Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2018/19

Статус
Затворена за писање одговора.

ZBR PFK

Početnik
Учлањен(а)
06.08.2018
Порука
173
Reaction score
146
Локација
Beograd
Hahahah neće da objavljuju komentare u medijima pakao koliko su se usrali samo probrane izbacuju. Odvratni mihajlović nije bio za psihijatriju sa istom izjavom.Nek dovedu jos 9 Suma.
 

Ludwig

Grobarčina
Учлањен(а)
11.12.2010
Порука
1.964
Reaction score
907
Локација
.
Jedva cekam da vidim tovar govana u ciganskim ustima od strane njihovih pobratima arapa iz Pariza.
 

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.262
Baš šteta posle tako dobre igre da ne uzmemo sva 3 boda.. Morao sam da se smirim pre nego što sam došao ovde da napišem nešto. Bata zaslužuje poverenje posle ove igre danas. Sa Đukićem bi se naguzili još pre početka utakmice.
 
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.065
Reaction score
18.297
Oni jadnici šut u gol nisu imali... Ubili smo ih ko volove, nisu mogli da se sastave. A tek na tribinama, nisu se čuli, svi smo im se ispišali u facu i dozvoljeni i zabranjeni i treći i četvrti... Nije lako psihu noćas! Očekivali su da nam spakuju petardu a dobili grobarski kurac!

Bravo momci! Hvala BATO, hvala Riki, Hvala Stojke, Hvala Miletići (kako ga ne dade za Dukija, ali biće prilike kad bude gledao s tribina), Hvala Zđelar, hvala Šćekiću jebo si im sve po spisku, Jankoviću, Pantiću - hvala vam momci svima!

Vi ste naš ponos!
 

Giller1984

Grobar
Учлањен(а)
08.06.2017
Порука
326
Reaction score
67
Ma, boli me patka za njihovu ligu sampiona, isto mi je dal izgubili ili sta god, veceras su se usrali u gace, sutnuli 3 puta na gol za 90 min, nisu znali sta ih je snaslo, isli smo im u meso. Dzabe im svo silovanje sa preskupim strancima za nase pojmove. Jednostavno ovo je razocaravajuce, i oni ovo slave, papci i svinjske glave...... Doslo je vreme umobolnih, napipali su vlast i drze je grcevito.
 

CrazySerb

Grobarčina
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
1.925
Reaction score
1.980
Локација
Kikinda
Zaista cudno kako bas sad nije bilo te ofsajd kamere..... Kakva su govna ovi sa Arene nema dalje. Sve u svemu raduje igra i zalaganje u vecerasnjem mecu. Ne treba nam puno da budemo srecni!
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.737
Reaction score
29.563
Локација
Beograd
Bravo momci, pokazali ste i ko ste i šta ste i sebi i Bati i ,,ciganšturama,, i njihovoj ,,trenrečini,, i sudijama pičkama ,,ciganskim,, i nama koji vas kritikujemo na Forumu - OVO JE ONAKAV PARTIZAN KOJI ŽELIM UVEK DA VIDIM!!! :clap :clap :clap

Bio sam na delu istoka ka Jugu, dakle baš prilično u ravni stative, moguće da je lopta krenula da prelazi liniju, da Stojketova ruka jeste bila iza linije, ali ne bih rekao da je lopta CELIM OBIMOM prešla liniju, što je uslov da se gol prizna...ni jedan sudija, uostalom, nije bolje od mene ni mogao da vidi da li je gol ili ne, priznali su ga samo zato što su to tražili ,,cigani,,!

Vidim da se sve i svašta ,,zakuvava,, nakon utakmice, ali ,,potrošio,, sam se na derbiju, pa ne mogu čak ni puno da pišem...
SMRT FAŠIZMU - NAPRED PARTIZAN!
Bravo Stojke!
A nemojte da brišete postove onog ,,ciganskog,, govneta koje se ovde registrovalo, nek stoje kao primer s kim mi imamo posla...samo čuvajte se da ne ugazite u to govno...jer - nismo isti...
Neko je čovek i stidi se laži, krađe i nepravde, a neko je govno. I to lažljivo, nemoralno i kradljivo - što kod njega čak izaziva - ponos?!
 

Мали џин

Fudbalski zanesenjak
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
4.744
Reaction score
11.364
Локација
.
Nemojte komentarisati ovu budalu cigansku, ne znam da li moron zna da imamo sve njegove ip adrese a kako je ulazio preko telefona možemo da dodjemo do njegovog broja pa da mu se malo prebroje kosti.

Šta reći a da nije do sad napisano? Jebali smo im majku majčinu, nisu krštenu šansu napravili. Bukvalno smo ih pojeli, na svaku loptu u njihovom posedu smo kidisali kao da nam život znači i stvarno svaka čast celoj ekipi.

Besan sam jako, koliko god bio svestan da je ovo sns Srbija i da se ovde sve radi krajnje džukački, ne mogu a da ne ispizim zbog ovoga. I jako sam ponosan što sam Grobar, pogotovo kad čitam i čujem romske komentare za ovu šaradu večeras. Homoseksualac na njihovoj klupi lagano izjavi da je video da je čist gol, pa majku ti jebem onu poganu. Ne mogu da se zamislim u situaciji da trener Partizana to izjavi. Ne nismo isti i nikad nećemo biti isti.

Momci samo neka izgaze ovu ligu i neka igraju muški i jako i titula će doći.

PS Šćekiću izvini. Jebo si im mamu cigansku
 
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.233
Reaction score
1.930
Локација
Подгорица
Шаћири им је друг за не видите да су у преговорима и коалицијама.
Људи ми смо заправо данас добили, а Партизановци на истоку су то показили.
 

B & W

Grobarčina
Учлањен(а)
21.08.2007
Порука
1.247
Reaction score
2.899
Zamolio bih nekog ko se razume,neka isece video DOK lopta PUTUJE ! Cisto zbog ovog ciganskog ugla kamere koji forsiraju! Iz istog tog ugla MI deluje da je lopta IZASLA ugol aut!!!
Pusite kurac cigani!
 

Kanada

Grobar
Учлањен(а)
08.02.2014
Порука
417
Reaction score
127
Локација
April? Snijeg do koljena
Kako vrijeme odmice umjesto da se hladim sunce ti zareno ja se sve vise palim.Ne mogu da vjerujem da kad sudija nije 100% siuran on uvjek presudi u gurbetsku korist.Vucela i Vazura uradite vise nesto da kradje prestanu.Polomite im prste za pocetak da zapamte da moraju suditi posteno ne u nasu korist nego posteno.
OOOOjjjjj mitre Oooooj mitre mrkelo jebem li ti i prvu a i drugu zenu.
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Da li je bio gol ili ne ne ulazim u to jer sa snimka se ne može reći ni jedno ni drugo.

Ono što mene najviše pogađa je da se opet desilo nešto protiv nas. Koja je ovo utakmica zaredom u AV Krcun ligi ove sezone da sudije pišaju po Partizanu. Koji je ovo derbi u poslednje 2-3 godine da se nešto desi gde mi izvučemo deblji kraj. Uprava kluba MORA da traži od Arene sve snimke ove utakmice, pa ako se ispostavi da je bio gol, izviniti se svima u Krcuniji, ali sve mi se čini da gol nije bio inače bi sama Arena već to objavila.

Naš Partizan je razmontirao Vučićevo čedo u koje je samo jesenas uložio 20.000.000 Evra za pojačanja. .. … a vi i dalje glasajte za tog zlotvora. Crko majci!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top