Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2021/22.

Статус
Затворена за писање одговора.

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
4.516
Reaction score
29.314
Локација
Novi Sad
Čuj ne daju kišobrane, ja na Floru onomad sa 3 komada ušao. Aj da ih vidim u četvrtak da ne daju, meni na prognozi stoji da će kiša neka padati, baš da vidim te mozgove... ima da udjem, da odem pod onu usranu ložu i da ih provociram celu jebenu utakmicu nabijem ih na kurac pa makar u kabanici stojao.
Oni izgleda neće da narod dolazi.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.751
Reaction score
29.610
Локација
Beograd
Nisam ja juče bio prvi put na utakmici, znam, bilo je 50 puta da kišobran ne može unutra, ali bilo je i 250 puta da može...znači nije ni do bezbednosti, ni do pravila, ni do kiše, nego je do toga da neko može da te jebe kako mu se i kad ćefne, a to ne podnosim.

Ne znam KO donosi ,,kišobransko-bezbednodne,, odluke, ali potrudiću se da saznam, a ako neko već zna, nek napiše...

Smrt fašizmu - živeo Partizan.
Dole tiranija - živela sloboda.
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.239
Reaction score
2.812
Cisto da razjasnim sta sam htio reci, za slucaj da nisam dovoljno jasno iskazao gore. Hipoteticki sam postavio situaciju zeleci da prikazem kako, da (tacno ili netacno, ja sigurno ne znam dovoljno) je npr. Ratko Mladic neko ko je odbranio srpski narod u tom kraju od mudzahedina tako sto je protjerao samo te mudzahedine i pobio ih, oni ne skandiraju njegovo ime zbog prvog dijela (odbrane sprskog naroda), cak ni zbog drugog (ubijanja ekstremista mudzahedina) nego zbog toga sto su ti mudzahedini muslimani a FKNP je iz NP (vecinski muslimani).

Nadam se da sam ovim bio jasniji...
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.751
Reaction score
29.610
Локација
Beograd
Jedan minut ćutanja za velikog Mocu je dovoljan razlog da i ostalih 90 prođu u nekom dostojanstvu.

Nisam pristalica nacionalizma na utakmicama, videli smo već (bar mi koji pamtimo 90e) kako smo time ,,sačuvali,, onu veliku državu i koliko je mrtvih, osiromašenih, unesrećenih i proteranih već bilo, rat je rat, brat je brat, ali sport je sport.

Na kraju krajeva, ajde samo pročitajte sastav u prvih 11 Novog Pazara i razmislite malo ko je tu ko i čemu onda to skandiranje po ,,automatizmu,,...?
 

Dino

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.557
Reaction score
11.054
Ne znam KO donosi ,,kišobransko-bezbednodne,, odluke, ali potrudiću se da saznam, a ako neko već zna, nek napiše...
Pa organizator, klub. Osnov za to je Pravilnik UEFA o bezbednosti i sigurnosti.
Sad ne mozes znati ko konretno iz kluba, ali na sve ide potpis odgovornog lica u klubu, pa je nesto najblize tome sto trazis - Vazura.
To oduvek postoji, samo sto se retko kada kontrolise i striktno postuje, vec se prosto desi da za neku utakmicu posebno neko iz grupe za vezu zahteva striktnu primenu, od toga da Vazura to naglasi po licnom nahodjenju ili preko komesara za bezbednost, pa do toga da to trazi policija ili savez.

Za ubuduce, unapred se spremi na kurcobolju za instruckije redara/policije, ne obaziri se uopste. U vecini slucajeva prodje jer i oni nece da se cimaju oko nebitnih stvari. Ako bas oni budu odlucili da se cimaju cimaj se i ti i budi bezobrazan, sta drugo da ti kazem.
 

kontraAV

Grobarčina
Учлањен(а)
05.07.2019
Порука
1.042
Reaction score
3.529
Локација
Crna Gora
Šta god da je Ratko Mladic uradio, to je uradio u ratu, a ne na sportskom terenu. Ta stvar veze nema ne samo sa Partizanom, nego ni sa sportom i prosto ne zelim te stvari na našem stadionu. Nećemo valjda da budemo kao horda cigana koji su našli da je otac Alena Omica bio najsperista (budi Bog s njima). Sve je to rezultat nemanja ozbiljne tribine i ozbiljnog vodjstva iste. Ta oboljela rulja svog igrača Bena ne zove Mohamed ili Muhamed, nego Mo Ben. Bolest ne bira.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.877
Reaction score
13.667
Mitro, Vlahović i sad kad vide ko je dao gol u ligi, konstituciju, i oni koji ga nisu imali u tefteru ce da ga stave. Garantujem da cemo ga gledati jos najviše godinu dana. Ne bi ga prodao ispod 25 miliona ali će bagra da ga utopi za 5-8.

Ovaj dečko će da dominira.

Овде играчи нису залог за будућност него су сви на инстант-продају. Овде талентовано партизаново дете нема будућност, то се одмах распрода по акцијским ценама. Воле бих да и Рикардо и Миловановић остану још много сезона са нама али ако смо већ годинама у толиком финансијском расулу да не можемо без трансфера онда нека се прода Рикардо, а Миловановић нека остане до своје 22 године. Ако је заиста класа, а мислим да јесте - исплатиће се и у 22-ој години. Могли смо много веће новце да узмемо за Митра, Влаховића, Блекија, Калабу и остале, а што је још важније имали би их дуже у екипи што би сигурно довело до бољих резултата. Наши најталентованији играчи овде буду једну или једну и по сезону.. Ајде нека се коначно помери та граница макар на 2 и по или 3 сезоне ионако би неки минимум требао бити 3-4 сезоне од момента кад ступе у први тим. Прелако се одричемо играча које школујемо годинама....зарад чега ? Нових дугова ? Уместо да се иде на велик трансфер (као што сви клубови са нормалним управама раде кад осете да имају златну коку у тиму, суперталента) ови у управи живе од данас за сутра бојећи се да ће играчу пасти вредност па брже боље гледају да извуку паре одмах.
 
Последња измена:

Dubaz

Grobar
Учлањен(а)
18.05.2020
Порука
381
Reaction score
3.442
Локација
Kući.
Nazovite me "nerealnim optimistom", ali odavno nismo imali špica tinejdžera koji daje po gol na dve tekme u istoj nedelji, pritom koristi priliku nakon samo 4 minuta na terenu. Pobeda je prebitna (kao i svaka do kraja), ali mi ta činjenica dodatno podgreva optimizam.

Svaka čast za momka, najpre zbog gola ali i zbog fudbalski zrelih poteza. Najžalije mi je što se akcija iz 53. minuta nije završila golom, mada se i pored toga videlo ono što nam uvek treba - znanje i muda. A realizacija će doći...

Idemo dalje, jedna po jedna. CRNO - BELI BRAVO BRAVOOOO!!! :navijac :navijac:navijac
 

Baracuda

Grobarčina
Учлањен(а)
13.06.2017
Порука
1.167
Reaction score
4.368
Hvala Moci za sve što je uradio, istinski velikan. Pravi gospodin, od glave do pete. Što se tiče predloga da stadion ponese njegovo ime, ja sam više za opciju da naša fabrika talenata SC u Zemunelu ponese njegovo ime. Ne zato što nije zaslužio da se stadion zove po njemu, već zato što sam mišljenja da njegov naziv ne treba personalizovati i vezivati za neko ime, jer u tom slučaju će opet neko za 50 godina to menjati.
 

IN 10

Grobarčina
Учлањен(а)
03.04.2008
Порука
2.514
Reaction score
5.145
Brate nemoj da nam stavljaš u usta da time što kažemo da je sramota čuvati bod protiv Anortozisa nipodaštavamo ovo što kažeš - da smo prvi na tabeli Linglonga, da smo dali najviše i primili najmanje golova u prvenstvu, da smo igrali neke dobre utakmice, stvarali šanse, davali više golova po utakmici...ko priča o tome? Kad god je to tako bilo, pohvalili smo ih, grdimo ih za ovo večeras.

Kao što smo ih grdili i za poraz protiv Flore koji je takođe bio sramota.

Kao što je bilo (bez obzira na okolnosti) sramota ispasti od Fljamurtarija, Šamroka, i kao što je bilo još puuuuno sramota u istoriji ovog našeg kluba.

Nema nikakvih problema, motzemo da se slozimo da je igra protiv Anortozisa i Flore bila losa, da je bod iz te dvije utakmice premalo, da nam je forma u kurcu zadnjih mjesec dana...Mozemo da se slozimo i da je onaj poraz od Flore sramota. Ali si ti dovoljno pismen da mozes primjetiti da se ovde ne radi o tome. i da je ovde preko 50% clanova bilo za smjenu Stanojevica i prije Flore.

Kad je nešto za pohvalu...pohvalićemo...

A ustvari necete. Ne mislim licno na tebe

Da li je neki veliki uspeh proći grupu trećerazrednog evropskog takmičenja? Grupu u kojoj su Anortozis i Flora?
Pa tesko da je mogao proci grupu lige sampiona. Prosao je onu grupu koju su mu ostavili.

Ja bih pre rekao da je to bila obaveza kluba kao što je F.K. Partizan.
U kakvom god da je stanju trenutno.

E ovo je glavni problem: "Kluba kao sto je Partizan"... Klub koji ima ovakvu upravu, ovakve "legende", ovakve navijace, ovakve simpatizere? Klub koji proda 2-3 hiljade sezonskih, 100-200 dresova, koga u utakmici sezone gleda 2-3 hiljade ljudi... Za taj klub je mjera da uopste igra grupnu fazu ovog takmicenja, dok ga sa klupe predvodi Ljubinko Drulovic.

Da skratimo pricu, od dana kad je potpisao (ustvari, od trenutka kad se ta opcija pomenula) ovde se vodi nevjerovatna hajka protiv covjeka.
Da je savrsen-nije, da ima njegove krivice-ima, ali je sramota sta se sve pise. Puno veca sramota od poraza od Flore.

Ovo je moj post pred pocetak sezone. I dalje imam potpuno isto misljenje.

Odgledao nesto malo priprema i po onome sto sam vidio - nista neocekivano!
Stanoje jos jednom pokazuje da je jako dobar trener. Pripreme su, ali ovo sto smo na njima odigrali i onaj niz iz prosle sezone jasno pokazuju njegovo trenersko umijece. Napravice sistem, podici disciplinu i motivaciju, izvuci maksimum iz vecine igraca, vratititi iz mrtvih neke odavno prezaljene...

S druge strane, ova ekipa nema potreban kvalitet, a to je sad vec uveliko i njegova odgovornost. Ti majstore imas obavezu da se momacki posibas za titulu i da prezimis u Evropi, ako mislis da to mozes sa ovim timom - super, dokazaces da si bas, bas ozbiljan trener.
Ipak, puno rizikujes...
Kao sto sam napisao za Savu na pocetku sezone, ovim prelaznim rokom si apsolutno izgubio bilo kakvu podrsku kad vazura i vucela obrisu patos sa tobom.
 
Последња измена:
Статус
Затворена за писање одговора.
Top