Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2018/19

Статус
Затворена за писање одговора.

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.035
Reaction score
14.657
Kaže govno cigansko odvratno milojević da su oni drugo poluvreme dominirali? Koliko su oni imali šanse to drugo pol i koje? Kad su se desile? Dali nepostojeći gol i to je to. Mi imali prečku Pantića i onu posle kornera kad Rikardo maši loptu ovom majmunu borjanu ispada i opet ne koristimo njegov kiks a ovi... Dominirali? Reče ovaj arogantni slepac sve mu jebem odvratno.

Najodvratnija govna na svetu su cigani. Ustaše i Šiptari su gospoda za ova govna.
 

Nebitan

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
432
Reaction score
1.922
Локација
Zvornik
Jedan sut su imali majku im cigansku! Samo jos vise treba voleti Partizan!!! Jebacemo im majkuuu! Bravo za Baticu i igrace, samo ovako nastaviti!!
 

mvp

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
2.448
Reaction score
12.055
Локација
Beograd
Gde su kamere pičke ciganske sa arene?Gde je gol tehnologija koja je obavezna na evropskim utakmicama?Uklanja se za peder šupak ligu?Nema teorije da na jednom derbiju nemaju kameru na gol liniji...Pregazili smo ove userčine.Dokle da ih sere ovako,Pantićeva prečketina je mogla da odluči sve jebem ti sreću.Bravo za Jankovića,Pantića,i čoveka koji ih je isprebijao i posrao im se po preskupim"zvezdicama" Šćekića.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.895
Reaction score
13.756
Kako ono rece peder milojevic ? VAR povecava mogucnost greske ? Mamu ti jebem da ti mamu jebem vepre jedan ciganski, picko bunkeraska, picka vam materina ciganska dabogda se podavili u govnima koja serete !!!
Grujic ipak ne moze da promeni cinjenicu da se Bata popisao po sred usta u "genijalnost" pedera miloja i njegovih 11 "galaktikosa" mamu im jebem precenjenu !!!

Ajd da vidimo sad tu nasu upravu koja je navodno na braniku Partizana.....

Ako uopste postoji neko ko je sumnjao u Batu mislim da posle ovakve jedne partije sumnje ne sme da bude, a narocito su pokidali igraci od kojih smo to najmanje ocekivali. Ogromna borbenost i smirenost, ciganima smo sakrili loptu nisu znali gde se nalaze.....onaj sut Pantica da je isao malo nize.... :respect

Picketine ciganske sami ne znaju kako su se izvukli ebz bar tri komada.... ali grujic zna......grujicu pizdo jedna ciganska !!
 

pfcdejan

Grobarčina
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
1.566
Reaction score
2.569
Локација
Planeta Zemlja
Ovaj pajser sa arene u toku prenosa se hvali sa 9 kamera, posle tog sumnjivog gola cigana od tih 9 kamera oni ne mogu da prikazu tu situaciju....
 

tribiani

Grobarčina
Учлањен(а)
02.03.2007
Порука
1.462
Reaction score
4.867
Na konferenciji za novinare: prokomentarišite sporni trenutak...
Gospodin Zoran Mirković: sa mog mesta apsolutno je nemoguće videti da li je bio gol.
Govno cigansko: gol je čist kao suza, mi smo doveli Napoli i Liverpul, prodali smo sve ulaznice.

Civilizacijska razlika, nismo isti!
 

luka_pfc4

Početnik
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
50
Reaction score
56
Локација
Voždovac
Једноставно је то реалност са којом ниједан гробар не жели да се за живота помири: крали су, краду, крашће. А ми немамо ту малу дозу среће да их згазимо (као што је требало да буде у 1. пв), и увек примимо један озбиљно глуп, непотребан гол. ВОЛИМ ПАРТИЗАН
 

Baracuda

Grobarčina
Учлањен(а)
13.06.2017
Порука
1.168
Reaction score
4.368
Sudijama jebem sve zivo i mrtvo !!! Razbili smo ih, majku im cigansku jebem !!! A onom pedercini iz Uzica Djokicu sto uvlaci guzicu kada hoda treba glavu rascopati !!! Stojke je car, ima muda do zemlje, za mene je on ikona !!!
 

ctpaxota

Grobar
Учлањен(а)
14.05.2008
Порука
403
Reaction score
536
Par reči o taktici.
Ulazak bekova unutra praćenje njihovih spoljnjih i spuštanje naših krila na bekove. Naši bekovi su bili slobodni čistači ili presing I oduzimanje lopte ili višak u sredini. Jako taktiči dobra utakmica. Protiv Rada su krila išla unutra a očigledno je uočeno da protiv cigana bekovi moraju unutra.
 

Akila6

Grobar
Учлањен(а)
29.07.2018
Порука
212
Reaction score
126
Локација
Kragujevac
Opet su stradali kompjuter i vrata. Ne mogu da kontrolisem bes, ali sta cu kad sve vise kradu. Svaki kontakt faul za njih, a gol je samo prelio čašu. Mene sad plasi jos jedan lopovluk u najavi, vec sledeceg vikenda u Nisu.
 

Прилози

  • IMG_20180923_214456.jpg
    IMG_20180923_214456.jpg
    3,1 MB · Прегледа: 127

Nemanja-950

Partizanovac
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.954
Reaction score
21.927
Smisljam 15 minuta sta da napisem ali ne ide... Podrska svim igracima, koliko god da su nas nervirali cele sezone...
Valjda ce ovi 3 igraca krstena da dovedu sada kada je jasno da su ovi preko puta kanta od ekipe, napumpana i isforsirana, bunkeraska i klasicna ciganska.
Nek sada njihov mag sa poternice racuna posed lopte i suteve u okvir
 

Kentucky

Grobar
Учлањен(а)
22.05.2018
Порука
233
Reaction score
1.379
Локација
Western filmova
Zamislite samo, da ovo što se nama dešava, ovakve kradje, da se to desi kalašturama ciganskim. Da sudije kradu iz derbija u derbi, da im nedozvoljavaju da nas pobede. Da nama priznaju ovakve fantomske golove, kao što kalašturama raspalim priznaju iz gol auta, pa da ne prodje lopta celim obimom liniju.... Znate braćo šta bi bilo? VANREDNO STANJE u ovoj jadnoj zemlji. Cigani, ciganska uprava bi u roku ODMAH sazvala vanrednu KZN, sve vesti, televizije, novine bi pisale o kradji. Sudija koji bi priznao protiv njih takav gol, iz svlačionice bi bio sproveden u zatvor! Onaj gad, koji zamišlja da je gospodar sveta sa njegovim sočnim usnama, zvao bi u pomoć Uefu, Angelu, Putina, poništilo bi se prvenstvo bre. A da li će sada išta spomenuti taj smrad od čoveka? Da li pokrenuti neku istragu možda u ovom slučaju? Da kaže iskreno, barem jednom u životu. Mater mu jebem. Bes me obuzeo. Grobari, Partizanovci, STOJKETA da čuvamo i branimo kako god znamo i umemo. Biće tu svega. Da vidimo sada našu upravu...
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.895
Reaction score
13.756
Cigani su veceras nadmasili sami sebe, nadmasili su i onaj gol posle vadjenja lopte sa atletske staze......to su lopovi svetske klase, ne postoji ni jedan takav primer na kugli zemaljskoj !!!!

Ovo bez zestoke reakcije ne sme da prodje !! Ovo nije skandal za ovo treba izmisliti novu rec.....necovek im poklanja gol i direktno utice na utakmice da direktnije od toga ne moze.
Mora da se upali alarm i da bude toliko jak da pucaju bubne opne jer ovo vise ni 1% veze sa sportom nema ako je do sada bio bar taj 1% !!!!

Mnooogo sam besan i mnogo sam ponosan u isto vreme....zahvaljujem se Bogu sto NISMO ISTI i sto nikada necemo biti !! Privilegija je biti partizanovac braco !
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top