Van Der Berg
Grobarčina
Samo još da mi neko objasni kako je, nakon tog nekog nevjerovatnog napretka, nakon Evroligaškog Partizana završio u Tofašu.Svakako nije bio lošiji igrač pre rada sa Željkom kako neki pokušavaju da predstave ovde
Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Samo još da mi neko objasni kako je, nakon tog nekog nevjerovatnog napretka, nakon Evroligaškog Partizana završio u Tofašu.Svakako nije bio lošiji igrač pre rada sa Željkom kako neki pokušavaju da predstave ovde
Na vreme si iskočio iz zamkeNeću upasti u zamku i porediti njih dvojicu... Napisaću samo da su njih dvojica uradili za Partizan najviše od svih... Počev od 92. godine
Tako što nije imao kvalitet ni u Evrokup Partizanu da igraSamo još da mi neko objasni kako je, nakon tog nekog nevjerovatnog napretka, nakon Evroligaškog Partizana završio u Tofašu.
Daj nemoj zajebavati. Pa šta da kaže, a i šta očekuješ da novinari napišu, kako god igrač to formulisao?Lundberg: Na papiru Partizan izgleda zaista, zaista dobro...
Gabrijel “Ife” Lundberg jedan je od samo trojice košarkaša Partizana za sezonu 2024/2025. koji su zvanično potvrđeni javnosti.sportklub.n1info.rs
"Nadam se da ćemo pobediti na mnogo utakmica i da ćemo moći da se borimo za trofeje u svim takmičenjima"
Nebitno i što najavljuju, i treba, jer ako nešto hoćeš da uradiš moraš u to i da veruješ. Niko neće osvojiti Evroligu ako u to ne veruje. Jedino pružam moguće objašnjenje za trenutni pad morala. A svakodnevnom borbom i verom sve je moguće. Pa i sa desetog mesta, na mala vrata, što da ne? Moraš verovati.
Nije umjesno u navođenju zaslužnih zaboraviti one koji su doprinjeli prvim velikim rezultatima KKP, poput Ranka Žeravice, Dude Ivkovića, prof. Nikolića i drugih stvarajući temelj našeg velikana. Mi stariji se dobro sjećamo koliko nam je značio uspon košarkaškog klupa 70-ih godina, prvi naši reprezentativci i prva titula.Neću upasti u zamku i porediti njih dvojicu... Napisaću samo da su njih dvojica uradili za Partizan najviše od svih... Počev od 92. godine
Ko sto neko rece, izgledamo losije u napadu u poslednjih nekoliko utakmica nego na pocetku sezone. Kao da smo polako usvajali gradivo i onda doslo do preopterecenja i sve nam se zbrkalo u glavi pa vise ne znamo ni ono sto smo znali. Kao Kaboklo kad je dosao prosle sezone i igrao dobro na pocetku sezone, a onda totalno pao jer nije mogao da odgovori na zahteve. E sad, mislim da je ovde stvarno u pitanju proces, da tim treba da se uigra i automatizuje neke stvari. Ima poboljsanja u odbrani, al kao i da smo suterski pali u odnosu na pocetak. Ono sto mi nije jasno je nasa tranzicija koje u poslednjim utakmicama i nema, npr cini mi se da sam video da smo dali 0 poena iz kontre protiv Monaka, a mozda i protiv Fenera, sto je veoma cudno za ovu ekipu koja bi tu trebala da je jaka u trcanju. Ono sto mi se ne svidja da cak ni kad krenemo u trcanje npr 3 na 2, poredjamo se na trojku umesto da napadnemo obruc.
Najnormalnije kosarkasko pisanje na forumu, pa neko potkovaniji tipa @Woodchuck da da svoje misljenje.