Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2021/22.

Статус
Затворена за писање одговора.

Plava Čigra

Grobarčina
Учлањен(а)
08.04.2011
Порука
2.251
Reaction score
3.689
E moj Stanojeviću, kakav si ti mag kad je postavljanje taktike u pitanju kad se napada titula.

Vrhunska priprema meča, svaku utakmicu gdje si trebao da juriš pobjedu, ti napraviš taktiku tako da igrači na terenu ne znaju šta rade.

To bi bilo to.

Od ovakvog ziheraša sa garantovanim Jojićem u postavi u derbiju nemamo šta da tražimo.
 
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.067
Reaction score
18.310
Ovo što je Stanoje napravio ni Karlo Anđeloti ne bi mogo da počisti i popravi... Ne nadam se ničemu ni sledeće sezone, nit imamo koga da prodamo, nit nekoga uopšte zanima da se pojačamo... Služimo da budžimo ego psihu i CV narkomančini sa telećom glavudžom...
 

Vuk23

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2008
Порука
1.551
Reaction score
862
Samo Jojić da ne igra više, a kamoli u derbiju.
I možda će ti Stanoje sve biti oprošteno.
 

djomla

Partizanovac
Учлањен(а)
20.02.2007
Порука
4.186
Reaction score
18.511
Локација
U Kinšasi
Za pojedince stvarno nema više nikakvog opravdanja. Ni majka rođena ih ne bi stavljala u tim. Pretpostavljam da Jevtovića odmaramo za bunker sledeće nedelje.
I uprkos svemu, govna moraju da kradu, pa seme vam jebem, jebo vas gazda i svi SNS grobari.
 

MAK

Grobar
Учлањен(а)
14.03.2016
Порука
629
Reaction score
2.053
Nemojte tako,čovek jede kupus,čita knjige i misli na terenu....dugo i sporo...
 

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
4.555
Reaction score
29.557
Локација
Novi Sad
Sve pohvale reziji Arene Sport sto je azurna da gasi zvuk kad zatreba. Zelim vam da se ugasite kao i zvuk sa utakmice. vccpdr!

Elvisu sve po spisku sto ne dade crveni onaj!

Jojic, Markovic... ono, Sasa Ilic sad da se skinuo imao bi vise zara u sebi od vas.

Stanoje, od mene vise sansi za popravni nemas, jebiga, sto je dosta - dosta je. Kako god zavrsimo sezonu, idi brate molim te, postujem i sve ali ovaj tvoj stil igre ne ide u linglongari, ne ide u evropi... ne znam, probaj u Kini ili negde, ovde to ne radi.

E prvi put u ovoj sezoni bih pohvalio Miljkovica koji je izginuo u prvom poluvremenu, nije bilo nekih vecih ispada, nadam se da se vratio bolji.

Fejsa se smeje na poluvremenu, trcka, sutka lopticu malo, frizura na mestu, sve je super samo sto nije spreman 100% (po njegovim recima).

Upravo ne odlazi nego crkni! E tako, pocrkali majci u tim fotelja ceo UO, IO i svaki odbor i covek koji se ista pita u Partizanu.
 

zimski

Grobar
Учлањен(а)
01.02.2014
Порука
572
Reaction score
2.208
Jojic isteze nogu u nadoknadi onom smradu, e moj zeko... Budi posten i reci da ne mozes da igras derbi,samo ces nas ukanaliti...
Stanoju se ekipa raspala, koliko je kriva uprava, kriv je i on, dovodio je pojacanja, koja su vise za banju nego za profesionalan sport, jebiga...
Podrska dok ne prodje derbi, a posle...koga boli kurac
Na derbi moraju igrati Jevta i Zdjelar iza, moraju!!!
 

GrobarSCG

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
1.132
Reaction score
1.883
Локација
На ЈУГУ Канаде!
свака част САШИ ИЛИЋУ на тактици! види се да је НО ПАСАРАН за СВОЈ клуб! ипак је неко САША ИЛИЋ а неко ко је тренутно тренер Радничког из Крагујевца…
 

Прилози

  • 38BD7C8B-6674-4099-94EE-15E8930BFF75.jpeg
    38BD7C8B-6674-4099-94EE-15E8930BFF75.jpeg
    620 KB · Прегледа: 39

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.468
Reaction score
41.157
Локација
Žrnov
Mislim da ne postoji ovde neko sa foruma ko je tolerantniji ove sezone bio prema kompletnom timu i strucnom štabu, ali...ALI!
Posle ovog danas:
1. Jojiću uručiti ispisnicu zbog onog istezanja noge cigančetu, umesto da ide u napad.
2. Treneru, ako ne dobije derbi, takodje uručiti ispisnicu.

Ne bih dalje širila priču.
 

Dusan

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
730
Reaction score
333
Nisam zadovoljan rezultatom, igrom jesam, jer je ona u skladu sa igračkim kadrom koji posedujemo. Nemamo dovoljan br igraca koji može da postigne gol, nemamo igrace koji mogu jednim potezom da naprave prostor za sut u zoni 11-25m od gola. Sutevi iz te zone ili budu izblokirani ili ako igrac pronadje prostor sut je traljav, slab, neprecizan. Jedino Mening jedanput, to je nedovoljno. Drugi igrac koji to može je Rikardo, ali na njega ide 80 posto lopti, izvlači se uz levu, desni aut liniju, gradi se-prima igru na sebe, pokušava da nastavi pas-nastavi igru, mnogo se troši, stalno je u duelu sa protivnickim stoperima, koji se smenjuju na njemu. U većini slučajeva istog tog Rikarda tražimo dugim loptama, nekad sa boka, nekad sa naše polovine. Nije ni čudo što nije veceras mogao da pogodi, potrošnja je velika, ni bolji igraci ne bi mogli. Treći igrac koji može da reši golom je Natko, on može i asistencjom da reši mec, ali više od 60 min be može da izdrži.

Više mi se svidja kako smo veceras odigrali nego protiv TSC-a, veceras smo igrali visok presing, protiv TSC-a smo čekali u srednjoj zoni. Veceras smo bili aktivniji u napadu, energicniji, ali to je fudbal protiv TSC-a smo dali 2 gola, osvojili 3 boda, veceras nismo dali nijedan i izgubili 2 boda.

Ono što sam još primetio da su stoperi Cukarickog visoki i dobar tajming imaju za visoke lopte tako da je možda kornere trebalo drugačije izvoditi.

Neka olakšavajuca okolnost gubitka 2 boda veceras je da moramo pobediti u derbiju. Da smo pobedili veceras, opet bi nam bila potrebna pobeda. Jedino posle te pobede u derbiju bismo imalo luft da 1 odigramo nerešeno da smo veceras pobedili. Ovako do kraja prvenstva od veceras moraju da budu sve pobede.
Ostaje nam da idemo na pobedu u derbiju. Bez kalkulacija, visok presing kao veceras, pa sta bude. Napadacki, odlučno, borbeno.
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Za dve sezone kod Stanojevića kapiten Izraela je odigrao 4 utakmice po 90 minuta!
Protiv amatera iz Loznice, protiv balvana, pred jednu jako važnu utakmicu kao što je ova danas bila, IGRA 90 MINUTA!
JOJIĆ JE DOBIO ODMOR U KUPU!
Danas je Natho imao nekoliko magičnih pasova ali je izveden standardno oko 67-68. minuta!
Miloš Jojić posle još jedne skandalozne utakmice ostaje 90 minuta, da bi u nadoknadi vremena, dok svi naši kreću napred, ostao na centru da pomaže protivniku oko grčeva! :clap Pišaj po svima kad ti se može!

Sreća, derbi i dalje sve odlučuje i sva sranja mogu nekako da se progutaju ako se sledeće nedelje pokažemo kako treba.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top