Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2017/18

Статус
Затворена за писање одговора.

Мали џин

Fudbalski zanesenjak
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
4.749
Reaction score
11.414
Локација
.
Mi igru nemamo od Stanoja.
Merilo trenera FK Partizan odavno nije igra nego rezultati, u Evropi je napravio rezultat a za domace blato cemo videti u sredu.

Danas sramno izdanje svih, ako ih ne kazni za ovaj cirkus danas onda po 100ti put pokazuje da je beskicmenjak.
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Znači bolje da izgubimo derbi od ciganskih av govana u sred hrama ako to znači odlazak Đukića ? Zanimljivo razmišljanje

Malo je onih koji žele poraz protiv cigana, čak i da to znači da Đukić odmah dobija otkaz. Ciganima treba jebati mater lopovsku pa makar mi bili peti u ligi. Ako je sa vrha rešeno da budu prvi, neka to i budu, ali nikako im to dozvoliti bez borbe, bar sa naše strane, ako već ostala govna iz države Krcunije ne žele da im stanu na crtu.

Nema predaje, nema povlačenja, jebati im sve po spisku na derbiju!
 

Dr Mo

Forumski derviš
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
7.502
Reaction score
23.285
Локација
U zemlji cigana i realnih debila
Ne verujem da ovaj trener ima pristup "jebati mamu maninu cigansku", on je više "ljubav, rivali na terenu, prijatelji van..."

Od igrača, očekujem samo od Evertona da im lomi pičke.
 

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
14.001
Reaction score
26.046
Локација
ante portas
Ne sumnjam da ce kako pocne prelazni rok Vazura i Iliev opet izvuci neko " genijalno" resenje.
Setimo se procene strucnjaka iz kluba da se u sezonu krene sa Kljajicem i Cirkovicem pa je onda proradila naknadna pamet da nisu ni za sta.
Nagomilali smo tim olupinama,a jos nije prpduzen ugovor jedinom coveku koji iole vredi!
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.453
Reaction score
2.223
Djukicu kuca taximetar i njega zabole qurac za ostavku, isti slucaj je i sa sumom koji otkako je dosao vozi na skart gorivo. Ovde 99,9 % forumasa se ovo popodne stemnilo od rezultata svog omiljenog kluba a do sada niko iz kluba se nije oglasio. Mutavi i mi smo Partizan sjebali mi produzeni vikend.
 

blok70

Banned
Учлањен(а)
10.05.2017
Порука
218
Reaction score
39
Evo ne prozivam, ponizno vas molim, dodjite na derbi, dodjite u Hram, molim vas

Jebo Djukica on ce da ode kao i svi drugi treneri, i igraci ce da odu, i narko kartel ce da ode pre ili kasnije i uprave.. mi samo Partizan imamo, on ostaje.. dodjite
 

milance032

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
5.275
Reaction score
18.345
Локација
Kej Republika
Alo bre Gloodari Istok, stanite malo. Ko će tolike sendviče da spremi za Vas. :)
 

milance032

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
5.275
Reaction score
18.345
Локација
Kej Republika
Idealan scenario. Miroslav dobije derbi u sredu i ode nazad u Španiju da pravi sistem Komposteli.

Ponedeljak iza derbija press konferencija na kojoj Ivica garantuje da će Stanoje jebati majku ciganima na proleće.

Divan scenario, zar ne?
 
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.067
Reaction score
18.309
Patizan.net na fejsbuku: Djukic ponudio ostavku. Nema bre sta on kome da nudi, treba da podnese ostavku jos veceras i da se cisti da ga nikad vise ne vidimo! Pa nek posle uspostavlja sistem u segundi, jebo ga isti!
 

njacke

Grobarčina
Учлањен(а)
21.10.2009
Порука
2.173
Reaction score
2.375
Nisam gledao od 30. minuta i Bog me je pogledao.
Moram priznati da pocinjem da se plasim da cu se uskoro osecati kao posle poraza u kosarci. Potpuno ravnodusno.
Nemam nista lose da pozelim Djukicu. Vec sam pisao da mislim da nije losa osoba, ali da nije dobar trener, pogotovo za ovo nase blato. Nas tim je jako prosecan, ali Marko Nikolic i treneri poput njega bi iz ovako prosecne ekipe izvukli znatno vise. Nista se nece promeniti njegovim odlaskom, mi smo opet predvidjeni za drugo mesto, ali ovaj put nema greske u tom projektu.
Sve ovo je potpuno nebitno sto se tice ishoda u sredu. Bilo je i grdnijih situacija i kod nas i kod njih, pa su se ostvarivale pobede. Ko nece da igra da pobedi, ne treba ni da izadje na teren.
I da dodam na kraju... Suma i Ozegovic su takve seljacine, da se iz aviona vidi da ne pripadaju klubu kao sto je Partizan. Pazi, obojica misle da imaju pravo da bas oni izvedu penal! Prvi, zato sto je najskuplji prodavac magle u istoriji kluba, drugi, zato sto jedini ima muda i obraza da nas naziva glodarima i zatim otrci na jug. Igrao bih derbi bez obojice, pa makar Kljajic igrao centarfora, a Jovicic veznog. Ovo je, naravno, i Djukiceva krivica. Ali to ne umanjuje cinjenicu da su seljacine par excellence.
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.931
Reaction score
26.787
gracanica...vidim da je banovan, ali...mrs ciganski gade!!!
Djukicu, igraci...sportisti ste, igraci Partizana...od vas ocekujemo da izgazite sve do jedne travke na terenu, da u svakom milimetru kvadratnom naseg terena bude na hiljade vasih kopacki, da ostavite i dusu i telo i srce i zadnji atom snage na terenu, da budete poput dobermana, da ujedate da se plase svakog duela, svakog skoka, svakog sprinta, da ne mogu mirno da udahnu vazduh, da im prisedne svaki sekund proveden u Nasem Hramu, da izadju osakaceni, obogaljeni, psihicki unisteni, da dugo potom imaju nocne more, da se nikad ne zele podsetiti na taj dan, da se skrivaju cele zime, da se plase da izadju napolje, da pocnu seanse kod psihologa, da se upisaju u gace na pomen Partizana...zgazite ih, urnisite ih, zgromite ih...zbog vas, zbog nas, zbog Partizana, pobedite u sredu i sve vam je oprosteno!
@Ulaz "O"
:ziveli
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.243
Reaction score
2.824
Ako nema koga da motivise igrace, dijelite im ovo sto je Oplenac napisao i bice vam dovoljno. Samo bih dodao, neka steknu utisak da je nas duplo vise na terenu, kao sto su neki opisivali Partizan u kosarci, da ne stignu da se okrenu, a da su tu vec dvojica nasih. Kad su tu vec neki sto igraju kao na malom fudbalu, onda primjenite ono najvaznije pravilo iz njega, svi u napad, ali i svi u odbranu!
 

Pajas

Grobarčina
Учлањен(а)
06.01.2008
Порука
1.348
Reaction score
1.327
Zatvoriti bokove,flasteri na Kangu i Boaćia a Tavamba će jedan da im umuva.
 

MladenGPG

Grobarčina
Учлањен(а)
24.04.2008
Порука
2.538
Reaction score
41
Ja bih samo pitao sta to u bitnom mijenja pobjeda u derbiju? Pobjeda znavi vjerovatni ostanak ove neznalice na klupi, a to je katastrofa. Jedino da ih tucemo 3:0, 4:0, e to bi bio melem na ranu.

Pobjeda u derbiju ne mora ništa da promjeni, ali može i mnogo toga.
Bitna je i zbog Evrope koja dolazi, bitna je i za nastavak prvenstva, što je meni mnogo važnije.
Nisam se ni prošle godine opraštao od titule, pa neću ni sad. Posle meča sam rekao "taman da se više ne nerviramo...da makar znamo na čemu smo", ali ja i dalje vjerujem. A zašto i da ne vjerujem!?
Ne bih vjerovao da nije sad pauza i da sad ne ide prelazni rok, ali vjerujem da pobjeda u derbiju može mnogo toga da donese.
Sa pobjedom smo na -6, a onda ima još dosta da se igra do dijeljenja bodova. Sve do -4, -5 je sve otvoreno, jer (opet) derbi riješava prvenstvo.
Moj problem je što trenutno ne vjerujem puno u pobjedu u derbiju, ali znam da imamo kvalitet da dobijemo.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top