Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK ĐurGarden 2011/12

Статус
Затворена за писање одговора.

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Нека му је са срећом и званично :clap
 

PAOK-Partizan

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
7.127
Reaction score
338
Evo kad mu vec svi zelite srecu i ja zvanicno da pozelim i njemu i nama srecu ! :napred Partizan
 

Mario 4c

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2009
Порука
1.228
Reaction score
39
Mudro zbori, nadam se da će obračanje novinarima biti brzo objavljeno na zvaničnom sajtu, da to na miru preslušam. Nek mu je sa srečom.
 

Zagor

Guest
Лепо је рекао, али се надам да зна да га то чини и одговорнијим убудуће. Надам се да зна с ким има посла, посебно када помиње вето на трансфере после одређеног датума...
 

Marko*

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
527
Reaction score
38
Ako mutavi nije postovao Krleta,i rasprodao tim pred kvalifikacije,zasto ce postovati Tumbu,ova prica oko veta deluje u najmanju ruku smesna,dok se ne skloni bagra iz kluba...
 

iggypop

Početnik
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
196
Reaction score
3
Локација
Sweden
pitanje da li ce Mutavi izabrati da se i sa ovima zajebava kao sa Stanojom i Krletom...posto otpustanje trenera i direktora jos jedanput nije pametno za njega...plus sto je shvatio da je verovatno bivsi... svidja mi se Vermezova iskrenost... igraci su skupi i tacka, bez uvijanja, idemo dalje... moglo bi ovde biti nesto pozitivno u buducnosti... jos samo naravno ono sto svi cekamo, da se uprava ocisti... bilo kako bilo Vermeze sretno...
 

Давид

Уредник - Стара гарда
Учлањен(а)
26.06.2007
Порука
3.747
Reaction score
60
Локација
Београд
Верујем да је Вермезовић много паметнији него у претходном мандату! Такође верујем да неће дозволити да се некоп поиграва његовим угледом. Сва ова дешавања су мутавом мало везала руке, бар се тако надам.

Вермезовићу желим да настави тамо где је Станојевић стао.

Дрил до даске и да свако зна како се треба борити за дрес који носи!!!
 

Millosh_024

Grobarčina
Учлањен(а)
28.03.2010
Порука
1.595
Reaction score
35
Nadam se da mu uprava neće praviti probleme kao Stanoju. Tipa, da prodaju ključnog i uigranog igrača par dana pred meč kvalifikacija i dovode zamenu par sati pred utakmicu.
 

NN G012

Grobarčina
Учлањен(а)
25.02.2007
Порука
4.314
Reaction score
74
Локација
ЈТ
Тешко је веровати да им се нико неће мешати у посао, и у томе лежи највећи проблем! Како год, нека им је са срећом, надам се да ће успети да се изборе...
 

Peca

Grobarčina
Учлањен(а)
21.04.2009
Порука
3.415
Reaction score
3.361
Локација
Krcunija
Jeste, Bogićević mnogo toga rekao na početku, a kad je video gde je došao i s kim ima posla uvideo je da će to potrajati malo duže.

Čekaj Gazda, zar se nije pričalo da Bogićević ima dovoljan broj potpisa. Je l' to znači da ih možda više nema (s obzirom da deo opozicije sedi na 2 stolice)?
Je l' ostaje Dan mladosti kao dan za promene? Ko ovo preživi, a ne poludi, pričaće ...
 

PimpDaddy

Grobar
Учлањен(а)
28.05.2007
Порука
539
Reaction score
6
Локација
Borca BGD/Svedska GBG
farmakom.jpg

OK,promasio sam za poslednju godinu,skocila mu je dobit za 20M, ali ni 20-30M koje partizan lagano zgrce godisnje od prodaje igraca nisu za baciti,kao sto neki ovde pricaju da su pare koje se vrte u partizanu smesne za mikoja..

Markoni postujem tvoje misljenje ali ti je racunica krajnje neozbiljna. Iako Partizan kako ti kazes lagano zgrce te silne milione godisnje zaboravljas da klub nije fabrika i da se kvalitet igraca bazira na njihovom talentu a ne na ustanovljenoj produkcijskoj normi.

Mi smo imali srece u posledjnih desetak godina da nam skola izbaci nekoliko vanserijskih talenata na kojima se zaradilo veoma lepo, na stranu to sto je sam klub od tih para video samo promile.

Na zalost mi ne mozemo niti smemo da racunamo da nam skola svake godine izbaci bar jedan takav talenat koji ce moci bogato da se proda. Takva racunica je ekonomsko samoubistvo koje nam je klub i dovelo u ovu situaciju. Sta da radimo kada naidju susne godine, a bice ih sigurno, gde skola nece uspeti da izbaci nijednog iole interesantnog igraca za prodaju? Kako onda da zaradimo?

Srbija je jako mala sa jadnom ekonomijom u kojoj i ono malo talenata gleda da pobegne u inostranstvo sto pre, ako je moguce preskakajuci domace klubove. Bez tih igraca i nedostatkom talenata iz sopstvene skole klub ce poceti da stagnira vrtoglavom brzinom i na kraju cemo potonuti pod blato.

E zbog toga je izuzetno vazno imati zdravu ekonomsku podlogu koja se ne bazira samo na prodaji igraca vec na zadrzavanju istih. Prodaja je ok samo ako je dodatni izvor novca ali ne i glavni. Bogati investitori poput Bogicevica moraju biti uz nas klub uvek ako zelimo da se izvucemo iz ovog blata pre nego sto potonemo pod njega.
 

PFC manija

Grobarčina
Учлањен(а)
13.07.2010
Порука
5.074
Reaction score
437
Локација
ИСТОК!
Na osnovu prvih obraćanja Vermezovića i Tumbe, deluju mi kao dosta zreliji i oprezniji (ali i samouvereniji) nego kad su zadnji put bili u Partizanu.

Nadam se da ćemo ponovo dobiti dobru vezu u struci na relaciji trener - sportski direktor.

Bez želje da započinjem raspravu oko toga ko stoji iza Tumbe, Vermeza... verujem da će Tumba i Vermez svojim autoritetom dobiti bar malo veću samostalnost u radu nego što su imali Stanoje i Krle.

Drago mi je što su došli sad, imaće dovoljno vremena da se pripreme za sve što nas čeka (pre svega prelazni rok, pripreme), a posle pohod na Evropu (kako ovo zvuči :D) i naravno domaće trofeje.
 

Millosh_024

Grobarčina
Учлањен(а)
28.03.2010
Порука
1.595
Reaction score
35
Jedva čekam prve varnice na relaciji ova uprava-Vermez/Tumba. Možda se prijatno iznenadimo kada V/T pokažu zube.
 

PFC manija

Grobarčina
Учлањен(а)
13.07.2010
Порука
5.074
Reaction score
437
Локација
ИСТОК!
Ne znam da li se meni čini (možda sam pogrešno razumeo, možda ja to tako želim da vidim), ali Stojke se obradovao dolasku Vermezovića i Tumbakovića!

Osetio je da će u njima imati podršku (ne samo na terenu, već i pred streljačkim vodom iz Uprave).

@Millosh_024,
ne znam do kad ova bagra ostaje u klubu, ali je pitanje vremena kad će se desiti prvi sukob između njih dvojice i ovih smradova.
 

Brmba

Grobarčina
Учлањен(а)
14.07.2008
Порука
2.495
Reaction score
202
Локација
Napokon u Pioniru
Ne bih da zvucim malodusno i pesimisticki, ali mi se i dalje bavimo perifernim stvarima. Bio dobri nas Stanoje, oterali ga, bio Krle, oterali ga, Grant Debil stigao, otisao, dosao cika Crni, otici ce i on, Tumba i tako u nedogled... a koren, srz naseg problema niti je, niti ce, po svemu sudeci skoro da se ukloni.

Mislim, ok je to, ljudski je sto se svi nadamo da ce Crni i Tumba doneti neku promenu, ali to je sve kozmetika, sminka, menjanje maski. Glavni glumci ostaju isti, pijavice se ne micu. Djura je tu, Vukadin, Rasa Stoljetas, Branko Usranko i sve druge personifikacije zla zvanog urusavanje Partizana zarad raznoraznih politickih i sitnosopstvenickih interesa.

Tako da me dolazak Vermeza ne raduje, niti od njega ocekujem ikakvu korist. Ne zato sto on to ne zeli, vec brate zato sto je doveden da slusa. I on to dobro zna. Jer ako je potrebno da nas vodi neko grobarsko dete, eto predlazem ja Stanoja. Ali sio mu ga Djura, taj nije poslusnik, ne biva.

Zato se nadam da cu pre starosti docekati da vidim ledja utemeljivacima tumora u Partizanu, a onda je diskusija o trenerima, SD-ima i drugim ljudima iz struke sasvim opravdana i pozeljna.

P.S. Ovako se mnogo vise radujem Babonjinom odlasku, nego li dolasku nasih bivsih trenera.
 

PFC manija

Grobarčina
Учлањен(а)
13.07.2010
Порука
5.074
Reaction score
437
Локација
ИСТОК!
Brmba,
svi mi znamo šta je pravi problem u našem klubu - lopovi koji nam vode klub.

Ali, mi kao simpatizeri, navijači (ili kako god da se nazovemo) smo toliko nebitni u hijerarhiji moći, da nam jedino ostaje da čekamo nekoga (npr. Bogićević), ko će da nas izvadi iz kandži ove bagre.

Dok se taj neko ne smiluje da dođe, nama ostaje da to posmatramo, da se nerviramo i da se bavimo timom, trenerima...
 

CrazySerb

Grobarčina
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
1.926
Reaction score
1.987
Локација
Kikinda
Puno sreće Vermezu i Tumbi...Nadam se da će opravdati naše poverenje...
 

zoran mne

Grobarčina
Учлањен(а)
20.12.2007
Порука
1.147
Reaction score
1.454
Локација
Podgorica cijela, crno-bijela
Mislim da je Vermez dobro zakucao Djuru i mornare, odredjujuci rok do kojeg igrači mogu da pregovaraju. Time unaprijed izbjegava scenario Stefan Savic i odjebava lopove. Inteligentan tip, kao i Tumba. Bravo
 

Petar PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
1.482
Reaction score
4.967
Локација
Boka
Zorane, nece djura zavisiti od Vermeza, ako bude htio da prodaje igrace prodavace ih kad god stigne ponuda. Je*e se djuri za Vermezovu politiku, njemu je samo da pare uzme. :wink:
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top