Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2018/19

Статус
Затворена за писање одговора.

Plava Čigra

Grobarčina
Учлањен(а)
08.04.2011
Порука
2.249
Reaction score
3.658
Igra goli kurac, ništa se promijenilo nije.

Ja zaista ne znam šta oni rade na treningu.
Imam želju da se zaputim iz Bijeljine za Beograd, samo da bih pogledao 2-3 treninga, da vidim śta oni izigravaju i šta njima Bata govori da rade.

Ono je očaj živi kako stoje na terenu i kakve debilne greške prave. To je za uvrtanje ušiju, za novčanu kaznu. Jbm ti život kako pojedinci lako zarađuju lijepe pare, glumeći samo broj na terenu.

Igrači nam stoje u mjestu, carine loptu po 1min iako imaju opciju za brzi pas. Pametno/korisno trčanje je nešto što izgleda ne znaju da postoji. O zalaganju i fizičkoj spremi da ne pričam.

Tuga na šta liče.

Imam utisak da bi igrali smislenije kad bi imali nekog ko bi znao da digne glas na njih i da ih postroji.

Mislim da Bata pravi istu grešku kao dripac iz Štitara, preblag je prema njima i oni mu tako i vraćaju na terenu.

Šta kaže Nikolić anemični, jel za njegovu anemiju na terenu opet kriva grupa "Vređalica"?
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.239
Reaction score
2.807
Cestitke na pobjedi. Enakea je trebao ranije da ubaci da ne ostanemo bez bodova opet, ali sad nije vazno. Pobjeda se pise, ostalo ne bih.
 

Leo42

Početnik
Учлањен(а)
24.07.2018
Порука
151
Reaction score
444
Локација
Niš
Jednostavno ova ekipa ni u jednom segmentu nije bolja od prosecnih sls ekipa..nedovoljno smo spremni bukvalno u svakom pogledu: takticki, tehnicki, fizički mentalno... ne zna se gde smo gori
 

bonaventura

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
2.579
Reaction score
4.000
Koliko vidim postoji samo jedno rjesenje a to je karantin. Da probamo iscediti vodu iz drenovine.

Kao i skoro svaki put ove godine, pokazalo se da nemamo kvalitet i to je kraj price.

Ivice budi guspodin i otidji dok nas nisi ugasio u zimskom prelaznom roku.
 

TaraNdrel

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
395
Reaction score
2.739
Локација
Novi Beograd
Od dve lose ekipe mi manje losi.

Jace od 2 meseca ne mozemo da sredimo odron od igre posle 60og minuta. Pitam se kad cemo tj da li cemo?

Ajde do 60og igramo malo mi malo oni, ali imamo bolje individualce pa iz slicnih akcija mi napravimo po koju sansu i resimo oni samo naprave po koju sansu. Ali da brate moj nakon 60og minuta jedva dodirnemo loptu :banghead:

Ja mislim da je posed lopte nakon 60og minuta bio 65-35% za njih. Dva pasa nismo mogli da spojimo, dva jebena pasa. I tako od pocetka sezone i ni pomak.
Vidi se da se igra svodi na individualizam i na improvizaciju i mi kad padnemo sa kondicijom ne mozemo da se povezemo. Gde je ideja da se to resi???
Pa ja bi ih od sutra pa cele jebene nedelje ( mesec dana ako treba) u Teleoptik 22 igraca u 2 tima, jedan tim na nasu polovinu, drugi tim visoki presing kod naseg 16m i vezbaj da se prenese lopta. Cele nedelje svaki dan po ceo dan, vezbaj bato da izneses loptu. Da sredimo bar da uspemo da povezemo 4 pasa kad pokusamo da iznesemo, pa do kraja sezone mozda navezbamo da i iznesemo loptu i da odigramo kontru a ne da nabijamo loptu kao da smo Radnik. Ovakva ekipa ne moze biti sampion.
Jebote imali smo 30 pokusaja sa nase polovine da iznesemo loptu nakon 60og i nijednom nismo uspeli da vezemo vise od 3 pasa. Svaka polukontra 2 pasa i izgubimo.

Ovo bode oci ali imamo i gomilu drugoh problema.

Jos jedan je kondicija i da ne umemo da izadjemo u presing. Svaka jebena ekipa od Radnika,Cukarickog ma svaka nas pritisne posle 60og. Pa koji smk kurac mi, koja ekipa.
Kako mi nedostaje celavi jebote. Pa i tad u oba mandata, pogotovu u prvom smo imali vecinu prosecnih, pa mentalitet, neka druga ekipa krene da nas pritisne a on se dere sa klupe IZADJI IZADJI. Konstantno je trazio od zadnje linije da izadje da se ne uvucemo golmanu u krilo, da se podigne visoko poslednja linija. Ali dobro on je mogao to da radi jer je vezbao na treninzima do automatizma. Kolektovni Izlazak u presing najbolji od kad pratim Partizan.
Sad brate svaku utakmicu nakon 60og legnemo golmanu u krilo, NEMA GORE, amaterski. I ne moze se sad vikati izadji jer nije navezbano kako se izlazi. Sad kad bi viknuo izadji pola bi izaslo pola ne bi i primili bi gol. Mi od muke se povlacimo.


I jos jedna stvar da se ponovim, posto se konstantno potencira JEBANJE KEVE. Nije Bata prema njima mekan, ja sam siguran da je jedan od najstrozijih u poslednjih 10+ godina, siguran sam. Problem je znanje, tj STRUKA. Sta hocu da kazem ako on nije navezbao na treningu milijardu puta do najsitnijih detalja kako se izlazi sa poslednjom linijom visoko i kako ceo tim mora da izadje u kolektivni presing znaci ne par puta nego milijardu puta ako to nije uradio on se moze drati sa strane i jebati im sve po spisku, mogao bi samo kontra efekat da dobije.
Drugo sto se tice napada on njima ne mozs jebati kevu ako im nije dao IDEJU, I ako to s njima nije navezbao. Kako da se dere? Sta da im kaze? Moze da urla do prekosutra ako im nije pokazao dzaba. Zato kazem dzabe jebanje keve ako nema strucnosti.

Nasi igraci su disciplinovani i trude se (dok imaju snage) ali nema ideje i strucnosti da se i to malo kvaliteta kanalise. Sto znaci da oni itekako Batu postuju i da nije nimalo mekan prema njima. Opet kazem da je bolje nego kod Djukica ali po meni nedovoljno.
 

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.751
Reaction score
6.270
Najgore od svega je sto nam predstoji grcevita borba za 2. mesto. Sa ovom ekipom i Batom na klupi ne vidim nacin da i za promil unapredimo igru. Ovo sto smo videli veceras je na nivou radnika iz surdulice, sva sreca pa smo to sto jesmo inace bi bili u donjem domu tabele sa ovim sto nasi igraju.
 

TaraNdrel

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
395
Reaction score
2.739
Локација
Novi Beograd
Pa kao i svaka nasa tekma, pritisli nas poslednjih 20 minuta nismo pola presli (jesmo kad je Stojkovic deganzirao) napravili nam nekoliko sansi i dosta akcija al jbg odbranismo se. Prosle nedelje smo tako primili gol. Do 60og smo i ok, mislim moze mnogo mnogo bolje ali ajde drzimo se, akcija oni akcija mi pa mi izmrsimo nesto na ind kvalitet.
 

grobar-do-groba

Mrzitelj zvezdizma
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
3.960
Reaction score
4.434
Локација
Uz Partizan i dobar gitarski rif!!!
Ne bih od igri, jer nisam gledao, pa nije korektno da sada nešto pametujem, po komentarima vidim da sam uštedeo dosta živaca. No godinama uz Partizan se čovek navikne na to. Jebiga i to mu daje neku draž.
Ovde nije problem Bata, ali stvarno to mislim, iako sam mišljenja da je Bata trenutno nedorastao treneru Partizana. Ovde celokupna naša mržnja mora se okrenuti prema "ljudima" koji su nas doveli u ovu situciju. Prema gadovima koji nisu ni pisnuli na krađu kurve.
Kada se GOVNO Milorad Vučelić obratio povodom krađa kurvih sinova? Da li je ikada A rekao? Nije.
Zato glupo je bilo šta govoriti o Mileteću, Jankoviću, Nikoliću, ili Bati, samo treba udariti po bagri, da što pre napusti Humsku 1.
Pusti Bati, neka radi koliko zna, a do sada je pokazao da malo zna, a pored "napred Partizan" neka se ori "Uprava napolje" i "Mrzim Vazuru i Vučelu volim Partizana"
 

TaraNdrel

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
395
Reaction score
2.739
Локација
Novi Beograd
Ma naravno da je Bata mnogo manje kriv od uprave to je glupo i porediti jos smradovi ostavili Djukica i ove sezon3 da prodje pripreme i da bira pojacanja a videlo se da mu se sve raspada. Pa to lud covek moze. Jos smo tanki i sa individualnim kvalitetom.

Nego ono uvek razmisljam za njih se podrazumeva da su govna ne mora da se naglasi :D
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.763
Reaction score
55.377
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Dva velika problema, nemamo to rano probijanje taj rani gol da se otvori protivnik.
I najgore smo spremljeni fizički u poslednjih par godina možemo da odigramo maks 60 minuta, i da je od Miše mnogo je, stvarno mu treba dekretom zabraniti prilaz Partizanu, makar se usavršio na MITju.
Tako da čak i kad ga damo primimo ga posle 60 i nekog.
 

TaraNdrel

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
395
Reaction score
2.739
Локација
Novi Beograd
Kako nemamo rano probijanje mi dadosmo solidno golova za prvo poluvreme. Problem je jer nakon 50-55 nema sanse da ga turimo. Ako ga damo do tad to je to, svi u 16 i nabijaj loptu :D
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.749
Reaction score
29.602
Локација
Beograd
Nisam mogao da gledam utakmicu, ali čitajući vaše komentare - sreća za igrače Partizana da je nisam gledao...
...inače bi im ,,crtao,, verovatno 10 puta više nego onoj deci iz Teleoptika, šta je sve logično i normalno da se uradi sa tim okruglim predmetom koji se zove lopta...ako već želiš da se baviš (profesionalno!) zanimanjem koje se zove fudbaler...
Čestitke na pobedi i davanju 2 gola...teraj dalje, igrajte fudbal...
...ako je to ikako moguće...
 

Partiz

Grobar
Учлањен(а)
25.12.2007
Порука
369
Reaction score
1.529
Nikolic 90 min :clap
Zdjelar sta li njega karakterise kao igraca sredine terena :confused-smiley-013:
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.928
Reaction score
26.752
Kada se GOVNO Milorad Vučelić obratio povodom krađa kurvih sinova? Da li je ikada A rekao? Nije.

Obracao se kad je bio prenerazen bezobraznim postupkom Grbic Pere sa dve leve kopacke, kada je objasnjavavao da je ta izjava tadasnjeg premijera "izvucena iz konteksta", kada objasnjava da Partizan nije "opozicioni" klub, i slicne kojestarije...tada je servilan i agilan. A kad mu klub mazu govnima, tada ne oseca potrebu da kaze bilo sta...
 

Zlatiborpfc

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.759
Reaction score
19.343
Локација
Nickname
Fudbal u Srbiji je pao na veoma niske grane. Do skoro je u Srbiji postojala trojka koja je stizala daleko u kvalifikacijama (Partizan, Vojvodina i oni preko puta) i tu se malo više izdvajao Partizan sa učešćima u grupnoj fazi. Dakle postojala je neka kolika-tolika neizvesnost i ujednačenost.
Onda se Vojvodina raspada, ostali klubovi naravno samo postoje, i jedino iskaču večiti rivali.
Onda urušavaju Partizan i dolazimo do toga da dobijamo mučninu kad gledamo njegove utakmice.
Ostaje jedan klub koji preživljava i -50m€, 10-godišnje neigranje Evrope i dolazi do toga da je u situaciji da igra prijateljske mečeve u jsl i ima 3 tima za svako takmičenje. Menja se pravilo o broju stranaca kad to njima odgovara, menja se sistem takmičenja, zabranjuju se neke sudije, neće VAR - hoće VAR. Mi mislimo, ma svejedno je, ciganišu, kakve to veze ima sa nama. Ispostavilo se da itekako ima.
Nama kao navijačima je mučno da sve ovo gledamo i zbog toga krivimo Šćekića, Nikolića, Ivanovića, Zakarića, Mirkovića.
Ko jedini krivac? Zna se. A oni i dalje žive od Partizana i kradu li kradu. Njima niko ništa izgleda ne može.
Mi smo sjebali stvar svojim nedolaskom na stadion dajući tako legitimitet daljem toku ove situacije. Iz nedelje u nedelju pokazuju nam koliko Partizan nisko može da padne.
Kad će se upaliti crvena lampica?
Hvala vučiću.
 

alboy75

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.128
Reaction score
2.584
Локација
svuda gde je PARTIZAN
mozda sam i mogao da svarim poneku emisiju (kad radi jedino vredno sto je ikada radio, proziva ove iz septicke jame) ali od kada je ispljujvao sve sto ima veze sa kosarkom u Partizanu, nema sanse da ga istrpim ni sekund vise
 

Sony PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2008
Порука
4.505
Reaction score
1.258
Локација
Tamo visoko, za brda ona...
Od 15 izgubljenih bodova, sami smo prosuli 9, dok su nam oteli 6 bodova.
Derbi, nesvirani penali protiv Mladosti i u Nisu.
Sa tih 6 bodova, mi bi bill na -8.
No, uzalud je racunati kad oni nebeski tim ne smiju van derbija ni bod da izgube.

Izvinjavam se, spojite mi ovo sa gornjom porukom.
Sa tih 6 bodova bi ipak bill na -6, a ne -8.
Oni 42, mi 36.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top