
Cele jebene sezone mi nemamo nikakvu igru, ne postoji. Ono što mi igramo nije košarka. A zašto je to tako nek odgovori neko drugi, ja se možda ne razumem u košarku, ali oči imam....
 

kuki

Grobarčina
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
3.490
Reaction score
13.445
Локација
tamo daleko...

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
4.695
Reaction score
22.632
Локација
Beograd
Nisam zamerio Avramoviću to kucanje, stvarno nisam, ali promašeno bacanje na +4 sam itekako, imao sam onaj smrdljivi osećaj kao kada je Gagić napravio onaj namerni faul onomad. Ne zameram čak ni Madaru taj faul, dečko nas je dovukao do pobede. Panteru onaj pokušaj na +3 sa jedne noge, a imao je autoput do koša i prelamanje utakmice, zameram. Što ne proba na ulaz poslednji napad, zameram. Ova ekipa je pravljena da napada sve, jedan poraz, nažalost, desio se kad smo se najmanje nadali, ali ako smo pravi, ne treba da nas uzdrma.
Željka Obradovića ko pljuje, neka se zamisli ko je i šta je, a ovaj deo poređenja sa FK je tek za duboku analizu svesti...
Ovo je Partizan, ko toga nije svestan, ne zna za koga navija. Iskoristiću jednu misao iz Vrućeg vetra, svaki poraz koji je doživljavao, vodio ga je do konačne pobede, jednostavno znam i osećam da je to slučaj i sa ovom ekipom!
 

Cane77

Početnik
Учлањен(а)
11.09.2021
Порука
108
Reaction score
266
Локација
Bileca
Kao sto upravo Obradovic rece, godinu dana potroseno nizasta. Ok, nisam nikad pisao da moramo biti prvaci ABA, KLS, KRKR, EK al da nas Bursa izbaci u 1/8 finala EK...Pa mi cigane sprdamo sto nisu u top8 a mi ispadnemo u 1/8 finala EK. Mnogo novca je otislo na Pantera i Ledeja i sta smo dobili?
Mozda sam surovo iskren al nisam slepac, ova ekipa nece osvojiti nista. Zasto? Zato sto su luzeri, zato sto nemaju sampionski mentalitet a tu im ni Obradovic ne moze pomoci. Da, igrali su Panter i Ledej F4 EL al po stoti put naponinjem Virtus ih je ponizio u finalu Palakanestra. Kad je trebalo da budu sampioni oni su zakazali. Naravno nisu sampionski igraci samo oni sto osvajaju, nije Panter toliko ni upitan mada iskreno nije on ni blizu mudonja kao recimo Vilbekin, ni blizu. Ledej je veliko nista, smejurija od igraca, naravno za novac za koji igra.
Obradovic ce nadam se ostati ali generalno rezultati nisu na nivou ocekivanog i to treba priznati.
 

Milos

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
1.327
Reaction score
2.969
Локација
Kragujevac
I sada kad čovek pogleda našu grupu, vidi se koliko je objektivno bila slabija od one tamo. Poizbacivaše nas sve ostade jebena Andora i Metropoliten. I to Andora ne bi ni ona da se Budućnost trenutno ne raspada.
 

Žoc_kralj

Grobar
Учлањен(а)
04.07.2021
Порука
375
Reaction score
2.171
Локација
Trstenik
Niko nije kriv, idemo dalje.

Previše se ložimo, treba hladne glave i daleko pametnije da pristupamo utakmicama, i igrači i navijači.

Ključ uspeha, ići korak po korak, staloženo, bez toga da se ide iz krajnosti u krajnost.

Kao prvo, zadržati na okupu okosnicu tima, eventualno zameniti 2-3 igrača, i to pre svega iskusnim igračima. Dosta imamo mladih igrača, ne treba Partizan da bude škola za razvijanje mladih igrača, Partizan treba da bude tim koji osvaja trofeje. Ove mlade što imamo je sasvim dovoljno.
 

maxa14

Početnik
Учлањен(а)
03.12.2012
Порука
121
Reaction score
254
Je l realno da za 10 godina na forumu napišeš 79 postova i nijesqn afirmativan, posle pobede, ali si zato tu uvek da opljuneš?!
Kako te ne smori, jbt?!
[/QUOTE]
U pravu si verovatno, ne sporim. Vise volim da citam, manje da pisem.Porazi su mi tesko padali kao klincu, a jos teze sada sa 40 i kusur pa verovatno zato i reakcija tada.
 

Braindead

Grobarčina
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
3.215
Reaction score
15.823
Локација
Beograd
Da li je moguće da su ga ovo pitali na konferenciji? Ja ne verujem.

Da li razmišlja o odlasku na kraju sezone?
"Ne razmišljam o tome, došao sam na tri godine. To jedino može da bude odluka kluba. Ako neko misli da ima bolje rešenje za trenera Partizana, slobodno. Osećam se srećan i zadovoljan ovde. Ovo su teški trenuci, ali moramo da se držimo zajedno i da radimo".
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top