Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK ĐurGarden 2011/12

Статус
Затворена за писање одговора.

Jegda

Grobarčina
Учлањен(а)
03.10.2007
Порука
2.123
Reaction score
61
Локација
Autokomanda
Uputi me gazda, vidis da ne znam gde bijem. Ne ide se gologuz medj‘ kurate Turke. Razmetao se Bogicevic, od miloste Bogi, razmetao se izjavama, a nije ni clan skupstine postao. Kako ne mogu da se podicim “insjajd informacijama“, zakljucujem stvari od onih informacija koje posedujem. Obecanje ludom radovanje, nikom ne verujem kad je FKP u pitanju. Prvo se urade odredjene pripreme, pa se kurci po medijima. Evo i izbori prodjose(iako doticni rece da on nema veze s tim) a od svega jedno veliko nista. Djura ce “odraditi“ jos jedan prelazni rok, to je izvesno.
 

Woodchuck

Grobarčina
Учлањен(а)
25.06.2009
Порука
2.477
Reaction score
647
To je parafraziranje, preterivanje itd. Poenta je recenica iza... Neces ti preuzeti klub ili ja pa da covek ne brine da li to neko radi iz ljubavi ili zbog kinte. Mi smo jos 90-ih imali propali pokusaj privatnog kluba, Viner Brokker iz Nisa, svi znamo kako je to proslo. Ovo nije uredjena drzava, ovo je Balkan na kojem se banke prodaju za 1 Euro. Dati klub sa ovoliko talentovanih klinaca nekom oligarhu znaci pakovanje sa sve masnicom cim prohodaju, a ne proigraju... Ako ne neko vlasnik kluba moze da proda igrace sa sve Misom Tumbasom a da sa pravne tacke gledista mozemo samo da mu pljunemo pod prozor... Lako je engleskim klubovima i svim ostalim, njih stiti drzava, ovde vise ni bog ne stiti nikoga :D
 

NN G012

Grobarčina
Учлањен(а)
25.02.2007
Порука
4.314
Reaction score
74
Локација
ЈТ
PARTIZAN: Upoznavanje

Direktor Tumbaković i trener Vermezović obavili razgovore sa skorom svim igračima. Priča se svodila na upoznavanje.



Nova (stara) struka Partizana ponovo radi. Ljubiša Tumbaković i Vladimir Vermezović u petak su promovisani u sportskog direktora i trenera, a tri dana kasnije "upalili su motore".

Dan posle zvaničnog završetka sezone, pobede nad Metalcem i rastanka sa Avramom Grantom, fudbaleri Partizana su jedan po jedan dolazili u Humsku 1. Svaki od njih pojedinačno posedeo je po pet-deset minuta sa Tumbakovićem i Vermezovićem.

Razlog susreta bilo je upoznavanje. Naime, direktor i trener želeli su da sa svakim igračem razmene po nekoliko reči. Kako saznajemo, nije bilo konkretnih dogovora u smislu dalje saradnje čak ni sa igračima kojima ističu ugovori (Rnić, Dijara) i onima koji nameravaju da napuste klub (Kamara, Babović, Tomić)...

Prvi operativac i šef struke nisu želeli da komentarišu sastanke sa igračima, a Vermezović će se javnosti obratiti na konferenciji za medije u utorak pre podne.

Naravno, Tumbakoviću i Vermezoviću nisu svi fudbaleri nepoznati. Primera radi, Tumbaković je tokom devetogodišnjeg trenerskog mandata (1992-99, pa 2000-02) sarađivao sa Sašom i Radišom Ilićem i Zvonimirom Vukićem, dok je Vermezović 2004/05, kada je takođe bio prvi stručnjak Partizana, radio sa, naravno Sašom Ilićem, Stefanom Babovićem, Nemanjom Rnićem, Milanom Smiljanićem...

Pred dvojicom stručnjaka je veliki posao do 11. juna za kada je zakazano okupljanje prvog tima i početak priprema. Očekuje se da će igrački kadar srpskog šampiona biti značajno promenjen ovog leta.

мондо
 

igor-1

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2007
Порука
2.133
Reaction score
494
Локација
STADION JNA
Upravo tako Jegdo,ako je Bik jedina prepreka Bogicevicu onda je svima jasno koliko je "mocan". A i Partizan ima veci profit od prodaje igraca nego gotovo sve Mikojeve firme zajedno.

Kad ovako nešto izjaviš ,onda dokažeš da nemaš pojma ni o Bogiju ni o njegovim firmama.

Samo Mlekara Šabac ima višestruko veću dobit , a ona je jedna od manjih firmi u njegovom vlasništvu.

Još nešto. Čovek je dokazao ,za razliku od ostalih tajkuna, da firme koje on preuzme rade mnogo bolje i on gleda uvek da ih razvije , a ne kao mutavi da ih upropasti.
 

PilePFC

Početnik
Учлањен(а)
12.03.2012
Порука
162
Reaction score
6
Локација
U svakom gradu ovoga sveta...
Nadam se da je istina ovo sto Gazda prica, ali nesto mi je sumnjiva prica da je Bogi toliko mocan... Voleo bih.
Ali i pod uslovom da dodje i da se ispostavi da je najjaci igrac, mislim da bi morao da se pozabavi Skupstinom kluba. Tu sede svi oni koji su ovom degeneriku i njegovim majmunima omogucili da rade sta im se prohte. Ta ista Skupstina je izigrala Savu, dala podrsku ovima u januaru, a prilicno sam uveren da ce mnogi od njih opet dici ruku za mutavog ako do vanrednih izbora uopste i dodje (pod uslovom da se sami ne povuku). Mora nekako da se ratosilja tih dupelizaca i olosa.
 

Plava Čigra

Grobarčina
Учлањен(а)
08.04.2011
Порука
2.250
Reaction score
3.675
Vermezović: Interes da Zvezda bude prvak? Država ne igra fudbal!

Mogu da se zahvalim prethodnicima koji su mi omogućili da u narednoj sezoni jurim titulu kojom stižemo našeg najvećeg rivala – kaže trener Partizana
sp-vermez_310x186.jpg

ZA Evropu je potreban sistem, a na domaćoj sceni je titula nešto što se podrazumeva kao bezuslovna kategorija.
Tim razmišljanjem vodi se novi trener Partizana Vladimir Vermezović, koji je u ponedeljak posle prvog radnog dana u drugom mandatu na klupi crno-belih posetio Kompaniju "Novosti".
- Tumbaković i ja smo obavili razgovore sa svim igračima i ono što ja očekujem je da se svi oni pojave na prozivci 11. juna, a onda ćemo videti u zavisnosti od ponuda šta i kako dalje. Naravno želimo i da pojačamo konkurenciju, ali samo sa igračima koji su bolji od ovih koje već imamo - rekao je Vermezović.


Prošlo je mnogo godina od Vermezovićevog prvog boravka na klupi Partizana, ambijent se možda malo i promenio, ali ambicije svakako nisu.
- Partizan je uvek Partizan. Ne volim reč pritisak, pre bih ono što me očekuje formulisao kao odgovornost. Pet uzastopnih titula dokaz su vrednosti ovog kluba. Motiva uvek ima, tako sada mogu da se zahvalim prethodnicima koji su mi omogućili da u narednoj sezoni jurim titulu kojom stižemo našeg najvećeg rivala. Čuo sam razne priče, čak i o tome da postoji interes da Zvezda osvoji titulu, ali ne obazirem se na to. Država ne igra fudbal.


Razgovori o sastavu stručnog štaba još traju, izvesno je samo da će uloga trenera golmana pripasti Darku Belojeviću. Kada je Evropa u pitanju Vermezović bi voleo da se ponovi proleće 2005, ali realno gleda na situaciju.
- I tada sam govorio da je to više bila bajka nego stvarnost. Moramo da izgradimo sistem kako bismo postali stalni učesnik Lige šampiona. Za to je potrebno i naterati igrače da ne razmišljaju samo o prodaji - zaključio je Vermezović.


Novi trener Partizana okuplja ekipu 11. juna, sedam dana kasnije sledi odlazak na Taru, a zatim na slovenačko Pohorje.
Novosti
http://www.novosti.rs/vesti/sport.2...es-da-Zvezda-bude-prvak-Drzava-ne-igra-fudbal
 

nimante

Grobarčina
Учлањен(а)
18.05.2010
Порука
2.337
Reaction score
3.302
Локација
Istok O
Ja ga se secam kad nam je u Splitu jedne godine doneo bod braneci penale kao lud. :) Bez sve sale, koliko znam, bolji je trener golmana od Pandurovica jedno 30 puta. I verovatno bolji covek 50 puta.
 

PFCBGD011

Grobarčina
Учлањен(а)
30.03.2010
Порука
1.971
Reaction score
121
Bogicevic jak covek u svetu? Ma dajte ljudi...Moze on da vedri i oblaci i gazdari po Sapcu, a da ima takvu snagu na nivou Srbiju oduvao bi on Djuru odavno. Ali krije karte covek :).
 

Sajla

Grobar
Учлањен(а)
08.07.2010
Порука
440
Reaction score
6
Ako skockaju ekipu kako treba, nije bitno ko čeka gde. Ako ode Đura i dođe Bogi, ima da iskapim jednu flašu vina i kucam na forumu dok me ne banuju. Ma i ženu ću da tucam... :D
 

PROFESOR

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
4.627
Reaction score
2.109
Čuo sam razne priče, čak i o tome da postoji interes da Zvezda osvoji titulu, ali ne obazirem se na to. Država ne igra fudbal.

Дај Боже да грешим, али имам утисак да Вермеза тек чекају бројна изненађења и да то што је чуо није ништа према ономе што ће тек чути.
Када му Ружнић изложи сву озбиљност ситуације, мораће да има срце од камена да би одолео његовој аргументацији.

Moramo da izgradimo sistem kako bismo postali stalni učesnik Lige šampiona.

Склон сам да помислим да је ова теза о стварању система за Јевропу већ била у оптицају у Партизану. Лагано, али сигурно старимо чекајући систем за било шта.
Попут Сизифовог камена, идеја о систему је увек негде у подножју брда, са прилично извесном судбином да се ту и врати ма како била котрљана на горе.
Изгура ли је до врха, Вермез ће завредити да и сам постане суперхерој из античке митологије.

Za to je potrebno i naterati igrače da ne razmišljaju samo o prodaji
ЕДИТ: За то је потребно и натерати банду из управне зграде да не размишљају само о продаји.
 

markoni

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2009
Порука
3.287
Reaction score
1.083
Локација
Istok M
farmakom.jpg

OK,promasio sam za poslednju godinu,skocila mu je dobit za 20M, ali ni 20-30M koje partizan lagano zgrce godisnje od prodaje igraca nisu za baciti,kao sto neki ovde pricaju da su pare koje se vrte u partizanu smesne za mikoja..
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Bogićević vredi preko milijardu i po Evra, pa ti vidi, gde je to.

Uputi me gazda, vidis da ne znam gde bijem. ... ....

Pokušao sam da vas uputim, ali vi, ili ne želite da čujete, ili ne verujete.

Lepo sam vam rekao da je Bogićeviću mnogo toga obećano, samo da uđe u priču, a maltene ništa od obećanog nije urađeno. Ispada da on sam mora sve da odradi, a da neko drugi pokupi kajmak. E pa, neće moći ove noći!

Rekao sam vam i da se situacija menja, ponekad iz dana u dan, ali vi ste zapeli za onu prvu informaciju i ne mrdate.

Jeste, Bogićević mnogo toga rekao na početku, a kad je video gde je došao i s kim ima posla uvideo je da će to potrajati malo duže. Rekao je da neće ništa bitnije raditi do kraja sezone, da ne bi remetio tim i pohod na titulu... a vi zapeli i kukamačete kako ga nema nigde.

Da se razumemo, nemam ja direktan kontakt sa njim niti znam 100% šta planira. Kao urednik i vlasnik sajta i foruma, normalno je da imam kontakte u FK, KK, i dalje... e sada, koliko su ti kontakti pouzdani, to je druga priča!

Uostalom, znate onu staru... ako lažu mene i ja lažem vas!
 

markoni

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2009
Порука
3.287
Reaction score
1.083
Локација
Istok M
Daj boze Gazda da su tih 1.5 milijardi samo njegovi, ne bi bilo bolje opcije za nas onda nego da takav lovator dodje na celo kluba. Sve vise mi se cini da on nece da se zamera ljudima na vlasti zbog Partizana,a ova crveno-zuta bagra nas se do'vatila k'o pijan plota i ne pusta...
 

GARGAMEL

Banned
Учлањен(а)
04.01.2012
Порука
1.340
Reaction score
96
Локација
Duboko, u mraènoj šumi...
Ja vec uveliko hladim sampanjac, jos od prve dojave da stizu oslobodioci. Sreca sto nema rok upotrebe, da ne kupujem novi. Uzbudjen sam cinjenicom da je Dan mladosti na samo par dana od nas. Za taj dan sam pripremio i okvir municije, da se proslavi kako dolikuje.
A svima vama, koji pljujete Bogicevica, porucio bih da se strpite. Rasplet se nazire. Ako se SPS usprotivi dolasku DS u FKP, a akcije Farmakoma dostignu najvecu vrednost uz odluku Bika da ne gura Miliju, onda bi Radna zajednica stupila u strajk upozorenja, sto bi uz solidarisanje Mise Tumbasa dovelo do velikih potresa. A onda je sve moguce, pa cak i to da Stanoje na svoju stetu raskine ugovor i uz pomoc nove uprave dodje na Vermezovo mesto. A kazu da jedini Stanoje ima takav autoritet da natera Krstajica da ponovo obuce crno-beli dres. A onda je nebo granica...

WG: 25. maj, šta god da se desi, ako se uopšte nešto i desi, nećeš dočekati na forumu!
 

Zeljko_S

Grobarčina
Учлањен(а)
28.03.2010
Порука
1.570
Reaction score
775
Локација
Niksic
OK,promasio sam za poslednju godinu,skocila mu je dobit za 20M, ali ni 20-30M koje partizan lagano zgrce godisnje od prodaje igraca nisu za baciti,kao sto neki ovde pricaju da su pare koje se vrte u partizanu smesne za mikoja..

Brate, promasio si prakticno za svaku godinu jer si izabrao pogresnu stvar da argumentujes kako ovaj covjek i nije tako mocan (sad smo dosli do toga da "prozivamo" firme jer im godisnji prirast dobiti nije preko 5M) :wink:
Znas li koliko firmi, ne u Srbiji, vec na Balkanu (medju onim malobrojnim koje ne posluju sa gubitkom) ima na godisnjem nivou EBITDA 5M? A Farmakomu je to bio najmanji godisnji prirast u poslednje 4 godine...

I smorili smo realno vise sa podsjecanjem na 25.Maj, sad smo se svi uhvatili za taj datum ko pijan plota... Storila se atmosfera da neko treba krivicno da odgovara ako se na taj dan ne desi nesto spektakularno. Previse ironije u postovima, previse podjebavanja.
 

raky_b

Banned
Учлањен(а)
29.11.2006
Порука
400
Reaction score
5
Локација
Tenja ,selo Tenja istoriju menja
farmakom.jpg

OK,promasio sam za poslednju godinu,skocila mu je dobit za 20M, ali ni 20-30M koje partizan lagano zgrce godisnje od prodaje igraca nisu za baciti,kao sto neki ovde pricaju da su pare koje se vrte u partizanu smesne za mikoja..

brkas ekonomske pojmove. prihod i dobit.
partizan ima gosinje prihode 20-ak miliona evra(uglavnom manje od toga,ali neka bude toliko), uglavnom od prodaje igraca i nesto od evropskih izleta.
dobit kolika mu je,ne znamo jer je to tajna....ali uglavnom svi govore o "pozitivnoj nuli",jer tu je i mnogo troskova.

ako ponovo bacis pogled na ovu sliku sto si dao, videt ces Bogijev prihod od 411M u zadnjoj godini, i dobit od 60M.
razlika ???
411 - 20
60 - 0

no,da se ostavimo mi ekonomije, od svih potencijalnih mogucnosti koje nam se pruzaju, meni se Bogicevic kao buduci VLASNIK najvise svidja.
zasto?
pa prvenstveno je se radi o njegovim parama. dakle nije lud da ulaze ono sto nema,ali isto tako nece ni krasti ono sto nije njegovo.
klub bi i dalje vrtio pare od prodaje, evrope, verovatno bi imali i sponzora, a trosili bi na trasfere, plate, odrzavanje... i bili bi otprilike na istome,s tom razlikom da ne bi imali te mutne likove koji gledaju kako da nesto ostave sa strane, za partijske drugove, menadzere i svoj dzep.
a covek jos i voli Partizan, pa bi uradio vise od ostalih da porastemo kao klub. i zbog ljubavi i zbog zarade, jer sto vise ulozi, vise moze i ocekivati nazad
pretpostavljam da bi u tom slucaju "smislio" i menadzersku agenciju
 

zaro

Grobarčina
Учлањен(а)
19.06.2007
Порука
2.884
Reaction score
7.980
A dobit opet zavisi od delatnosti, nije ista u trgovini i proizvodnji, recimo...
 

Strelac

ex-alekst88
Учлањен(а)
15.07.2010
Порука
660
Reaction score
21
Локација
Stradija
Ту и јесте квака. Он човек ове резултате постиже у производњи, а не као већина осталих "тајкуна" отварајући тржне центре и маркете.

Нема шта да се сумња у његове способности и финансијско стање. Једино је питање хоће ли и када ће доћи.
 

PFC manija

Grobarčina
Учлањен(а)
13.07.2010
Порука
5.074
Reaction score
437
Локација
ИСТОК!
Stojković prvi golman, Šabalala i Mpela su preskupi

Na prvom zvaničnom obraćanju medijima, novi trener Partizana Vladimir Vermezović izneo je svoja očekivanja vazana za ambicije za sledeću sezonu, kao i ona vezana za igrački kadar.

- Da sutra Partizan igra prvu utakmicu u kvalifikacijama za Ligu šampiona, na golu bi, pod uslovom da je zdrav, stajao Vladimir Stojković. Ipak, odluku o tome ko će braniti donosiće trener čuvara mreže. To će biti Darko Belojević. - rekao je Vermezović.

Da može da izabere nekog od igrača iz generacije 2004/05, koju je trenirao u svom prvom mandatu, Vermezović bi izabrao Zorana Mirkovića.

- Voleo bih da imam Baticu na terenu ili u klubu. Pratio sam sve šta se dešava iako sam bio daleko od Srbije i mislim da svako ko želi da pomogne klubu mora da bude tu. Čuo sam za razne struje koje postoje, ali ja sam dobar sa svima.

Najboljem strelcu u istoriji srpskog fudbala od osamostaljenja naše zemlje, Laminu Dijari, ugovor ističe 30. juna.

- Kada neko za četiri godine postigne sto golova, uz prosek od 25 u sezoni, zar treba nešto pričati? U ponedeljak sam se upoznao sa njim i razgovarali smo. Ukoliko nam se poklope interesi, svakako da računam na njega.

Što se tiče igrača koji su ranije dovođeni u vezu sa Partizanom, Sifijem Šabalalom i Katlegom Mpelom, novi šef struke smatra da su oni preskupi za angažovanje.

- Niko me nije pitao o igračima iz Južne Afrike, ali ako bude neko zainteresovan, učiniću sve. Što se tiče Mpele, njegov gazda je najbogatiji crni čovek na planeti. Kada su mu nedavno poslali ponudu od dva miliona evra iz jednog ruskog kluba, on je to glatko odbio. Njih dvojica su najveće zvezde fudbala u Južnoj Africi. Finansijski su obezbeđeni, međutim, previše su skupi.

Kada je reč o Nemanji Tomiću i Stefanu Baboviću, za koje se spekuliše da bi mogli da napuste klub, Vermezović ima interesantan odgovor.

- Izabrao bih ili da obojica ostanu ili da obojica odu. I jednog i drugog poznajem iz juniorskih dana i u razgovoru sa njima video sam spremnost da ostanu u klubu.

Kada je reč o strancima Vermezović ima jasan stav.

- Svaki stranac ukoliko dođe mora da bude mnogo bolji od igrača koje imamo. Neću sigurno da dovodimo inostrane igrače koji će sedeti na klupi ili tribinama. Ako je istog kvaliteta onda nam nije potreban. Nama inostrani fudbaleri trebaju za Evropu, u domaćim okvirima smo dovoljno superiorni. Ne želim da angažovanjem stranaca zatvorim vrata nekom iz naše škole.

Svaki eventualni dolazak u ovom prelaznom roku biće u saglasnosti sa sportskim direktorom.

- Sve će biti u dogovoru sa Ljubišom Tumbakovićem. On je duže od mene u Srbiji, više je upoznat sa igračima. Moja uloga je pre svega da kažem pozicije na kojima su nam potrebna pojačanja. Sve zavisi naravno i od odlazaka. Hoću da što pre oformim tim i da igrači koji otputuju na drugi deo priprema u Sloveniji budu upravo oni koji će igrati sledeće sezone. Ukoliko dođemo do poslednje runde onda ćemo možda videti da li su nam potrebna i dodatna pojačanja.

Igrači koji budu imali ponude moći će da pregovaraju sa zainteresovanim klubovima, ali samo do određenog roka.

- Obavili smo u ponedeljak razgovore sa većinom fudbalera. Jedino će Saša Ilić danas stići, dok će Aleksandar Miljković kasnije da se javi jer ima dozvolu lekara za to. Svi fudbaleri koji su pod ugovorom dužni su da se jave 11. juna. Svi koji imaju ponude dobiće određen rok da pregovaraju, ali posle isteka istog biće im stavljen veto na razgovore sa drugim klubovima.

Vermezović osim Darka Belojevića nije hteo da otkriva druge saradnike u stručnom štabu.

- Još smo u pregovorima vezanim za sastavljanje stručnog štaba. Želim da prvo popričam sa ljudima koji su do sada radili i da se upoznam sa njihovim planovima.

uskoro opširnije...

http://sportal.rs/news.php?news=74699
Pa neka je i nama i Vermezu sa srećom! :D:
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top