Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2022/23.

Статус
Затворена за писање одговора.

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.325
Reaction score
3.998
Локација
Kobasicarija "Venac".
derbi je teska utakmica, a rikardo je cuvan kao u tamnici.usput, nije dragovic nikakav amater. da bi gomes zablistao, neohodna je pomoc jednog vanredno dobrog krila, tipa leonardo. diabate je na putu da postane taj.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.035
Reaction score
14.656
Натхо: Не желим да откривам тајну пенала

Капитен репрезентације Израела сачувао је стопроцентан учинак са беле тачке у црно-белом дресу, међутим, Натхо није желео да открије рецепт за успешно извођење једанаестераца.

- Наравно, нећу открити моју тајну! Срећан сам због гола, дајем све од себе и тако ћу играти и у наставку.

MSpasojevic310822-1346.jpg


Untitled-11981.jpg
 

vladokv

Grobar
Учлањен(а)
01.10.2020
Порука
346
Reaction score
863
Локација
Kraljevo
Rikardo je cuvan "kao u tamnici" izmedju ostalog i zbog..

a ja sam bio ubedjen da je razlog zbog cega on nije visu u situaciji da bude licem okrenut ka golu koncepcija i filozofija nase igre u napadu gde je on maltene jedini igrac koji se nudi za pas po dubini i gde skoro da nemamo drugog igraca koji napada prostor izmedju i iza poslednje linije odbrane protivnika pa je mozda samim time protivnicima jednostavnije da oko njega skupljaju prostor za igru.. opet mozda sam ja u debeloj zabludi, nije iskljuceno.
problematika momenta kada igrac u poslednjoj trecini ima posed ( a da recimo to nije situacija na punu odbranu ) licem okrenut ka golu, odbrana mora da automatski smanji prostor za igru i fokus drzi na lopti, a to znaci da se odustaje od striktne markacije.

Ovo se posebno odnosi na centralni deo terena u toj poslednjoj trecini. Kada je lopta na boku to je totalno druga dimenzija jer je odbrani to jednostavnije da brani.
 
Последња измена:

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.803
Reaction score
29.772
Локација
Beograd
Лако је имати уредне нокте, пријатељу мој, кад живим у граду, и кад сам у животу ретко орао и копао...али да сам чешће то радио, сад бих био здравији и у телу и у глави...
Али да се ми вратимо на Колубару...

Некад незамисливо да буду у истом рангу такмичења са Партизаном, а сада смо ривали за седмо место на табели... :icon-rolleyes:
Слични су нам и по томе што им је, као и нама, врло тешко да повежу три тачна паса, али ја код њих нисам видео да током утакмице имају играче који оће душу да испусте зато што трче свих 90 минута. Уосталом, они врше измене да им ритам не би пао.
Воле да спиче лопту у противничких 16м из прекида или корнера, уздајући се у то да ни ривали нису Реал из Мадрида, па да ће бар некад нешто да киксну.
Воле и да шутну кад им се већ та прилика ретко указује, углавном много промашују, али фудбал је такав да ће једном и да погоде.
Један Неца Томић их је зезнуо да приме гол, али се зато током утакмице са њима и није нешто примећивао, као када је играо против нас где нам је вадио маст.
Приметио сам да им онај Милојевић (син бившег тренера Ц.з.) зна фудбала, а свакако је и раритет да један Сињски дијамант дође да игра у Лазаревцу.

Док је још играо Илић Капитен, прошли смо их у купу са комбинованим тимом и Лолом Смиљанићем.
Док је још играо Сума дали смо им тамо ваљда 4 гола.
Не знам ко је све играо оно после, али чини ми се да их нешто једва победисмо на ЈНА.
Ето сад следи и ова утакмица, Партизан је ваљда и даље класа за тим као што је Колубара, али...

Ако се ми будемо шетали по терену, они неће.
Очекујем неки спектакл од Дија брата бате, Андрадеа и Траореа, можда и од Натха, ако се одморио, а Рика је стварно заслужио да га више не мучимо и не цедимо свих 90 минута, ако је човек повређен.
Дај бре Баждара, Влаховића, питајте Колубару или Борац из Лазаревца јел има неког да нам позајми, итд...
 

Batigol

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2011
Порука
825
Reaction score
3.854
Na sajtu Kolubare niti cene ulaznica ( vidim iznad kod kolege na slici da 1000 rsd), niti informacije da li se bar u subotu prodaju karte
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.803
Reaction score
29.772
Локација
Beograd
@Batigol
Moja informacija je da im je policija zabranila da prodaju karte u nedelju, na lazarevačkim medijima je pisalo da će ih prodavati u četvrtak i petak, ali verujem da će danas prodavati ono malo što im je ostalo.
Ako možeš na internetu da pronađeš neki njihov broj telefona, pozovi ih da se raspitaš, do Lazarevca i nazad imaš bus i voz, ali u klubu su najduže do 17h...
EDIT:
Ako dolaze u Lazarevac, organizovani Grobari će valjda dobiti neko mesto na stadionu, navijači gostujućih ekipa su ove sezone uvek bili na severnoj tribini, e sad da li će Grobara biti mnogo pa da im daju deo Istoka, da li im je ostavljen neki broj karata (ili mesta), da li policija dozvoljava da oni dođu u Lazarevac (i u kojem broju)... videćemo sutra...
 
Последња измена:

Grncarija

Grobar
Учлањен(а)
31.08.2019
Порука
1.391
Reaction score
5.175
Локација
Beograd
Ne žele Partizanove navijače na stadionu. Imali su neku akciju na početku sezone sa dresom uz sezonsku. Ostatak karata su verovatno namenili lokalnom stanovništvu i mladjim sekcijama.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.895
Reaction score
13.756
Коначно је јуче окачен снимак дербија.


На 36:30 се може видети лактање родића у главу Диабатеа, а на 52:35 играње саногоа руком

KyOFd6W.png

GlgICat.png


Ако ова рука Саногоа може да нађе оправдање у томе да је била уз тело и сличне форе експерата за суђење онда ово лактање родића нема оправдање. Пенал ко кућа, а десио се мало пре гола цигана. За овај лакат су знали да ако буде провере судија то мора да свира и онда ником ништа. Човек скаче на лопту и овај га одозго поклапа лактом.....
 

vladokv

Grobar
Учлањен(а)
01.10.2020
Порука
346
Reaction score
863
Локација
Kraljevo
jel sme ovde da se bude subjektivan ( u pokusaju objektivan ) pa da napisem da ja obe pomenute situacije ni rodjenom bratu ne bi sudio penal ?
 

Grobar92

Grobarčina
Учлањен(а)
01.08.2011
Порука
1.404
Reaction score
3.291
Локација
Tamo gde su Grobari
Dobro je što smo dobili i taj jedan, 1/3 i nije loše kako inače zna da bude, mada su meni sve te situacije bile 50:50. Ali je nas zato ovako pokrao za sve pare.
 

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
4.579
Reaction score
29.777
Локација
Novi Sad
@vladokv cek ne kontam sad, ti tvrdis da te dve situacije (ruka onog mesara i nabod Diabatea) nisu penali? Ovo za skok uz lakat u vugla kao aj da nekako shvatim da nije penal, kasnio je malo Batica sa skokom, ali ova ruka je za mene cist penal :oops:
 

vladokv

Grobar
Учлањен(а)
01.10.2020
Порука
346
Reaction score
863
Локација
Kraljevo
moje poznavanje fudbalskih pravila kada su ovakve situacije u pitanju je poprilicno skromno da se ogradim tako da ne tvrdim da li jesu ili nisu, ali ja licno ne bih sudio penale.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top