Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2020/21.

Статус
Затворена за писање одговора.

Nemanja-950

Partizanovac
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.917
Reaction score
21.631
Posto ne znam gde drugo da ubacim, a steta je da prodje nezapazeno, neka urednici prebace negde ako nije za ovu temu.

U nedelju smo se sastali sa nekoliko dobrih prijatelja koji nisu uspeli da nas ubede da odemo na košarku u Pionir.

E jebi ga....
 

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.316
Reaction score
3.969
Локација
Kobasicarija "Venac".
Uz dužno poštovanje prema svemu što pišete, ja se ne slažem. Nama treba reset. Nama treba 8 klinaca u 11 ove sezone. Nema titule, ispali iz evrope, uzmi 8 mladih ratnika, ostavi Asana Natka Sumu i udri.
Neki će sad da kažu da ćemo ispasti iz lige, a ja mislim da bi naprotiv igrali bolje i napravili novu generaciju beba. Nije ovo liga gde bi se plašio da uradim tako nešto.
te bebe bi u tom slucaju morali biti ubice vunderkindi. danas je uocljivo da I oni najtalentovaniji kubure sa formom I samopuzdanjem. ne ide to bas tako.
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd
Kako bi samo stavio Veljka Paunovića da ubaci sve klince i da napravi novu generaciju beba. Siguran sam da nije jednostavno ali ne može da bude gore od sistema koji je sada. Vraćamo fudbalere koji trče kao da imaju 45godina, muka mi je više.
 

Baracuda

Grobarčina
Учлањен(а)
13.06.2017
Порука
1.166
Reaction score
4.367
Razlika između omladinskog pogona i prvog tima je drastična, to je više nego jasno. Teško da mi možemo da napravimo to sa postojećim klincima. A što se tiče povratnika, ne znam zašto to radimo. Pa, nama samo škart dolazi natrag, postoji naš tim veterana, neka igraju tamo. Ja sam ubeđen da bi ti veliki grobari koji "osećaju tim", da su imali bilo kakvu ponudu i 20%bolju od naše, otišli u neku Jermeniju ili Rumuniju. Koji tim bi dao Miljkoviću godišnji platu od 200.000 evra ?
Ta priča o njihovoj privrženosti klubu je smešna.
Jojić, Lazar, Miljković, Obradović, Brežančić - čisti promašaji.
 

Al_Bundy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.003
Reaction score
3.235
Локација
Prijedor
Da bi se oslonio na mlade morao bi napraviti čistku u omladinskoj školi, otjerati sve trenere, menadžere kurce palce. Uložiti u ozbiljne (strane) trenere, objasniti im koji stil igre želiš da mladi igraju. Dovesti talentovanu generaciju pjetlića, kadeta, juniori su već roba sa greškom. I čekati, 5-10 godina. Naravno, moralo bi se uložiti i u infrastrukturu, famozni internat, to ćemo dogovoriti sa gospodinom Vazurom. Ne možeš se sada oslanjati na djecu jer oni i pored fizičke inferiornosti u prvi tim dolaze i taktički neobučeni, pa često djeluju pogubljeni na terenu. Dakle mora se uložiti i sistemski raditi na njihovom razvoju a ne da puštaš razne Lazetiće i ostale da uče svoj posao na djeci. Mora se uložiti...kraj priče.
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd
Pazi, mi smo plaćali ceh mladosti tima, Rapid Beč, Spartak Moskva, Slavia Prag. Ali mi smo kroz 5-6 godina imali taj kostur sačinjen od mladih igrača i zato smo grupe LŠ igrali onako kako smo igrali. Sve je to proces za koji treba sistem i nekoliko sezona da se stvori kontinuitet.

Ja ne znam brate kako je drastična razlika, meni je Lazar Pavlovic opasan, Lakčević i Čolić takodje. Istrpi ih malo jebem mu sve. Jel možda imamo bolje rezultate sada? Imaš Štulića, onda onu gromadu Milenkovića (17g).
Bekove smo prosuli svih ovih sezona (Bogosavac, Cucin, Vlalukin). Neke smo klince dobrano utopili Fića, Pavlović.

Nije da nema brate, uz čvrstu disciplinu trenera i par iskusnih (može i stranci) gradi se jak sistem. Ovako se pravi gerijatrija bez ikakvog plana. Živi se od sezone do sezone u nadi da će sledeća biti bolja.

Hvala Savi za onaj izlet prošle sezone, evropski mečevi su me podsetili na Partizan koji se nekada nije plašio Reala. Ovo sad je zrelo za reset, raspustio bi gro igrača...
 

Al_Bundy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.003
Reaction score
3.235
Локација
Prijedor
Tad smo bili ozbiljniji klub, Ilić, Ivić, Vukić, Iliev, Duljaj. Druga su vremena bila. Možda smo se brukali protiv Rapida, Slavije, ali prvenstvo nije trpilo, sada se i sa prvim timom brukamo u prvenstvu, sa mlađima bi ispali iz lige garant. Ali, ako je to uslov da klub očistimo od ološa, ja dižem obe ruke za.
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.763
Reaction score
55.378
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Ja ne znam brate kako je drastična razlika, meni je Lazar Pavlovic opasan, Lakčević i Čolić takodje.
Ja ne znam epitet koji bi ih sve kolektivno bolje opisao od bezopasni. Mali, slabi, spori, šut lepe tehnike bez snage, dribling dobar ali bez trka i ako protivnički igrač stoji ko čunj, a pas može do 5 metara.
Štulić mi recimo izgleda malo intelektualno izazvan čak i za fudbalera, ne može da zapamti kako da se otvori za pas, da otvori linije, i pri tome igra sa tipa Nathom koji će ga svakako naći.
Da bi pustio klince da igraju moraju imati bar neki kvalitet i da se radi ozbiljno u mlađim kategorijama, oni su svojim rotacijama pokazali želju da se ne radi ozbiljno, odstranjivanjem starih glava koje su davale rezultate da bi se uglavili bivši igrači takozvani Kecmani nesposobni za život posle fudbala, sposobni samo da rade za platice.
Takvih par igrača da uklopiš u tim možeš samo da stvoriš još luzerskiji mentalitet nego što je sad ako je to ikako moguće.
 
Последња измена:

nasa stvar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
1.121
Reaction score
2.498
Локација
JNA
Šta se čudite, pa nama u vezu igraju Jojić, Natko, Šćekić.Oni su sporiji od svih igrača u ligi na 30, 50 i 100 metara.
Imamo školovano dete, Denisa Stojkovića, koje zna da ukrštava, menja pozicije, brzo odigrava pas a ne igra 2 meseca.Kako ćemo da preživimo, od čega budžet da popunimo, to niko ne zna.
Sigurno ne možemo prodati igrače koji nam danas igraju.
O skeniranju protivnika neću ni govoriti.A svaki protivnik nam ostavi livadu na desnoj strani jer zna da smo nemoćni i da bude cengtaršut nema ko da skoči.
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd
Nije rekao da će igrati Stojković. Pazi sad ovo

Pustio sam Matića da bi ostavio prostora Štuliću. Ali nismo stabilni sad pa nećemo da ga trošimo zbog bodovne razlike i pritiska.:confused-smiley-013:

Bajbeka nema, očekujem isti sastav. Nisam siguran u pobedu, iako žarko želim da ih istamburamo.
 

goodfornothig

Grobar
Учлањен(а)
02.09.2019
Порука
217
Reaction score
820
Локација
...
Ako pocinje deda, Fica ide na krilo, tako da smo pojacani za Jojica na klupi :D
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top