Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2021/22.

Статус
Затворена за писање одговора.

Nemanja-950

Partizanovac
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.911
Reaction score
21.610
Već su ubijali bez kazne tako da za ovako "sitne" incidente mogu samo nagradu da dobiju.
I da, to što se nekome ne sviđa mnogo toga oko Partizana ne znači da nismo srećni kad se dobije utakmica i da bismo želeli da "bude opet -20", pa smatram da bi moderacija to trebalo da tretira kao uvredu i neopravdano dovođenje u pitanje nečije ljubavi prema Partizanu, čisto da bi se bilo u pravu.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Partizan sedam godina nije bio jesenji prvak, sad ima veliku šansu

Uvećanog za saznanje da narednih mesec i po dana sve prvenstvene utakmice igra u Beogradu. Prevedeno na takmičarski jezik, ukoliko bi iskoristio povoljan raspored bio bi sasvim blizu zvanja jesenjeg prvaka. Već u četvrtak čeka Metalac u odloženom susretu petog kola, u nedelju na isto mesto dolazi Čukarički, pred odlazak na reprezentativnu pauzu Proleter, a kad selekcije završe obaveze u novembarskom terminu sledi duel s Vojvodinom. I niko od tih timova na prvi pogled ne bi trebalo da predstavlja minu Partizanu. Milanovčani su u seriji od tri poraza, Brđani uprkos uverljivim izdanjima sa ostatkom lige u poslednjih osam susreta sa večitima nisu ni bod uzeli, a Parni valjak je igrački, pa i rezultatski, pregazio dva novosadsksa tima na otvaranju sezone. Zato mu se nudi lepa šansa da osvoji 12 bodova i tako se još više primakne zimovanju na prvom mestu, uz podsećanje da od prvog pratioca, Crvene zvezde, ima pet bodova, ali i meč više

Ni to nije sve. Raspored po crno-bele je izuzetno povoljan, posle četiri uzastopne utakmice pred svojim navijačima još dva susreta će odigrati u Beogradu. Najpre 27. novembra na krovu Tržnog centra „Stadion“ protiv Voždovca, a onda i 5. decembra dočekuje Novi Pazar. Pre odlaska na zimsku pauzu gostuje van glavnog grada samo u Gornjem Milanovcu (11.12), pošto poslednji meč u godini igra opet kod kuće (sa Kolubarom).

STANOJEVIĆ PRESTIGAO KALOPEROVIĆA

Smena u gornjem domu večne liste Partizanovih trenera. Na gostovanju u Bačkoj Topoli Aleksandar Stanojević je prestigao Tomislava Kaloperovića i sad je usamljen na četvrtom mestu stratega koji su najviše puta vodili crno-bele.

Aktuelni šef stručnog štaba je dosad to činio 141 puta (Kaloperović je sad peti sa 140), a do kraja godine će obići i Stjepana Bobeka (147) i krenuti u poteru za Ilješom Špicom (206), dok je u ovoj kategoriji neprikosnoven Ljubiša Tumbaković (405).

1635146077331_TSC-FKP-10-2021-20965-01_Cropped.jpg
 

MAK

Grobar
Учлањен(а)
14.03.2016
Порука
629
Reaction score
2.053
Sve je to zadnjih godina jače, brže, bolje
Čitaj :gluplje, neobrazovanije,drčnije
Jedino vazelina uvek nedostale
Svi guraju glavu u smrdljivu naprednu čmarinu i to je jedini kriterijum pri izboru za direktora MTSa, osnovne škole u Prigrevici, ambasadora u USA,direktora FK Partizan, šefa klinike za vaskularne bolesti, direktora BIA.
Ko nam je kriv kad smo mi birali Tadića a on izabrao smradinu Vučića
 

LuizEverton

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2020
Порука
370
Reaction score
1.741
Локација
Novi Sad
Agjemang ne sme da nastupa za Partizan zbog prošlosezonskog nameštenog meča u Gani


Opoku Agyemang had been unveiled by the club in the summer transfer window but checks indicate the club was unable to secure his ITC in time to register him for the season

According to Agyemang, the GFA refused to release his ITC to the Serbian club indicating he was part of the ongoing match-fixing scandal between his club and Inter Allies in the Ghana Premier League.
 

Pato9

Grobar
Учлањен(а)
10.12.2007
Порука
400
Reaction score
1.503
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa prske ojsa
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top