Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2022/23.

Статус
Затворена за писање одговора.

Nbg88nbg

Grobar
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
595
Reaction score
839
Локација
Beograd
По мени Менинг је увек лош. Тотално некористан играч. Могу да схватим да наш играч типа Јовић и Петковић могу да буду константно лоши, али станац не може.
Менинга треба продати колико ноћас. На крају ће Јовић да оде за веће паре од њега.
Sa njim se desava ono sto svi pricamo a niko od struke ne vidi ...on je spic a ne krilo i kad god je ulazio u sredinu bio je super...isto kao i asano
tako da ne treba kriviti njega vec trenera koji mu ne nameri ulogu koju treba...inace jel ima neko info sta se desilo sa popovicem i urosevicem i onim sukobom na kraju meca?
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.035
Reaction score
14.656
Ne treba zanemariti činjenicu da smo mi od 7 utakmica u ligi čak 5 igrali na strani i samo 2 kući (obe nerešeno) dok je kurva za to vreme bila kontra, 5 su igrali kući i samo dve na strani i zato mi je krivo između ostalog što ih ne dobismo sinoć mada svakako ne bi osvojili titulu ali bi bar pomalo otežali planove pederovoj mezimici. Stvarno se sad nekako moramo izboriti za to drugo mesto a ni to neće biti lako gde u ovoj ligi svi igraju protiv tebe na krv i nož dok se režimskoj droljetini svi sklanjaju sa puta.
 
Учлањен(а)
20.07.2019
Порука
327
Reaction score
1.290
Локација
Београд
Колико је добро било на истоку синоћ. Осећаш се тамо као слободан човек јер се ту налазе слободни људи који воле Партизан и скандирају против онога који је и главни кривац за све ово што нам се дешава. Много ми је моћно било када су ганфери кренули нешто да провоцирају (неке катанце помињу, капирам да то причају из личног искуства због ккцз), а исток им одговори скандирањем које на југу и северу није дозвољено. Штета што нисмо победили, само је још то недостајало. Толико медијског пумпања о моћној екипи, па и овде на форуму су их неки дизали у небеса, а на крају је утисак да смо ми били бољи и да је требало да победимо.
 

Zlatiborpfc

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.781
Reaction score
19.546
Локација
Nickname

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.947
Reaction score
7.955
Svaka cast za zelju i pozrtvovanje nakon primljenog gola ( istina za volju, takav gol se postize jednom u 10 godina ), ali jebem mu mater u picku ako smo dotle dosli da se radujemo remijem protiv rezimsku kurvu na domacem terenu?!
Sta je sledece, da se radujemo za 2-3 godine porazom od 0:2 na svom terenu?

Za pobedu protiv njih trebamo postici 2 gola, mi kod kuce ne mozemo da im ucackamo 2 pogotka vec nekoliko derbija.

Menig je jedan od beskorisnijih stranaca koji je nastupao za FKP, mozda i najgori ikada!
 

Grobar92

Grobarčina
Учлањен(а)
01.08.2011
Порука
1.404
Reaction score
3.290
Локација
Tamo gde su Grobari
Najbolji Derbi još od Save! Naklon do poda…bravo momci. Nemojte sada po Meningu, očigledno je da mu ne prija ova uloga. Kakav bre najgori stranac ikada, ne serite! Sudiji želim da mu isto tako bude suđeno, kao i “realnim grobarima” kojim je ovo suđenje bilo dobro, marš u pičku materinu, i vi, i uprava i vaš debilni vučko!
 

mapmaker

Početnik
Учлањен(а)
05.07.2021
Порука
50
Reaction score
111
Локација
Земун
Mening je očigledno propala investicija ali Rikardo ne.

Lično Rikardu ništa ne zameram.
Do sad je svima jasno da on nije čovek za derbi, da li mu nešto ne leži ili ga dobro odrade, nebitno.
Samo nek on odrađuje posao protiv ostalih mučenika i ciganskih filijala u ovoj, ne znam više ni kako se zove ligi i naravno u ponekoj u nekim Uefinim takmičenjima, za mene dosta.
Ne može svako da bude Dijara, Kleo, Žuka, Moreira.
Rikardo radi posao i hvala mu na tome.
Bre nisam ni znao za Zelenortska ostrva dok nije došao kod nas, sad bi letovao tamo
 

Grncarija

Grobar
Учлањен(а)
31.08.2019
Порука
1.391
Reaction score
5.174
Локација
Beograd
U nedelju idemo na gostovanje Kolubari Lazarevac (18h), neće biti prodaje karata na dan utakmice, pa ako neko ide neka proba da nabavi kartu ranije.
 

Nikola9875

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2019
Порука
368
Reaction score
1.597
Локација
Novi Sad
Ali ovaj naslov videa govori sve, svedeni smo na stanje gde se pred utakmicu nadamo remiju, gde ga nakon utakmice slavimo, Biljanazavas (kao slika i prilika uprave) kez od uveta do uveta na konfereniciji...pa nismo mi Javor pička li vam materina...i nisu oni Čelzi (iako i jedni i drugi preplaćuju debelo svoje igrače)
Od zadnjih 6 derbija na jna, 5 se završilo 1:1...i svaki put oni skuplji, bolji mnogo na papiru, uglavnom ispred i na tabeli, mi bliži pobedi na terenu, dominantniji, al jbg ništa...dokle više da pušimo tu priču??
Jedan od omiljenih derbija mi je, kad im je Kleo zavukao u rupi iz našeg jedinog prelaska preko pola u 2.poluvremenu...totalno me ne interesuje broj šansi, "dominacija" na terenu, ko je više/manje zaslužio pobedu, kakvo je stanje u jednom i drugom klubu, u državi...apsolutno me jedan jedini ishod može zadovoljiti što se tiče derbija, a to nije ni "odbranjena kuća" , ni "odbranjena čast u njihovoj kući" ni ništa slično.
 

Nemanja-950

Partizanovac
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.954
Reaction score
21.927
E jebi ga, ni mene ne interesuje što nisam dovoljno radio i što nisam zaslužio, hoću sutra milion evra u kešu i samo to može da me zadovolji.
Nismo mi zadovoljni nerešenim rezultatom kao takvim i ne slavi niko nerešeno nego zadovoljstvo postoji jer je tim pokazao da ipak može da odigra nešto. Nije ni to nešto dovoljno za nas, ali... znaš već. Nismo mi u sunčanoj Valensiji rođeni što kaže bivši trener.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top