Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2018/19

Статус
Затворена за писање одговора.

akiopaki

Grobarčina
Учлањен(а)
18.12.2007
Порука
3.568
Reaction score
1.085
На крају једини утисак - јебени Ђокић судија иза гола, говно једно циганско, зашто ли то још увек обитава?

Никада не падам у масовну хистерију, не гледам цигане никада, сем против нас. Све ти јебем, ко игра јебену Лигу Шампиона.

Изјава Стојковића на Арени пре пар тренутака објаснила.
 

crna ovca bela vrana

Grobarčina
Учлањен(а)
28.05.2018
Порука
1.068
Reaction score
4.256
Локација
Humska 1
VLADIMIRE STOJKOVICU: Pamticu ovaj momenat posle utakmice do kraja zivota!!! Ala ti cufte!!!

Ko posle ovih njevogih reci ikada bude pljuvao ovog coveka, treba da dobije trajan ban sa ovog foruma.

Za neke analize i vidjene utakmice je sadasnji trenutak besmislen.
 

PFC_4ever

Grobarčina
Учлањен(а)
22.10.2007
Порука
1.812
Reaction score
1.081
Da li bensedini ili pivo...opet je ovaj Partizan bio Partizan...brdo prepuštenih šansi, igra dve klase iznad i glup primljeni gol. S tim što u odnosu na neki mnogo raniji period, ovaj primljeni gol je kao i ovi novokomponovani primljeni golovi u kategoriji neregularnih. Jedina razlika uz to je što je nivo živaca sveden na veoma manji broj. Pitanje nije ni to, da je psiopatinu žeđ nemoguće napojiti, a njega poje ovakve boleštije. Na žalost živimo u takvoj zemlji. Jebiga ljudi, drž te se,nije lako. Voleo bih da je gospodin Duško Radović tu,pa da vidim šta bi rekao umesto "Nije uvek lako ali je lepo navijati za Partizan". Bila bi to neka verzija adekvatna za nas što se mučimo da sve to razumemo bolje, preživimo i pobedimo. Daće Bog, nadam se, pa da naredna dva derbija dobijemo i tamo na proleće pravda bude zadovoljena. Ovo je užas, i teško je biti uz ovaj klub kada su podeljeni navijači, kada uprava je pukla, kad ne štimaju mnoge stvari. Ali nije poenta da li je teško. Poenta je da smo mi tu uvek. Ovo je brutalno, ljubimci režima nikada nisu bili toliko veliki ljubimci takvog režima. Al ko ih šiša, na kraju krajeva. Ovo će valjda dodatno da naoštri ekipu, nadam se jakoj borbi i duhom snažnijem Partizanu.
 

akiopaki

Grobarčina
Учлањен(а)
18.12.2007
Порука
3.568
Reaction score
1.085
Није била слична, јер је лопта пола метра ушла у гол, приликом шута Богуновића. Завршило 1:1, изједначио Мореира у надокнади времена.
 

Zeljko_S

Grobarčina
Учлањен(а)
28.03.2010
Порука
1.570
Reaction score
775
Локација
Niksic
Tipično ciganski. Ali, makar je mnogim "navijacima" Partizana razbijen mit o ovogodisnjoj "svemirskoj" ekipi cigana!
Ja sam ponosan na igrace Partizana veceras, a posebno sam ponosan na VLADIMIRA STOJKOVICA nakon ove izjave!!!
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Prvo sve čestitike Batici i igračima na odlično odigranoj utakmici, svaku tako momci i borićemo se do kraja protiv svih i svega !!!

Drugo, ovu utakmicu smo trebali dobiiti 3:0 ili makar 1:0 da je ostalo ali NE SME jer nam NE DAJU govna koja drže ovu ligu i vlast sve im jebem !!!

Ono nema šanse da je gol ali nema. Ubeđen sam da lopta nije prešla celim obimom i ovo kažem sasvim objektivno a druga stvar kao što je Stojke izjavio u ovakvoj utakmici da se prizna takav gol a da pri tome niko nije siguran nije normalno ustvari jeste normalno u ovakvoj državi i ligi. Nama NIKADA ali NIKADA ne bi priznali takav gol u derbiju a kad su govnarima priznali gol iz gol-auta ovo im tek nije problem sve im jebem da im jebem govnjivu odvratnu !!!

Govna se provukla u meču gde smo ih oduvali ii trebali dobiti 3:0 ali sudije i ostala govna NE DAJU. Tačka. Kraj.
 

grobar032

Grobarčina
Учлањен(а)
27.02.2007
Порука
5.110
Reaction score
554
Локација
Humska 1
Vladimire Stojkovicu, alal ti ku*ac!!!

Bili smo bolji, definitivno. Konacno smo gledali motivisani Partizan, Partizan koji ima zelju i igra fudbal. Videlo se i da nam fali u zavrsnici napadac, ne moze Rikardo bas sve sam! No to je sada nebitno. Gol, ciganije, videcete,utvrdice se nekako da je nepostojec.
Zao mi je samo sto ovi momci koji su danas igrali nisu nagradjeni za najbolju utakmicu u ovoj sezoni, smem slobodno da kazem!
 

Neksus

Početnik
Учлањен(а)
09.12.2011
Порука
94
Reaction score
15
U neku ruku,ovakav Partizan zelim da gledam.Naravno uvek moze bolje,a verujem i bice.
Momci SVAKA CAST!!!!
 

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.322
Reaction score
3.989
Локација
Kobasicarija "Venac".
stteta, steta, steta!!!
ovako nesto se moralo ocekivati, jer ih nismo dokusurili, a falilo je samo malo srece.
cetitke igracima i bati na ovoj partiji. dobar uvod za bolje sutra.
"cigan" stojke rekao ono sto razumni deo srbije ne sme. kapa dole!
 

Al_Bundy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.003
Reaction score
3.235
Локација
Prijedor
Bravo momci, bravo Bato! Puna podrška za vas, idemo odraditi polusezonu sa ovakvom borbenošću, i samo sa ovakvim pristupom ćemo da ih nalupamo sve! Ako danas nismo imali sreće da im uvalimo 3 komada koja su zaslužili vratiće nam se sigurno sve dok ovako budemo grizli. Znači ori teren, lupaj cigane, pišaj po srbciganiji, jedini recept trenutno za nas! A zalizanom rumonji se najebem familije do devetog koljena, bili ste apsolutno bolji u drugom poluvremenu al' u pušenju kurca! Marš govedo bezobrazno paorsko!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top