Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2020/21.

Статус
Затворена за писање одговора.
Учлањен(а)
31.05.2017
Порука
528
Reaction score
467
Meni je ovo već bezobrazluk.
Mislim ok ne sviđa ti se tim, to je legitimno.
Ali nije to editor u menadžeru da zameniš igrače za džabe.
Koji si onda kurac prihvatio da budeš trener ako ćeš bukvalno sve igrače da zameniš.
Pa nije to igrica da menjaš kako hoćeš.
A i da kad hoćeš hoćeš Miljkovića ali to je druga priča.
Da ne bude ono kao Partizan zvao, zvao ga je i ranije pa nije bilo “pravo vreme”.
Generalno ne mogu očima da vidim i u FK i KK trenere koji ne vide dalje od svog prsta nego samo 2 meseca unapred i tačno im se jebe koliki će grob finansijski da ostave iza sebe kad nadu “bolji klub”.

Klasično urušavnje ekipe, odnosno kluba. Pričao je o tome Dule Vujošević 2012., kada je objašnjavao da stanojevic nije nikakav revolucionar nego bjekovicev Sluzbenik.

Sve je ovo copy/paste iz 2009. Teranje Jokana da bi se doveo Stevanovic/Stanojevic, pljuvanje Ivana Tomica i Petrica kao funkcionera, Djura nije mutav nego ima probleme sa vilicom.

Onda su isti ti pljuvaci objasnjavali kako su krstajic i stanojevic revolucionari, “sportska prica”, pa su onda pljuvali svakog sledeceg trenera (osim Rasovica) cim Stanojevic dobije sut kartu iz nekog kluba. Cak su i Marka Nikolica stidljivo pokusali da ispljuju ali to je bilo vise nego providno.

Jedina sreca u nesreci je to sto se lazni mit o stanojevicu polako urusava. Jedino oko cega nisam siguran je to da li je toliki nemač pojma ili namerno urušava ekipu po nečijem naredjenju.
 

TaraNdrel

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
395
Reaction score
2.739
Локација
Novi Beograd
:respect:respect:respect

Stidljivo sam i Marka popljuvao iako mi je omiljeni trener u FK od kako pratim skoro 20 godina posto imam 27. Isto tako pratim Markovu celu karijeru nakon Partizana.

Samo stidljivo brale moj. Isto tako i Sale stidljivo urusava klub da ti otkrijem nedoumicu. :clap

Jos samo fali da neko napise i za botove :buhaha da se bar ovajdim od ovog pisanja za Saleta.
Koliko je samo botova stalo iza Saleta kad je odlazio, a tek ovde na forumu, 74 STRANICE posvecene Saletu, sta ga je botova.

Sta li si vise nalupetao da se terao Jokan zbog Saleta/Stevanovica (a dosao prvo Djukic) ili da su se ostali treneri nakon Saleta pljuvali zbog njega, botovanje par ekselans. Vucko samo prekopirao ovo botovanje od Saleta (kakvi kur*i Sloba i Seselj) i zavladao drzavom :buhaha Sale revolucionar i u politici.
 

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
14.009
Reaction score
26.074
Локација
ante portas
Учлањен(а)
31.05.2017
Порука
528
Reaction score
467
@TaraNdrel

Interesantno da si sebe pronasao u svemu, i ako ne mislim na tebe. Znaju stariji clanovi o cemu pricam

Za tvoj info, Djukic je bio prvi, pa Jokan, pa onda Stevanovic i Stanojevic po bjekinom izboru
 

Tomic11

Terroristen
Учлањен(а)
03.04.2016
Порука
5.304
Reaction score
11.916
Локација
Tu, odmah iza tebe
Kolko je smešno ovo kao ismevanje đukića. Čovek jedini prezimeo od 2004e i to sa ožegolom kao špicem, a u ligi imao rezultate kao i ovi pre i posle njega da izuzetkom Nikolića.
Daleko od toga da je dobar ja očima ne mogu da ga vidim, ali ta njegova sezona trenutno izgleda kao misaona imenica.
Pa bas i nije tako da je imao iste rezultate kao ovi pre i posle. Djukic se drzao do decembra kad smo bili na -6 mislim i onda kiks Stojkovica po snegu protiv cigana iz NS.
 

TaraNdrel

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
395
Reaction score
2.739
Локација
Novi Beograd
@Slomljeno srce
Izvini na gresci.

Normalno da se pronalazim svuda jer pisete generalizovano o ljudima koji podrzavaju Saleta ili su ga podrzavali.

Trenerski kvaliteti su nesto drugo i kad neko pise da je kanta ili propali trener nemam problem sa tim (uvek u lepom tonu odgovaram), sa ovim drugim stvarima imam dok se ne dokaze.
 

Jsd Partizan 1945

Početnik
Учлањен(а)
30.09.2020
Порука
75
Reaction score
52
Локација
hram
Zanimljivi su epitetu za izjavu Stanojevica o rekonstrukciji tima, za koju verovatno vecina misli da treba da je bude. Pominju se bezobrazluk, prizivanje Lalaltovica, potpuni pesimizam. Govoreci da je tim u redu, zapravo je pohvala upravi, koja je obezbedila takav tim.

Tim od prosle godine je imao funkcionalnost kratkog roka i tada smo znali da je to tako. Kada imamo stopere od 18 i 36 godina,stopera na desnom beku, sve brze,niske ofanzivne igrace sa izuzetkom Sadika, bekove defanzivne orijentacije.Nema nacina da taj tim dugo vremena bude funkcionalan. To je pokazao i onaj derbi na Krcun Areni ,finale kupa, pa donekle i polufinale kupa, gde je bio egal ili smo bili za nijansu bolji i nismo odigrali mnogo bolje nego ovaj poslednji.

Tim bez oba stopera od prosle sezone,bez tog stopera na desnom beku, bez Sadika, o kojem se bezmalo pisala poezija , sa starijim Nathom godinu dana, ima daleko manje mogucnosti u odnosu na onaj od prosle sezone, koji takodje nije imao narocite mogucnosti. Sada je konsternacija jer nam treba rekonstrukcija tima, promenjen je trener, sada ce i dobar tim, a na pragu smo bili da napravimo sistem.Ne znam od cega i na cemu ? Od cetiri individualaca, i ostatka time koji se dovija i krpi, od utakmice do utakmice, i kao takvi mogu igrati u jednom stilu. Izgleda da mnogobrojni clanovi ovog foruma tako zamisljaju sistem.
 

garbaN

Partizanovac
Учлањен(а)
14.09.2019
Порука
866
Reaction score
5.209
Локација
Beograd

kujblo70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2018
Порука
1.497
Reaction score
6.340
Локација
Blok 70
vreme ce pokazati sve, uvek pokaze...

e sad sto nas ne ocekuje bas nista lepo.. jbg
 

Jsd Partizan 1945

Početnik
Учлањен(а)
30.09.2020
Порука
75
Reaction score
52
Локација
hram
Ti citas Rsb forum ? Ne secam nijednog zejnela da je bio clan ovde. Neko ko cita to smece, gde treba preispitati ko je ljudski talog a ko je za psihijatriju,mene poredi sa nekim zejnelom ?

Bili smo egal ili malo bolji, oni su imali mozda i vise sansi od nas u toj utakmici, daleko bolje smo odigrali onaj u Septembru gde smo ih nadigrali a ovo je bila utakmica koja moze da ode u oba pravca. Sa druge strane ja ne mislim da je bilo toliko lose u onom prvenstvenom remiju, bila ja zatvorena utakmica , u kojoj smo mi bili indisponirani, remi na njihovom stadionu je korektan. Price kako sa -10 bi trebalo da jurimo pobedu, zbog titule su bile bespredmetne.

Kao sto se ne slazem sa mnogima da u poslednjem derbiju nisu stvorili sansu, a toliko je kritika u utakmici u kojoj im nismo dozvolili sansu. Opet da se vracamo na obavezu prema istini, neretko smo imali srece u derbijima i u fudbalu, donekle i u kosarci pod ovom vlascu, verovatno nam time dragi Bog vraca za potpuno podredjen polozaj van terena.
 

Cleo

Grobar
Учлањен(а)
03.07.2019
Порука
815
Reaction score
2.733
Локација
.

Jsd Partizan 1945

Početnik
Учлањен(а)
30.09.2020
Порука
75
Reaction score
52
Локација
hram
Ne, Tosic je otisao u zimu, govorimo o 1-0 u kupu, onaj 2-0 je rezultat a trebalo je da bude manje neizvestan po stanju na terenu, Suma je dao oko 80-og.
 

garbaN

Partizanovac
Учлањен(а)
14.09.2019
Порука
866
Reaction score
5.209
Локација
Beograd
Zejnel, romsko ime, ne nick. Pretpostavio sam da se tako zoveš, i da dolaziš sa ciganskog foruma. Nigde nisam napisao da čitam rsb.
Upisi su ti ciganski, jasno je svima da si ovde već bio banovan, a pitanje je momenta kada ćeš opet i dokle će te trpeti
 

pfcdejan

Grobarčina
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
1.566
Reaction score
2.569
Локација
Planeta Zemlja
Kaže Stanoje, Bajbek se teže povredio pitanje je dal će moći da igra ovu polusezonu:banghead:
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top