Paja Čutura
Grobarčina
- Учлањен(а)
- 27.05.2007
- Порука
- 2.336
- Reaction score
- 10.265
TarLike DzonseOvaj tim ima Tajrike Džonse a ne Frenke Kaminske.
Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
TarLike DzonseOvaj tim ima Tajrike Džonse a ne Frenke Kaminske.
Jesu li okacili karte na resale?Nema organizivanog navijanja sutra. Ma prelepo...
Sine, govna su ti oni koji se te vaspitali, to pre svega. Ajde bre prođi me se te sujete i sindroma žrtve, ne brukaj se. Rečju te nisam uvredio, do sad, bukvalno spinuješ kao sns sekta. Napravi razliku između činjenice, spina, slobodnog mišljenja, uvrede i ostalih stvari. Ako kažem da mi je tvoje pisanje patetično, i da si pasivno agresivan, to je uvreda?! Koliko imaš godina, 12? Dostojanstven si kao Žvalonja, tako i on sipa otrov i uvrede dok glumi žrtvu. Na kraju, nemoj bre da lažeš masno, ništa od toga što mi prišivaš nisam rekao, i mislim da sam bio više nego konkretan u prethodnom upisu. Da opet crtam, taman posla. Ostani dostojanstven, i nemoj u blato, ni na glasanje, niti na bilo šta drugo, taj si tip, tačno vidim, drugi će u blato za tebe, jer svinju da izbaciš iz obora, ne možeš da se ne ublatnjaviš. Ali važno je da ti furaš svoje mantre o nekom dostojanstvu. Pod svinjom metaforički mislim na sns sektu, ne na tebe, pošto vidim da te muči funkcionalna pismenost, da mi se ne zbuniš opet, kralju razumevanja pročitanog.Ја јако добро разумем написано али ти изгледа не знаш шта си написао. Можда си биполарна личност, можда имаш неки други психички поремећај, заиста не желим да нагађам нити ме занима, није у мом стручном домену, а искрено ти желим здравље или да оздравиш уколико је потребно. Уколико ти се не свиђају моји уписи слободно их заобиђи јер ће увек бити пуни подршке и оптимизма. Добили смо две у гостима, верујем да ћемо ако поновимо игру и наредне две као домаћини да усеремо противнике. Ако то теби смета онда слободно навијај за њих, нико ту не брани. Само немој да своје циганисање скриваш под плаштом никаквог, па чак ни реалног, Гробарства, јер говно чак иако га упакујеш у суво злато је и даље говно. Жао ми је што морам овако да се изражавам али ти другачији речник или не прихваташ или не разумеш. Сасвим сам ти довољно времена и уписа посветио, сад можеш да пишеш шта год хоћеш, ја ћу се понети достојанствено покушавајући да се угледам на Жељка па нећу више да се спуштам у твоје блато као што се он не спушта у вучићево или човићево.
Licno ce da uruce kome treba posto ce biti na utakmiciJesu li okacili karte na resale?
Joj cutura cemu si stalno advokat tribine? Shvatam da su ljudi koji vode tribinu stalno pod pritiskom i policije i bolesnika i ljudi oko njega. Ali mora se nekad i kicma postaviti i napisati bar nesto kao u ovom slucaju kad bolesnik bira kad ce biti dan zalosti a kad ne.Licno ce da uruce kome treba posto ce biti na utakmici
Nisam ja niciji advokat... pa sto hoces nisu rekli nema navijanja,nego nema org navijanja. Pametnom dovoljno.Joj cutura cemu si stalno advokat tribine? Shvatam da su ljudi koji vode tribinu stalno pod pritiskom i policije i bolesnika i ljudi oko njega. Ali mora se nekad i kicma postaviti i napisati bar nesto kao u ovom slucaju kad bolesnik bira kad ce biti dan zalosti a kad ne.
Ne vidim problemSutra se crta scenario:" Dan zalosti, a Grobari jedva docekali da vredjaju Vucica". Na nama je da ispostujemo.