Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2021/22.

Статус
Затворена за писање одговора.

њакви

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2021
Порука
541
Reaction score
2.168
Локација
45
Курац, демантовали пбг.њуз ботови.
 

Brka

Grobarčina
Учлањен(а)
04.08.2007
Порука
1.224
Reaction score
4.032
Локација
Uvek uz Partizan
Stanojević svakako treba da ide, njegovo ponašanje, izbor igrača, taktika sve je bilo sramotno. Nažalost sa eventualnim dolaskom nekog novog trenera biće verovatno još gore. U Srbiji ne postoje elementarni uslovi za organizovanje fudbalske lige. Uprave svih klubova rade u interesu jednog crveno-belog kluba. Tako je svesno ili nesvesno radio i Stanojević.
 

њакви

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2021
Порука
541
Reaction score
2.168
Локација
45
Ако неким чудом стварно и оде тек нам онда следи пакао док се овај тим расформира. Осим ако не нађу неког другог станојевића који ће да долети из Кине за пола сата да нас прави будалама. Већ рекох да нам 3 године неће бити добро од њега и његових играча.
Али добро, корак по корак, прво нек оде више.
 

ulaz "O"

Hodajući porok
Уредник
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
2.158
Reaction score
14.443
Локација
Brdo Banovo
E sad, kad ode Stanojević. Ima da nam krene na bolje.. Dogodine, titula naša..

Do skoro sam ga branio, dosta e bilo. Dve sezone, ni titule, ni (jebenog) kupa, uz NULA pobeda protiv kurvi&neimara.
Izjave ili pogresne ili nikakav trenutak za iste. Pazi, obecao mu neko regularno prvenstvo, minus 2, plus 1 sve isto. Sada nam je svakako sve isto. Visibabe u punom sjaju. Prolece.
Prilicno nisko postavljena lestvica za sledeceg trenera. Lako dostizna, jopet da budemo dobar pratilac vucicevog ceda.
 

Mandragor

Grobar
Учлањен(а)
07.12.2006
Порука
633
Reaction score
3.879
Savo ili Sale pretpostavljam. Ok, ja Stanoja i gotivim i ne. Ali je ostao u trci. Evidentno je da nije deo sistema koji nas jebe godinama. Realno je da vise niko osim mozda Saleta Ilica nece ni hteti da nas vodi. Jer nikome ne treba ovo u zivotu. Ne bih voleo da Stanoje ode na ovaj nacin. Imao je vise nego pristojnu sezonu, ponajbolju od Marka.

Nama nece biti bolje sve dok je pickousto govno na vlasti, ili dok ne istupimo iz takmicenja i predjemo u neko drugo u okruzenju. Za ovo drugo nas nema dovoljno da smenimo pickice iz uprave, a ne za ono prvo. Evo, da mi neko kaze sa foruma, da li bi prihvatio posao na kojem ga jebu i cigani i grobari? Na kojem mu 99% populacije jebe majku? Jedni zato sto prica o kradjama, drugi zato sto je dozvolio qrac ekipu bez izmena, zato sto forsira Jojaru, i zato sto igra kao picka. Forsirao svojevremeno i babuna, pa kad je igrao LS i bio heroj... Ima svojih mana, definitivno ima problem sa velikim utekmicama, ali je i takav najbolje sto imamo i mozemo da dobijemo.

Serem se i na nas ovakve. Nismo izgurali Duska preko cenzusa u BGu, a ovamo seremo po onima koji se zapravo bore. Do kurca vise. Zna se gde je glavni problem. Stanoje to nije. On je covek sasvim solidan trener za nase uslove. I ima sampionski karakter, i prica po medijima ne sta mi treba da cujemo, nego sta igraci treba da cuju. Pola ovog foruma nikad nije skapirao da je dobar deo izjava bio upucen igracima, a ne nama, da bi se odrzao duh. I svaka mu cast sto je uspeo da motivise igrace da igraju namestenu ligu do samog kraja. To nijedan nije uspeo posle Marka. Njihov posao je usko vezan za motivaciju, nisu salterski sluzbenici i nisu dozvoljeni prazni dani. Ne znam, ja ni poker ne bih mogao da odigram kada bih znao da je sve namesteno protiv mene, kako li je tek njima? Ja zelim da Stanoje ostane, jer ne postoji niko drugi osim pocetnika koji bi usao u ovaj mulj. Jedino ako cemo da istupimo iz superljige, pa onda da gradimo od pocetka, ovako bas i nema nekog rezona menjati. Mnogo mi je zao sto je nase misljenje o Stanoju toliko nisko da on zapravo vise nema ni dilemu da li da napusti ovo govno od superljige i zemlje... Seruckanje po njemu zbog gresaka i kritikovanje ok, ali ovo radovanje ne lici na nas... Ili makar ne bi trebalo...
 

MikiBL

Grobar
Учлањен(а)
09.07.2021
Порука
363
Reaction score
970
Локација
Banja Luka
U ovom milenijumu, na klupi FKP od domaćih trenera, neki pozitivan trag su ostavili Tumba, Jokan, Marko, Savo i Stanoje.
E sad, da li je Stanoje kukavički postavjao igru sa CZ, jeste! Ali, ko zna da li je ovaj sastav i bio u stanju da se postavi agresivnije. Lično, volio bih da jeste, pa kako god ispalo. Još pamtim ono zadržavanje lopte u zadnjim minutama pri totalno nepovoljnom rezultatu onog što je tražio da mu se oprosti ružna prošlost. Da li je to gubitnički mentalitet cijelog kluba, ne samo Stanojevića i onih iz Uprave?
I da li je na pomolu opet neko nedostojan te klupe, Saleta nikako ne bih trebalo postaviti. Za niega vrijeme radi, mlad je, neka se negdje kali kao glavni trener, kao što je bilo u Čuki.
Ovde u FKP, kao kod ribe, smrdi od glave. I dok se oni ne otjeraju i zamijene ih oni koji su spremni boriti se za Partizan i znaju raditi, ne prodaju talente u bescijenje, razmišljaju o budućnosti kluba, ... e tek tada se može biti optimista.
Lično mislim da ako se neće dovesti trener kalibra Tumbakovića, onda je bar sa Savom garantovano da ćemo gledati modernu i hrabru igru. I on je sa manama, ali neka raste.
 

ZatucaniZapadnjak

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.117
Reaction score
5.472
Локација
Beograd
6 derbija bez pobede
Cigani prosuli više bodova van derbija od nas ove sezone
Ekipa bez budućnosti s anarhičnim fudbalom i nedostatkom fizičke spreme

Samo ove tri stvari su dovoljne da znam da jednostavno nije čovek za klupu, i sve ok, nema ljutnje.
Žao mi je što je tako, vreme je da neko drugi proba.

Isto tako, manje ciganisanja od strane navijača. te uvrede koje su izrečene na njegov račun i koliko se išlo u ekstreme ovde ne bi trebalo bilo ko da trpi. Želim mu da nađe posao negde drugde i bude uspešan.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top