Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2022/23.

Статус
Затворена за писање одговора.

Dino

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.559
Reaction score
11.093
Nisam odgledao konferenciju ranije, tek sad sam nasao vremena.

Tradicionalno lose igramo u Pazaru. To nije moglo da se resi ni onako kako su cigani resavali van terena, cak ni onda kad se apsolutno za sve u klubu pitao Rasim koji nam je jedno vreme bio u upravi. Sad se ne pita nista, a sudeci po onome ko se pita, racunajte da ce cigani da nameste, a mi da se mucimo. Mada ne bi smeli da se mucimo svakako.

Izgubili su prve tri utakmice. Vozdovac i Javor na strani i kod kuce od Cukarickog. U svakoj su zasluzili bar bod. U Ivanjici je bilo lose prvo poluvreme, ali osim toga i protiv Vozdovca i Cuke su bili ravnopravni i samo srecom nisu uzeli bodove, cak su promasili penal u 90-om protiv Cukarickog.
Ako pricamo o timu koji je prosle sezone bez ikakve konkurencije bio najgori u ligi i koji je opstao iskljucivo zbog ledja koja ima, to je ozbiljan apgrejd, pa se moze reci da igraju neocekivano dobro bez obzira na nula bodova. Najbolji igraci su im otisli, doveli su sve i svasta, niko se ne odvaja posebno.

Od "nasih" na golu im je Kljajic. Nikad mu necu oprostiti onaj slobodni protiv Bilbaa, ali realno je pojacanje u odnosu na standarde Pazara, bar lici na golmana i ne igra sportsku.
Desno im je brat Perisa Pesukic. Naravno suvi prosek ili nesto ispod proseka. Ne znam hoce li igrati, mislim da je bio standardan na prethodne tri, ali cujem da je los sa trenerom, tako da me ne bi iznenadilo da ne pocne.

Stoperi i levi bek su im blagi uzas. Isti su od prethodne sezone i to mora da se iskoristi.
Zadnji vezni im je Loncar koji je cudan i koji ima sjajnu tehniku iako ne izgleda kao neko ko je tehnicki potkovan. Njega treba cuvati onako kako nama cuvaju Natha, jer pasom moze da resi sve. Na suprotnoj strani moramo da koristimo to sto je ekstremno spor. Ostali po sredini su im mali mrsomudi koje bi trebalo da jedemo za dorucak. Kao iznenadjenje na terenu od starta ocekujem Mustafu Mujezinovica koji nije poceo ni jednu prethodnu ali je totalno nepredvidiv i igra totalno promenjljivo. Ako ima dan, nasi bekovi ne smeju da se uspavaju, niti da se zaboravljaju u napadu. U spicu ce verovarno biti Majdevac, to je napadac koji je skoro dosao i koji je klasicno linglong drvo koje ce gadjati dugim loptama sto nama odgovara jer su nam stoperi bar skocni ako nisu nista drugo.
Pre neki dan su potpisali i izbeglicu iz Juznog Sudana, osim sto znam da mu je zanimljivo ime (Kur Kur) nista drugo ne znam o njemu, pa ni da li ce igrati.
Ostali nisu vredni pomena, grupa rekreativaca.

Ocekujem posed minimum 70-30 na strani Partizana. Pazar ne igra na posed i trener ima cudnu filozofiju igre koja nije toliko defanizvna koliko izgleda na osnovu poseda npr. Oni u odredjenim periodima igre igraju visok i jak presing, pokusavaju da otmu loptu visoko i to je prilika da se razbije. U drugim se brane sa 11 igraca. U nekim delovima pokusavaju iskljucivo pas igrom po zemlji da iznesu loptu, u nekim nabijaju sve na napadaca... koliko sam cuo, takva je ideja trenera. Zato i ima sukobe sa 4-5 igraca. Znaci, ni atmosfera im nije nista bolja nego kod nas u klubu, mada se ne moze osporiti da ne igraju nimalo lose, neuporedivo bolje nego prosle sezone.

Zbog svega toga ocekujem laganu pobedu. Stvarno ne vidim cega se mi bojimo u ovakvim utakmicama. Nisam video ni protiv Nisa, pa su nam pokazali zasto, ali jebem mu misa, ako se tako nesto ponovi sigurno i Stolica mora da se zapita moze li ovako. Ako nista, bar verujem da njegov stil igre lezi protiv ovakvih timova. Mozda je i dobra prilika da se Rikardo probudi.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Dino je sve napisao gore a ja ću samo da potkrepim statistikom međusobnih duela sa Novim Pazarom.

Za sada skor je sledeći:

16 utakmica, 9 pobeda Partizana, 5 remija i 2 pobede Novog Pazara, uz gol razliku 39:16 (+23) u našu korist

A u Novom Pazaru imamo ovaj skor:

8 utakmica, 2 pobede Partizana, 4 remija i 2 pobede Novog Pazara uz gol razliku 13:10 (+3) u našu korist

* Vidite i sami, izuzetno se mučimo kada igramo u Novom Pazaru... treba reći i to da smo tek iz sedmog pokušaja tamo uspeli da dobijemo...

* Oba puta su nas dobijali istim rezultatom (3:2).

* Dve pobede koje imamo tamo rezultatski deluju lagano (1:3 i 1:4).

* Čak 5 remija imamo kada im gostujemo i zanimljivo svih 5 je bilo u prvih 5 utakmica tamo - nakon toga dobijali smo i gubili po dva puta.

* Imamo i jedan meč u kupu koji smo ubedljivo pobedili tamo (0:3).

Očekujem i ja pobedu sutra ali jako tešku utakmicu. Neće biti nimalo lako pre svega zbog očajne atmosfere u i oko kluba.

Srećno momcima.
 

dusan.petrovic

Grobarčina
Учлањен(а)
18.05.2018
Порука
1.472
Reaction score
5.878
Локација
beograd
Prošle godine smo usrali ove sa 3 razlike. Sada, kada smo igracki kvalitetniji, ocekujem u najmanju ruku da ih pregazimo kao plitak potok.
 

majonez

Grobar
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
577
Reaction score
810
Nit sam gledo nit me interesa. Kad ode sa vv nek se javi. Ovo sto su doveli su isti igraci kao oni sto su otišli, mozda i gori. Pazarci će kao i uvek biti naostreni, samo kad igraju sa Partizanom. Gledao sam mladost sa ovima, pri korni niko od igrača domaćih nije ove cigojlere stiso, ustipao, grlio, gurao, kao kad igraju sa nama. Jasno je sve, nebi ni sa boljim timom potiv pickoustih imali šanse za titulu. Sramota ko vodi i ko nas predstavlja. Sramota je juzna tribina, nekad sinonim za grobarstvo.
 

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.441
Reaction score
7.738
Локација
E-WEST
Posle ovih 2:2 puta 2, radničkog iz niša, mislim da Stolicu treba uhapsiti i zabraniti mu i u zatvoru da se bavi fudbalom i rekreativno.

Dakle Partizan je ispod nivoa malteškog viceprvaka ili šta su već.
 

majonez

Grobar
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
577
Reaction score
810
Sad i ja to primetih. Kad su igrali sa nama, bili su bolji, a ovde, evo produžetak muče se i neznaju ništa.
 

dusan.petrovic

Grobarčina
Учлањен(а)
18.05.2018
Порука
1.472
Reaction score
5.878
Локација
beograd

Goginhosa

Grobarčina
Учлањен(а)
03.01.2015
Порука
1.275
Reaction score
7.053
Posle ovih 2:2 puta 2, radničkog iz niša, mislim da Stolicu treba uhapsiti i zabraniti mu i u zatvoru da se bavi fudbalom i rekreativno.

Dakle Partizan je ispod nivoa malteškog viceprvaka ili šta su već.
Protiv nas im je na kocki buducnost kluba, ako ne uzmu bod ili tri, nema love iz drzavne nase, mamu im cigansku jebem.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.803
Reaction score
29.767
Локација
Beograd
mislim da Stolicu treba uhapsiti i zabraniti mu i u zatvoru da se bavi fudbalom i rekreativno.
Zaista ne razumem poentu ovakve kritike...

Čovek je u zadnji čas došao u Klub da ne odemo na pripreme bez trenera, verovatno nikog drugog nisu ni stigli da ,,navataju,, - na pripremama je u odbrani igrao sa ,,prinudnim,, sastavom, jer nije ni imao sve igrače na raspolaganju, počeo je da pravi ,,rezove,, u timu, i sigurno da mu nije bio plan da ode 14 igrača ali da ih dođe duplo manje...Diabate je konačno zaigrao i doduše nije rešio svoj prvi meč u našu korist, ali se zaboravlja da ni Everton, ni Suma ili Leonardo, u svojoj prvoj utakmici za Partizan nisu pokazali baš sve što mogu...

Dva nerešena rezultata se potenciraju kao da Stolica ima na raspolaganju sastav Reala ili PSŽ-a, a ne ovo malo što ima...zamera mu se ,,promena formacije,, kao da u fudbalu nije normalno da se način igre, pa i formacija menjaju iz časa u čas i tokom jedne utakmice, pa to je uobičajena stvar ako pokušavaš da pobediš, zamera mu se ,,traženje sastava,, kao da nije normalno zameniti slabijeg igrača boljim -

jednostavno imam utisak da na fudbal gledate kao na ,,igricu,, u kompjuteru, gde sve može da se poboljša na jedan ,,klik,, i za dve sekunde

- pa da li ste ikada bili unutar nekoga kluba ili neposredno pored terena, pa da vidite i čujete ,,izbliza,, kako je kad pršti, kad protivnik bije, kad lopta odskače, kad igrači ne primaju plate, i tako redom...mnogo, ali mnogo se to razlikuje od ,,lakoće,, igrice na kompjuteru...

Eto, imali smo trenera koji je pobeđivao u 98% slučajeva i osvojio 98 bodova, ali nije osvojio NIŠTA...i ostavio nam tim prepun isluženih starih igrača koji odlaze za ,,dž,,...i mislio sam da smo se složili da to nije baš neki pravi i najbolji ,,put,, za Partizan u datim okolnostima...

A date okolnosti su da ,,cigani,, imaju bar 10 ili 20 puta veći budžet od našeg, a i da su već prošle sezone imali bolji tim od našeg, a i da će koristiti svaku ,,logistiku,, da ove sezone uđu u LŠ i ,,pobegnu,, nam za još (dodatnih!) 50 miliona evra - i ŠTA očekujete, da Stolica sa ,,novoskrpljenim,, timom gde čovek čak i bukvalno nema po dva solidna fudbalera za datu poziciju pobedi u 100% utakmica i u svakom derbiju?!

Jasno je da ni on, a ni naš tim to neće biti u stanju - pa ako je već tako, čemu katastrofalno shvatanje toga što smo odigrali dve nerešene utakmice već na startu?
Što, da smo ih pobedili, dobili bismo i sve ovo ostalo do kraja prvenstva?

Ovaj tim je, iako izmenjen u odnosu na prošlu godinu, i dalje vrlo limitiran i neophodna su mu bila pojačanja još pre početka sezone, a nama i dalje odlaze igrači!

Ajde, KO može da igra u Novom Pazaru ono što je Zdjelar ,,do juče,, igrao kod nas? KO ima te neke njegove fizikalije i voljni momenat?
Pitam se koliko nas željno čeka sutrašnju pobedu Partizana, a koliko čeka još jedan ,,kiks,, - pa da se pokaže kako su bili u pravu i kako Stolica treba ekspresno da ode...

Da se razumemo: i ja mislim da Partizan treba da pobedi u svakoj utakmici.

Ali ,,kojim očima,, vi vidite ovaj naš sadašnji Partizan, koga uprava URNIŠE već duže vreme, ovamo kritikujemo igrače kako ne znaju da igraju, trenera kako ne zna ništa, a očekujemo da sve redom pobeđuju?
Pa kako braćo?
Ajde da se dogovorimo, jesmo li galaktikosi sa najboljim evropskim trenerom na klupi, ili smo tim u osipanju bez dosipanja sa trenerom koji prvi put vodi jedan ovako veliki klub (bar po imenu veliki) - pa da prema tome očekujemo i rezultate...

Ako dođu bar još tri ,,krštena,, fudbalera, onda ću da očekujem da nizovi pobeda budu duži, da igra postaje sve bolja i efikasnija, da se postepeno prostor daje mlađim igračima...

Ako ne dođu bar još tri ,,krštena,, fudbalera, onda mogu samo da i dalje navijam za Partizan (i da ne odustajem od toga, kao ove kolege koje se javljaju da nam to javno saopšte na forumu!) i da očekujem tek povremeni ,,bljesak,, nekog od igrača u sadašnjem sastavu, što će dovoditi do povremenih dobrih rezultata i igara, inače - crno nam se piše...

- centarfor razbijač skakač (umesto Milovanovića) koji će da odmeni Riku na neki minut ili da igra zajedno sa njim, kad zatreba...
NEMAMO takvog igrača!

- desetka sklona asistencijama i golovima sa dobrim radijusom kretanja koja će se javljati i kao centralni vezista i koja će da menja Natha, ili da Natho menja njega i poboljša naš napad i vezu, u nekim slučajevima i igrajući zajedno sa Nathom! Aman ljudi, Natho je sve stariji i sporiji, Dača izlazi iz povrede, a i pre toga je bio DALEKO od onoga što Partizanu treba.
NEMAMO takvog igrača!

- defanzivni vezista, aman ljudi, hitno nam je, umesto Zdjelara koji je otišao(!), Belić je mlad, Fejsa je star i spor, Andradea još nismo ni videli da li je to u stanju da igra (?!)...otišao je i Jevtović, pre njega Šćekić...
NEMAMO takvog igrača...

Ali, i bez ta tri igrača - očekujem POBEDU sutra u Novom Pazaru.
UBEDLJIVU - po mogućstvu...
 

majonez

Grobar
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
577
Reaction score
810
Vidim da su grobari poslali saopstenje gde pozivaju na ujedinjenje svih da se otera uprava. Nije mi jasno jel to s juga? Ako jeste lici mi na neku namestaljku. Oni koji su na skandiranje istoka včćpdr i uprava napolje tukli te ljude sad pozivaju na protest, na smenu itd. Ne verujem im ništa.
 

AsenNikolov

Početnik
Учлањен(а)
24.06.2022
Порука
41
Reaction score
219
Локација
Crna gora
Da je Partizan prvi,da je najbolji svi bi se vi vratili na Jug...ovako vam je muka da se cimate da gledate tim koji nema sanse za titulu... Ako vas nema na Jug,jeste li na istok?? Niste. Zapad?? Niste. Prosle godine protiv Napretka koliko nas je bilo?? Kada smo se borili za titulu. I evo ja pricam MI i VI i ja dijelim,to je prokletsvo nase,zasto smo uvijek podijeljeni,zasto nismo svi MI. Opet ovo je moje misljenje,ne mora da znaci da je istina,uvijek ima kontra argument,znam. Pokusavam sve da shvatim. Ali ne mogu shvatiti zasto nas nema na Jug i na Istok i na Zapad...ngdje nas nema. Zasto tako braco i sestre?? Zbog uprave,zbog ljudi na Jugu,svi trazimo alibi,zbog Vucica...a maxe. Ko god vas odvaja od Partizana,znajte da je to njegova pobjeda,a poraz nas i poraz naseg Partizana. Sad opet punimo hale,a nije nas bilo prije 5 godina,nigdje nas nije bilo,jer su rezultati bili losi. Eto kakvi smo navijaci postali. Ne kazem da je Jug dobar,ali mi nemamo bolje...ili imamo resenje da ne dodjemo,zar je to podrska Partizanu,da ne dodjemo. Volim vas sve,ma koje misljenje imali. Ajmo malo da pruzimo i fudbalerima podrsku,mi nemamo drugo,samo nas i Partizan,vidite niko vise ne proziva cigane,niko,samo se prozivamo medjusobno. Na 2 mjesta sam objavio skoro istu poruku,pa ako ko hoce da me banuje neka radi sta mu je na merak. Napred Partizan!
 

Chika Rale

Grobar
Учлањен(а)
29.06.2022
Порука
643
Reaction score
2.360
Локација
Beograd
Stara poslovica, a potpuno važi za Partizan, glasi:

Zavadi pa vladaj!

To je naš problem.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Partizan (4-2-3-1): Stevanović – Živković, Marković, Saničanin, Urošević – Andrade, Fejsa – Menig, Natho, Petković – Rikardo

Očekivan sastav... napokon Fejsa... Živković na desnom beku... Opet Sveta umesto Vujačića... Menig od početka... Petković opet bonus.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top