Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Evroliga 2024/2025

Count MP

Početnik
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
28
Reaction score
162
Локација
Beograd
Čega mi možemo da se plašimo... Šta nas je sve išibalo ove sezone samo. Gde smo bili pre dva meseca. Licno pred ludnicom. Ja ne verujem da smo sposobni da dobijemo ispod 15 razlike. Samo jako i neorganizovano. Jebem im mater svima.

Учлањен(а)
22.10.2019
Порука
579
Reaction score
3.175
Локација
Панчево
Privatizovanje teme, provociranje članova
Ја јако добро разумем написано али ти изгледа не знаш шта си написао. Можда си биполарна личност, можда имаш неки други психички поремећај, заиста не желим да нагађам нити ме занима, није у мом стручном домену, а искрено ти желим здравље или да оздравиш уколико је потребно. Уколико ти се не свиђају моји уписи слободно их заобиђи јер ће увек бити пуни подршке и оптимизма. Добили смо две у гостима, верујем да ћемо ако поновимо игру и наредне две као домаћини да усеремо противнике. Ако то теби смета онда слободно навијај за њих, нико ту не брани. Само немој да своје циганисање скриваш под плаштом никаквог, па чак ни реалног, Гробарства, јер говно чак иако га упакујеш у суво злато је и даље говно. Жао ми је што морам овако да се изражавам али ти другачији речник или не прихваташ или не разумеш. Сасвим сам ти довољно времена и уписа посветио, сад можеш да пишеш шта год хоћеш, ја ћу се понети достојанствено покушавајући да се угледам на Жељка па нећу више да се спуштам у твоје блато као што се он не спушта у вучићево или човићево.
Sine, govna su ti oni koji se te vaspitali, to pre svega. Ajde bre prođi me se te sujete i sindroma žrtve, ne brukaj se. Rečju te nisam uvredio, do sad, bukvalno spinuješ kao sns sekta. Napravi razliku između činjenice, spina, slobodnog mišljenja, uvrede i ostalih stvari. Ako kažem da mi je tvoje pisanje patetično, i da si pasivno agresivan, to je uvreda?! Koliko imaš godina, 12? Dostojanstven si kao Žvalonja, tako i on sipa otrov i uvrede dok glumi žrtvu. Na kraju, nemoj bre da lažeš masno, ništa od toga što mi prišivaš nisam rekao, i mislim da sam bio više nego konkretan u prethodnom upisu. Da opet crtam, taman posla. Ostani dostojanstven, i nemoj u blato, ni na glasanje, niti na bilo šta drugo, taj si tip, tačno vidim, drugi će u blato za tebe, jer svinju da izbaciš iz obora, ne možeš da se ne ublatnjaviš. Ali važno je da ti furaš svoje mantre o nekom dostojanstvu. Pod svinjom metaforički mislim na sns sektu, ne na tebe, pošto vidim da te muči funkcionalna pismenost, da mi se ne zbuniš opet, kralju razumevanja pročitanog.
Izvinjavam se zbog privatizovanja, ali stvarno ne mogu da oćutim.

Deki

Grobarčina
Учлањен(а)
16.09.2007
Порука
1.789
Reaction score
5.132
Локација
Beograd
Samo da sutra ne bude opet problema sa tribinom pa umesto podrske da se bavimo medjusobnim prepucavanjem.

Ocigledno je tribini bitno sta ce se pricati u navijackom svetu ako se sutra navija. Ostali su toliko revoltirani klasicnom namestaljkom psiha da zele da sutre grme kao nikad do sad.

Nista nije ovo dobro.

Urije

Grobarčina
Учлањен(а)
03.05.2010
Порука
1.835
Reaction score
4.416
Локација
PRIJEDOR-CRNO BELI GRAD
Licno ce da uruce kome treba posto ce biti na utakmici
Joj cutura cemu si stalno advokat tribine? Shvatam da su ljudi koji vode tribinu stalno pod pritiskom i policije i bolesnika i ljudi oko njega. Ali mora se nekad i kicma postaviti i napisati bar nesto kao u ovom slucaju kad bolesnik bira kad ce biti dan zalosti a kad ne.

Paja Čutura

Grobarčina
Учлањен(а)
27.05.2007
Порука
2.336
Reaction score
10.265
Joj cutura cemu si stalno advokat tribine? Shvatam da su ljudi koji vode tribinu stalno pod pritiskom i policije i bolesnika i ljudi oko njega. Ali mora se nekad i kicma postaviti i napisati bar nesto kao u ovom slucaju kad bolesnik bira kad ce biti dan zalosti a kad ne.
Nisam ja niciji advokat... pa sto hoces nisu rekli nema navijanja,nego nema org navijanja. Pametnom dovoljno.

pfc__

Grobar
Учлањен(а)
20.09.2019
Порука
232
Reaction score
1.362
Локација
Jug
Ne znam cemu ovolika drama povodom saopstenja tribine. Uveden je dan zalosti bas sutra i shodno tome je donesena (ispravna) odluka.

To sto nece biti organizovanog navijanja ne znaci da se nece navijati. Niko ne sprecava nikoga u hali da maksimalno podrzi momke, izvizdi svaki napad Pariza i sl. Moze se napraviti paklena atmosfera tu i potencijalno jos veci pritisak na protivnika.

duxpfc

Grobarčina
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
1.034
Reaction score
2.305
Nista nije u toj odluci ispravno osim da je to skidanje gaca sto bi rekla ona ciganstura ali mozda i bolje tako,bice i lepse bez njih!A mozda i budu ti da jure ljude po hali koji pevaju protiv hulje a ni to ne bi bilo nista novo…Ostaje nam samo jedno-vcc homoseee

zmajski

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.432
Reaction score
4.941
Niko se ovdje ne brine za navijanje sutra. Bice zvizdanje, neko ce vec povesti i atmosfera ce biti sjajna. Vjerujem da ce Jug biti na svom mjestu i da se uklopiti bukom i transparentom, ali bez standardnih pjesama.

Ono sto mene brine je da Jug, i dalje nas Jug - Partizanov Jug, vjecito u nekoj defanzivi. Ili se moramo dokazivati da smo Srbi, da smo vjernici, da smo patriote..
Daj jednom bre zabijte kurac ciganskoj srbiji i napisite: Dosta ciganskog i poganog patriotizma! Da navijamo zajedno i da u srecnija vremena pricamo ko je sta morao i trebao.

Glupo je zvizdati ljudima koji su toliko dali Partizanu. Samo ih molim da nas sve ostale Grobare ucine ponosnim..
Ako moze sutra.

Žoc_kralj

Grobar
Учлањен(а)
04.07.2021
Порука
676
Reaction score
4.253
Локација
Trstenik
Nažalost, na forumu evidentno ima pristalica žvalavog, i nažalost to je uglavnom iz koristoljublja, jer se po upisima vidi da nisu pripadnici krezubog, neukog naroda koji ne vidi da žvalavi godinama sistemski uništava naše društvo, lažima i prevarama održava vlast, i kao medijski najzastupljenija ličnost daje potpuno pogrešan primer mladima da se bahato ponašanje i laganje u životu isplati. Recept za devalvaciju društva, što on rado ispunjava po savetima njegovih drugara Klintona, Blera i Šredera. Ljudi, pa on je proglasio dan žalosti u sredu za tragediju koja se dogodila u ponedeljak ujutro umesto utorka da ne bi narušio ciganski praznik. Osim toga, sada će opet pokrenuti međusobne prozivke između nas i cigana oko navijanja na dan žalosti kako bi skrenuo pažnju sa sebe. Čovek zloupotrebljava tragediju, a spinuje kako drugi zloupotrebljavaju tragedije. Čovek zloupotrebljava sopstvenu decu u političku propagandu, aman, eto toliki je bolesnik. Alo ljudi, urazumite se, AV je naša glavna politička i sportska meta, apsolutno zaslužuje da mu se posveti pažnja na svakoj utakmici, a pogotovo to nije loše jer često probudi uspavan deo navijača.

Sahranar

Početnik
Учлањен(а)
17.04.2016
Порука
124
Reaction score
568
Локација
Diznilend
Пре ће бити да је дан жалости проглашен због очекиваног резултата миљенице у лиги шампиона него због настрадалих. Ретки су дани у Србији да неко не погине не настрада због система који нас све уништава. Финансијски, психолошки, геополитички... Отров који се сипа кроз медије доводи до свакодневних тензија у свим ћелијама друштва па нам је сваки дан црн да црњи не може бити. Утакмице Партизана су ретке прилике где макар на тих 2, 3 сата барем привремено имамо прилику да скренемо мисли са свих проблема са којима се суочавамо и као друштво и као појединци. Одлука трибине је таква каква је, на то се не може утицати било да је неко од нас сматра исправном или погрешном. На сваком од нас ко буде у Арени је да да подршку клубу, ометањем противника звиждањем а гласним аплаузима погура клуб ка победи. Психопата верујем да неће бити заборављен и сад се јавља прилика а и потреба да се помиње и чешће и јаче. Из искуства са предходних утакмица знамо да ће на трибинама бити и службе безбедности па уколико крену на некога због скандирања или неког транспарента подршке студентима станите и заштитите једни друге. Какви год да су нам ставови ван утакмица у току истих смо сви породица и тако треба да се поставимо. Могу ухапсити и приводити појединце али ако их окружи и реагује нас 20, 30 или више мораће да одступе. Нема разлога за било какав страх од било кога, Арена је НАША КУЋА и ту њихова правила не смеју имати ефекта.

rkeu

Grobarčina
Учлањен(а)
15.10.2006
Порука
1.573
Reaction score
1.008
E moja tribino... :banghead:
Ja razumem da klub mora da izda saoptenje kao pravno lice,jer bi i kaznu morao da\ plati jednu strofu pesme da puste sa razglasa...
Ali jel jebeno moguce da tribina naseda na otvoreno jebanje u mozak psiha i ostatka napredne Srbije,gde odgadjaju dan zalosti za 48h zbog psv-a u rupi,jer ja ne vidim ni jedan drugi objektivni razlog tog odlaganja.
Sto neko gore rece... ispravite kicmu jebem mu mater

ZatucaniZapadnjak

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.158
Reaction score
5.919
Локација
Beograd
Ako Vas naprednjaci osuđuju za nešto onda znate da radite ispravnu stvar. Svaki pošten čovek je bio tužan zbog onoga u Barajevu juče u svom domu i biće tužan i dalje. Minut ćutanja da se muva ne čuje i da se posle toga pederuje nikad jače večeras. Jebe mi se za moralnu osudu od strane tih i takvih, vredi koliko i priča Hitlera o ljudskim pravima '44