Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2021/22.

Статус
Затворена за писање одговора.

ProvencanoPFK

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.178
Reaction score
6.062
Локација
100 кураца
Utisak veceri Lola sa spustenim stucnama kao Grilis i njegov sprint da stigne igraca radnickog, odustajanje posle 5 metara :D

Salu na stranu, dobro je ovo, odlicno ! Jebemo u kontinuitetu, dokaz za to su rutine ns kurve u gostima i ovakve tekme kuci koje su nekada pre bile jako zajebane ! Samo da se ovako nastavi, cestitke Stanoju na jubileju !
 
Последња измена:

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.243
Reaction score
2.824
Jesmo mi igrali u cetvrtak :D ? Bravo bre za sve! Stanoje, samo nek se mnoze i da ih sto vise bude ovakvih. Momci su pokidali kao da je ova utakmica kvalifikaciona. Steta samo sto nije pukla petarda ovoj kurvi 3.
 

kontraAV

Grobarčina
Учлањен(а)
05.07.2019
Порука
1.042
Reaction score
3.529
Локација
Crna Gora
Sve je kako treba, nema priče, osim pohvale za odnos i atmosferu u timu. Oba stopera strahovito motivisano igraju, divno je vidjeti sa koliko želje i borbe pristupaju. Sad da predjemo na septembar koji nam je ključan. Tad da budemo maksimalni i završavamo ogroman posao u ovoj polusezoni.
 

Goginhosa

Grobarčina
Учлањен(а)
03.01.2015
Порука
1.268
Reaction score
6.997
Volja i srce, nekada nadomjeste manjak znanja/talenat. U praksi naravno. Bravo Crno-Beli! Ovo je bila crno-bela rapsodija veceras! Siguran sam da cemo jebati ciganku ubrzo, pa da se osamimo na vrhu tabele! NUSKNVP!
 

zokizvrk

Grobar
Учлањен(а)
02.07.2014
Порука
720
Reaction score
1.249
Локација
zemun ceo crn i beo
Ranijih godina jedva čekam ovu pauzu u septembru i sve se nadam da će se nešto promeniti posle nje, a sada samo bih da igra Partizan i da ga gledam. Dobro će doći momcima pauza, taman da se odmore za predstojeće utakmice
 

H.U.D.

Grobarčina
Учлањен(а)
05.06.2012
Порука
1.800
Reaction score
2.572
Локација
CyberSpace
Highlight: svi grle Saničanina koji se "baca pod voz" dva puta da spasi Šćekićevu brljotinu



evo nešto i gostima da ne moraju da traže lenjire i crtaju po TV ekranu (preporuka VAR tehničarima, ako čitaju - još jedna uspravna linija treba na tangentu lopte koja je do gol-linije, i oznaka razmaka između te dve):

ScreenShot_29-08-21_2312.PNG
 

grobar032

Grobarčina
Учлањен(а)
27.02.2007
Порука
5.110
Reaction score
554
Локација
Humska 1
Da ne zaboravim, a moram da iskoristim priliku da cestitam gospodinu Aleksandru Stanojevicu stotu pobedu na klupi Partizana. Uskoro ce biti i nas trener sa najvise odigranih evropskih meceva. To je ipak nesto, i to cu cestitati.
Eto, da me je neko pitao pre 2-3 meseca koje su zelje za kraj avgusta? Sigurno bih rekao Evropa, i vrh tabele. I mislim da ni sam ne bih bas mnogo verovao u to... Najiskrenije! Pre 2-3 meseca to je delovalo kao postavljanje ambicioznih ciljeva.
Medjutim eto 29.8.2021. ovde se vode polemike da nam treba igrac ili dva ili tri jer nam se cini da ne mozemo da dobijemo lagano bas svih sest meceva u grupi LK, jer je Gent malo jaci, pa da probamo da se prosetamo kroz Belgiju. Od tri dvomeca u kvalifikacijama, uz nezanemarljivo los zreb, sto mora da se kaze, mi smo sva tri kola prosli. U nasoj ligi rutiniramo nase protivnike redom, neobaziruci se na to ko je protivnik, da li se igra u Hramu ili negde drugde po Srbiji. I sve to sa prosekom od preko 3,6 golova po mecu, uz samo jedan primljen. Uz sve to vidna je golema rotacija, kombinovanje sastava, sto prinudno, sto zaista voljno. Ali se to rezultatski ne oseca.
I na sve to se javno kaze da nam treba pojacanja, sto apsolutno podrzavam.
Pa se eto na ovu reprezentativnu pauzu odlazi sa odredjenom dozom srece, i posle duzeg vremena, sa osmehom na licu. Uz veliko nestrpljenje navijaca koji ne mogu da iscekaju da prodju te dve nedelje.
Pa bih, na osnovu svega toga, morao da budem jako srecan i zahvalan, ali i da cestitam svim igracima i strucnom stabu. Ali pre svega na svemu tome cestitam gospodinu Aleksandru Stanojevicu. Uz najiskreniju zelju da samo tako nastavi!
Nesto zacrtano smo ostvarili, ali smo i dalje daleko od ciljeva, ali zbog dvonedeljne pauze da se napravi bar nekakav presek i pregled stanja.
 

Dzodzi

Grobar
Учлањен(а)
09.06.2012
Порука
415
Reaction score
980
Odlično izdanje, lijepo je vidjeti kako s lakoćom rutiniramo ovakve ekipe.

Samo jedna digresija. Šta je sa mijenjanjem kapitenske trake? To sam primjetio i ranije al danas je 3x mijenjala vlasnika a da pritom niko ko je nosio nije izlazio iz igre. Ako je već Zeka dobio na početku (iako bih je ja dao Nathu) onda je on trebao da nosi do kraja.
 

dusan.petrovic

Grobarčina
Учлањен(а)
18.05.2018
Порука
1.458
Reaction score
5.792
Локација
beograd
Статус
Затворена за писање одговора.
Top