Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK ĐurGarden 2011/12

Статус
Затворена за писање одговора.

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.262
Pa cekajte, zar se nije pisalo da odlazi Djura do pocetka nove sezone? Kakav je ovo sad preokret?
 

Burinski

Početnik
Учлањен(а)
05.06.2012
Порука
173
Reaction score
26
Odrzao je diktator jos jedan nemusti govor. Normalno, zamucao je vec na trecoj reci, ali mu to ni je smetalo da obznani poentu. Klub je bio i ostace samo njihov, davno upisan u inventar SPS-a sa sve placenicima sa Juga.

Stare klupske legende su po automatizmu takodje zapisane u isti inventar, a ovi novije generacije koji su pragmaticniji mogu takodje vrlo lako da se uclane u to drustvo, dok Savo i oni koji slicno razmisljaju bave se hotelijerstvom i nemaju nameru da otvore higijenicarsku radnju i postaraju se da pokusaju da ociste debelu prljavstinu u klubu. Ko vec spominje tek Bogija...

Svi mi ostali, (kao i oni koji su najzasluzniji sto je juce bilo povoda za proslavu) smo "bolesno ambiciozne" budale koji ne mogu da shvate da je klub odavno privatizovan. Ako necemo da se poklonimo diktatoru i njegovim pulenima koji ljube pehar, a najzasluzniji su sto smo ispali iz Evrope, onda ne smemo ni da se priblizimo stadionu, a ne pak da trazimo da Partizan postane nesto drugacije od jedne u nizu privatizovanih firmi Mutavog maga nesrecne tranzicije.

Nama bolesno ambicioznima ostaje samo da tumaramo po ulicama, kao stecajni radnici jedne od mnogih propalih firmi u drzavi, a da na celu nase kolone sa transparentima budu Sale Stanojevic i Mladen Krstajic, kao jedine istinske legende novijeg vremena u Partizanu. Ili da formiramo novi Partizan u nekom drugom kutku nase planete, jer ovde na brdovitom Balkanu za nas nema mesta.
 

GARGAMEL

Banned
Учлањен(а)
04.01.2012
Порука
1.340
Reaction score
96
Локација
Duboko, u mraènoj šumi...
Bogicevic je jos jednom pokazao koliki je gospodin i kakvih je manira. Kao svaki lepo vaspitani covek nije zeleo da remeti pripreme za proslavu titule, unosi nemir u klub i medju igrace. Malo je sto je pozar zahvatio Stefan Braun, samo im jos ovo fali.
A dok je u klubu "Privrednik" vladala slavljenicka atmosfera, prikupljanje potpisa za smenu aktuelnog rukovodstva se privodi kraju.
Malo vas zna da je zelja Bogicevica od prvog dana da udarac zada tako sto ce za njega glasati svi clanovi Skupstine kluba. Ne zeli pobedu na misice kako sutra neko ne bi osporio legitimnost njegovog dolaska... A to ne ide bas tako lako...
Ne zamerite na off-u, da se malo nasalim od muke.
Verujem u to da je covek imao dobru nameru, ali ne zna sa kim se u borbu upustio.
 

ANDREI RUBLEV

Leni Riefenstahl
Учлањен(а)
28.10.2009
Порука
5.614
Reaction score
265
Potpuno razumem rezigniranost Crno-belog. Osećam se potpuno identično, s tim što mene to drži malo duže, već jedno 3 godine...

Sreća pa imamo danas recimo KK, makar mi koji volimo i košarku...Ne pričam o sportskim stvarima i dostignućima ovde i u Evropi (mada je i tu KK svetlosne godine ispred FK) nego jednostavno o ljudima...U našem KK-u imaš sposobne i manje sposobne, imaš i tamo ovakve i onakve, ali...to je braćo i sestre jedna mnogo čistija priča, sa mnogo više srca, emocije, prave ljubavi i pravog entuzijazma i predanosti klubu...valjda zato što u košarci nema toliko puno para kao u fudbalu...

Šta da vam kažem....i meni je bilo muka gledajući one face koje se juče okupiše, a među kojima su 90% njih šljam šljamova (onih 5 % ili 10% preostalih su ili skroz nebitni likovi, ili su bitni likovi koji su samo iz neke kurtoazije došli), koji ama ni sa 0,00000001% nisu doprineli osvajanju tih domaćih titula (šta više činili su štošta da te titule ne uzmemo!), ali ne preostaje nam trenutno izgleda ništa drugo nego da se gadimo i da stalno imamo osećaj kao da smo prst gurnuli u usta i čačkamo s njim nepca, samo što nismo povratili "iz sve snage"...

Biće jako, jako teško ove sezone odvojiti sportski deo od šljama iz uprave, bodriti ekipu a istovremeno povraćati po šljamu...Tek ćete videti koliko će to biti teško...kad i ako (daj Bože!) zabeležimo neki uspeh na terenu, a onda se upravo najveći šljam pojavi u medijima da sebe proglasi najzaslužnijim za taj uspeh. Psovaćemo samo tako sad u leto, pa na jesen...naglas i u sebi...:cry:
Ovo boldovano isto postaje diskutabilno kao i u FK!!!! Takoreci drzi se na klimavim nogama.....
Jos malo simpa likova
549P5727.jpg

549P5787.jpg

549P5812.jpg

549P5872.jpg
 
Последња измена:

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Vermezović: Jeste dosadno, ali je teško

"Igračima neće biti toliko dosadno na Tari koliko će im biti teško. Čeka ih mnogo rada", poručio trener Partizana.

v248204p0.jpg


Partizan od četvrtka ulazi u pakleni ritam priprema.

Ekspedicija srpskog šampiona iz Beograda se preselila na Taru, tradicionalnu letnju bazu "pranog valjka" u prvom delu priprema. Trener Partizana Vladimir Vermezović imao je samo reči hvale za Taru i hotel "Omoriku".

"Mislim da je Tara idealno mesto za pripremu fudbalske ekipe. Dobar je smeštaj, teren, dobri su uslovi za trening, trim staza, bazen, teretana, ishrana... Nemamo razloga da tražimo nešto bolje od ovoga", počeo je šef stručnog štaba Partizana po dolasku na sprsku planinsku lepoticu.

Vermezović je dao i objašnjenje zbog čega se crno-beli tradicionalno pripremaju na Tari, a ne na nekoj drugoj planini u Srbiji.

"Nisam siguran da na Kopaoniku, gore na vrhu postoji fudbalski teren, a Zlatibor je više za odmor nego za rad. Neće nam biti problem da skoknemo do Zlatibora", dodao je novi-stari trener Partizana.

Bazični deo priprema, na koji su upravo doputovali igrači srpskog šampiona, spada u najdosadnije i napornije. Mnogo više pažnje poklanja se poboljšanju fizičke spreme od rada sa loptom.

"To je činjenica, ali neće im biti toliko dosadno koliko teško. Odradili smo testiranja u Beogradu, sada imamo jasniju sliku o trenitnom stanju svakog igrača. Svako od njih ima svoj program po kojem će raditi narednih 11 dana".

Vermezović je u kratkim crtama opisao kako će izgledati prvi deo priprema.

"Pre podne od pola osam je teretana, zatim se ide u teretanu i popodne je rad sa loptom".

Sa ekipom na Taru nije doputovao Nemanja Tomić.

"On je dobio slobodno do ponedeljka, kada će doći ovde. Takođe i Stefan Šćepović, koji je otišao na bračno putovanje. Tražili su još neki igrač još slobodnih dana. Ja sam im rekao da od mene imaju deset dana ako se ožene, ali se niko nije prijavio svi su tu", našalio se Vermezović.

Strateg crno-belih ostavio je prostora za dovođenje još novih igrača, ali je naglasio da je 90 odsto posla u prelaznom roku završeno i da će igrači koji budu putovali u Sloveniju izneti najveći teret na prve četiri utakmice u sezoni.

Partizan će na Tari boraviti u periodu od 14. do 26. juna. Posle povratka u Beograd i dana odmora, crno-beli se sele u Sloveniju na Pohorje.

(MONDO)
 

grobar032

Grobarčina
Учлањен(а)
27.02.2007
Порука
5.110
Reaction score
554
Локација
Humska 1
Јесте офф, не знам да ли је неко питао, али зашто смо путовали Ниш-експресом на припреме, зар ми немамо наше аутобусе? Или је и то Ђура заваљао некоме... Тек смо их били излепили!
 

ynn93

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
415
Reaction score
283
Локација
Zemun
Јесте офф, не знам да ли је неко питао, али зашто смо путовали Ниш-експресом на припреме, зар ми немамо наше аутобусе? Или је и то Ђура заваљао некоме... Тек смо их били излепили!

Predpostavljam da je autobus na putu za pohorije gde nam je drugi deo prirema barem je tako bilo prosle godine,ovo je cista predpostavka
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
Јесте офф, не знам да ли је неко питао, али зашто смо путовали Ниш-експресом на припреме, зар ми немамо наше аутобусе? Или је и то Ђура заваљао некоме... Тек смо их били излепили!
Otišli klinci sa našim busom u Italiju na turnir...malo čudno, ali tako je...ustvari šta je čudno u FK ĐurGarden, ništa ne može biti čudno...Moraju se deca negovati do 16-17. godine, maksimalno da se neguju...kako bi se onda lepo "zavaljali" i pre punoletstva...:puke
Predpostavljam da je autobus na putu za pohorije gde nam je drugi deo prirema barem je tako bilo prosle godine,ovo je cista predpostavka
Al' si odvalio brate, samo tako...Ne "pere" te ni to što si napisao da samo pretpostavljaš...
Pa nije Slovenija između Australije i Novog Zelanda pa da autobus krene 12 dana pre ekipe kako bi je na vreme sačekao u Sloveniji...:D
(sad tek vidim da si i banovan...nisi valjda zbog tog posta, koliko god da je odvaljivanje u pitanju...:))
 

carsa

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
210
Reaction score
5
Локација
Beograd
Aj sad i ti Je-Ne-A,pa nije ni toliko marketinški loše da se vidi ime i grb Partizana u Italiji.A i do Italije.
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
Ma zajebavam se bre, ustvari koristim svaku priliku da aludiram na to odvratno što rade sa prodajom dece...

Inače je ok da u ovoj situaciji deca odu sa klupskim busom, tim pre jer seniori sad na Tari ne mrdaju 12 dana nigde, sve se dešava u krugu hotela (teren je na 200 metara od hotela)...a i jeftinije je da deca odu u Italiju klupskim busom...a klupski bus ionako stiže po seniore na vreme da ih vrati u Beograd...
 

-Joco-

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2009
Порука
6.787
Reaction score
164
Локација
Iz Majemija.
Vermezović zabranio noćni provod: Izlasci samo do ponoći!

14 Jun 2012 | 20:39(0) Preporuči Twitter
00076328.jpg
Trener Partizana Vladimir Vermezović zadovoljan je uslovima koje će crno-beli imati na Tari, gde će do 26. juna obaviti bazični deo priprema. Novi-stari strateg crno-belih objasnio je da je Nemanja Tomić dobio nekoliko slobodnih dana više od ostatka ekipe, kao i Stefan Šćepović, koji je “privilegovan” zbog nedavne ženidbe. Na ovu temu Vermezović je imao i šaljiv komentar.

- Tražili su neki igrači da se još malo odmore, ali sam im rekao da će dobiti 10 dana ako se ožene. Međutim, niko se nije prijavio, svi su tu...

Vermezović je objasnio da je 90 odsto tima formirano i da očekuje kompletnu ekipu za nastavak priprema na Pohorju. Trener crno-belih je pričao i o “aktivnostima” igrača van terena, pa će biti uspostavljen jasan režim ponašanja.

- Priče o noćnom životu su malo preuveličane. Igrači treba da se provode jer su mladi, ali to im neće, međutim, biti dostupno tokom sezone, osim kada im to budem dozvolio. Čovek može da se lepo provede u Beogradu i do ponoći – poručio je Vermezović.
sportal.rs
 

neko tamo

Grobar
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
203
Reaction score
0
Znaci,Babonja nam odlazi...:D Vermez kopira Mihajlovica...:D

Je-Ne-A : bilo bi lepo da i mladji igraci Partizana,a i prvi tim imaju dobre autobuse.Svejedno,bolje je da idu dobrim autobusom,nego da ''cekaju ispred stadiona do ponoci,i da se nadaju da ce vitez od Sopota da im obezbedi neku ficu'' - tako bar kaze jedan zabrinuti otac....
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top