IN 10
Grobarčina
- Учлањен(а)
- 03.04.2008
- Порука
- 2.461
- Reaction score
- 4.733
Toliko mu je stalo da je sutnuo jadni mikrofon, otisao, i pravi se mrtav.Na stranu kakav je bio trener... i kada je reč o tome koliko je nekome stalo do Partizana... baš naiđoh na ovu sliku...
![]()
Ne kažem da Petriću nije stalo, takav je tip čoveka... a i lekari su mu preporučili da se ne nervira. Ali za sebe znam da bih sigurno reagovao kao Savo, jbg.
Aj da se ne zajebavamo, dosta smo im tepali, nazivali ih legendama, trazili opravdanja za njihova cinjenja i necinjenja...
Partizan je u takvoj situaciji da me zaboli kurac dal je neko sutnuo mikrofon, zatvorio sve ono tamo, uhvatio hrvata za jaja ili je fin, miran i flegmatican - svako ko u ovom trenutku nista ne uradi da pomogne Partizanu je picka.
Da, bas toliko je jednostavno.
Ne moraju se nasaditi na glavu, ali svi oni imaju instagrame i tvitere, poznaju novinare kojima mogu dati izjave...Valjda mogu u ime te silne ljubavi prozboriti par recenica, ako nista drugo.
Moguce je da neki, kao sto rece Jasmina, rade nesto u tisini, ali zadrzavam pravo da to vrednujem tek kad nesto konkretno urade.
Decenijama legende cute, rade u tisini, ulete izmedju dvije partije noznog tenisa ili onog sranja sto igraju sa vidom da se oprobaju kao treneri i to je to...
Slicne postove sam pisao vise puta i na fudbalskim i na kosarkaskim temama i stvarno mlislim da je tako - ti ljudi su jedini koji mogu promijeniti u stanje u Partizanu. Ne nogu sami, naravno da im trebaji ljudi iz biznisa, ali oni moraju dici glas u ovakvim situacijama.
Bukvalno ne postoji ni jedan iole znacajan klub u svijetu ciji bi bivsi igraci cutali na ovo sto se godinama radi...