Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2019/20

Статус
Затворена за писање одговора.

Sacayak

Grobarčina
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
4.920
Reaction score
6.183
Локација
Српска
Valjak melje i u Nišu!

DNgy1Eo.jpg
 

Mille

Grobar
Учлањен(а)
12.09.2019
Порука
259
Reaction score
2.204
Локација
Beograd
Igramo fudbal. A najludje od svega je sto se vidi da ovo moze jos dosta bolje. Ne mogu da verujem da imamo petoricu na terenu i dvojicu na klupi koji mogu da prodju vise igraca u nizu direktno ka golu. Pesma.
 

Leo42

Početnik
Учлањен(а)
24.07.2018
Порука
151
Reaction score
444
Локација
Niš
Nemoj da vas zavaraju ova dva gola Sadika, jos mnogo ce on imati njegovih tipicnih bisera, cak je i na ovoj utakmici imao par "sjajnih" promasaja. Srecom, te stvari se iskustvom i radom sve vise poboljsavaju i sredjuju.

Ipak postoje stvari sa kojima se radjas ili ne i na koje se vrlo malo moze uticati treningom i radom, pa cak i iskustvom. Jedna od tih stvari je i fudbalska inteligencija(kao i IQ uopste). E, Umar Sadiq je igrac sa jebeno, ali jebeno velikom fudbalskom inteligencijom i bio bi koristan makar ni jedan jedini gol u sezoni da ne postigne. Decko je svaki put par poteza ispred svih ostalih igraca na terenu. Evo npr. zapazite njegovu kretnju kod danasnjeg gola Sume, bukvalno je jednostavnim trcanjem rascistio Sumi prolaz za gol. Suma prima loptu 10m od centra, on i Sadik trce na 3 igraca radnickog, posle zavrsetka Sadikove kretnje Suma ima prazan prostor od 5m pre sesnaesterca sve do penala(naravno i Suma je odradio odlican posao onim driblinzima, sto i treba da bude njegov glavni zadatak u timu obzirom na njegove vrhunske tehnicke kvalitete).

Neko mozda misli da svaku kretnju i sve sto treba da radi na utakmici igrac moze da uradi ako prati instrukcije trenera, i da to je tacno. Igrac moze da nauci sve sta treba da radi, ali ne moze da nauci U KOM TRENUTKU to treba da uradi... To je jednostavno instikt. Primer za to je drugi gol protiv AZ-a: Zdjelar je dodao Nathu, a Natho je asistirao Sadiku, koji je svoju kretnju zapoceo jos PRE NEGO STO JE Zdjelar dodao Nathu. Sto znaci anticipirao je dva poteza unapred i nasih i njihovih igraca.

Pored ovoga ima i vrlo dobru radnu etiku, i iskreno nije mu ni loptu lako uzeti.
Morate shvatiti da ako bi pored ovoga imao i igru glavom i tehniku i zavrsnicu, on bi sada verovatno cekao transfer iz Rome u Real Madrid.
 

lavex

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2008
Порука
1.636
Reaction score
8.820
Локација
"preko bare"
Ljudi, mi igramo fudbal! Ali to je već apsolvirano. Ono što je još bitnije, mi smo TIM! Tim koji se brani i koji napada; tim koji trči i melje protivnika 90+ min; tim u kojem se svi raduju zajedno i skaču i biju se jedan za drugoga. To je pečat stručnog štaba sa Savom na čelu.
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.105
Reaction score
15.895
Локација
Храм фудбала
Ne da se Sumi da se raduje pred svojim navijacima pa to ti je :D
Nad Sadikom ce biti svirano bas mnogo penala, iako danas to nije bio slucaj, meni djeluje kad on iskontrolise loptu u protivnickom sesnaestercu kao da ima 4 noge, i prosto odbrambeni po jednoj udariti mora htjeo ne htjeo. Vrcav je do zla boga.
I konacno drugi gol da vidimo umijece postizanja, do sada su sve bile neke da se zapitas jel htjeo to ili slucajnost.
 

kontraAV

Grobarčina
Учлањен(а)
05.07.2019
Порука
1.042
Reaction score
3.529
Локација
Crna Gora
Moje srce ce biti puno kad Lazar Pavlovic bude radio ovo sto radi Suma. Onaj njegov slobodnjak u 90-om minutu, zelim da gadja kao Jojic ciganima na prolece. To je partizanstina cista! A Strahinja da lomi koste. Ovo je nasa godina, ovoga mi krsta.
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.951
Reaction score
27.046
Hmmm, kad bolje razmislim, bili smo samo manje losiji od kurve 2, i zato smo pobedili...

Nece valjda ovo navlacenje obelezenog Partizanovca Sirokog, ostati bez reakcija sa Caira? Ccccc...
 

inzenjer

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2012
Порука
2.518
Reaction score
656
Локација
kragujevac
u 35 godina opet pijan gledam utakmice partizana, aaaaaaaaaaaa!
usrali smo cigansku filijAlu i tonceva cigana licno.
sorokom rekli da strikno sudi 50-50 i on je to ucinio jebem li mu zenski rod siroko u sred ciganskog dresa.
lici ova ugra na nesto, savi svaka cast, nisam verovao u njega.
medjutim meni je puno srce zbog nekih drugih stvari.
mi cemo kiksnuti negde, doci ce nam los dan promadicemo sve kaonpritiv tsc, ali nasi ugraci veruju i puni su besa i samopouzdanja.
sumi u svlacionici jazu: cigani dobijaju sve do kraja, titula je njima spremljena na tacni, a on kaze: mi dobijamo sve do kraja i oba derbija i zabole me kurac za njih.
to sam zeleo da cujem od nasih a to nije rekao tosic npr, nego suma.
pojavio se i neki nas lik, ne znam ko je.
trebalo je u cetvrtak da fasujemo zvanicno zatvaranje stadiona zbog derbija, a jos nismo, kaxu on je sprecio, ne znam ko je, mo,da seru.
al i to je dobra vest svakako.
znam ja nase mogucnosti, i znam sta ce biti, al mi puno srce kad vidim da romi pune gace, da tvorzan siluje medije, da zvalonja dobija nervni slom u njujorku, da im disemo za vratom....
blizu smo smradovi, igramo fudbAl, ni ostrugale pete ne pomazu....
nece lucifer vecno, srusice mu se avion, izgubice izbore, umrece od srcanog udara, a sta cete poske najku vam jebem?!
taj dan se blizi.
a dotle punite gace, sanjajte derbi gde okvir gola necete pogoditi, gde cemo vas silovati bez i malo milosti.
mi dolazimo lo vas, a vi se ne mozete sakditi ni u misje rupe jer smo vas ogolili do kostiju i niko vas vise ne moze spasiti.
dolazimo po vas!
izvinjavam se za greske u kucanju, pripit sam, a relefon je ubpitanju
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top