Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2023/24

Статус
Затворена за писање одговора.

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
5.903
Reaction score
28.223
Локација
Beograd
Želim mu da ceo forum bukvalno na kraju sezone ga stavi kao avatar.
To je ono što mu(nama svima) želim.
Ali...
Realnost je nešto malko drugačija i reći ću onu staru, prevari me jednom, sram te bilo, prevari me dva puta, sram me bilo.
E za tri već ne znam koju epitet da nađem.
Ne treba ovde samo da skačemo jedni na druge, znamo ko se time hrani, za početak, a za kraj, neka drugi direktor mu dovodi valjane igrače za klub, pa koliko kroz nekoliko dana...

The_B

Grobarčina
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
1.325
Reaction score
4.955
Локација
Beograd
Opet ti pretpostavljaš da si bolji i da si nešto više uradio od ljudi koje ni ne poznaješ. To je taj srBski manir, time se vode ovi na vlasti, nadam se da si svestan.
Meni je baš drago kad vidim ko sve stoji uz Stanoja, to mi je samo potvrda da sam na pravoj strani. I pre nego što neko to kaže - nismo na istoj strani, sigurno nismo ako podržavate poltrona.

Vidi, svako ko voli Partizan i daje svoje živce za Partizan ima moje poštovanje.

Ja ne smatram da je Stanoje poltron, već neko ko može uz Marka jedini da pliva u ovim govnima u tzv ping pong ligi.

Slažem se u potpunosti sa Čikom, da svi budemo srećni na kraju sezone, to je jedino bitno.
Neka ja budem u pravu, ne zbog sebe, nego Partizana, to je u ovom trenutku jedino bitno.

Zato i smatram da je on idealno rešenje u ovom trenutku, jer zna gde dolazi i sa kim ima posla, a ljubavi prema Partizanu mu sigurno ne manjka, a za razliku od prethodnih "trenera", on to zaista jeste.

manager23

Grobar
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
604
Reaction score
2.926
Локација
Čačak
Možemo li nekako da prestanemo sa podelama za i protiv Stanoja? Jer valjda ako uprava ode a Stanoje ostane svima će biti to u redu, a sa druge strane ako Stanoje potpiše apel i ne bude trener a uprava ostane to nikome neće biti u redu.
Ne mislim da je u redu što opet šuruje sa vazurom, ali ne mislim da misli nešto loše Partizanu i da neće dati maksimum. Što se tiče teranja stranaca nisam ni toga ljubitelj ali kao i svaki trener ima neke svoje zamisli sa kojima se možemo slagati ili ne. To ne bi trebalo da bude merilo toga da li voli klub ili ne. Ne sviđa mi se ta željko pantić priča.
Sa druge strane ozbilna zamerka zbog apela. I to ne samo njemu nego i Marku Nikoliću i ostalima.

Poenta priče je: Upravo umri, trener nije bitan u ovom trenutku

Chika Rale

Grobar
Учлањен(а)
29.06.2022
Порука
808
Reaction score
3.050
Локација
Beograd
Kako mi je ovaj Kralj postao ljigav .....
Naš sportski sektor tvrdi da nam je potrebno najmanje 5-6 novih igrača, a naš veseli sportski direktor kaže da će već do priprema u Sloveniji (u narednih 7 dana) stići jedan, a možda čak i dva igrača.
Kakva brzina. Do početka Uefa kvalifikacija možda dobijemo još jednog ili čak dva. Uzgred, niko ne spominje da li je plaćena kazna Fifi, jer bez nje nisu moguće registracije novih igrača.
Baš veselo!

Helsinki

Grobarčina
Учлањен(а)
21.07.2023
Порука
1.026
Reaction score
6.322
Локација
Nis
Stanojeve zamisli su takve da nije uspesan fudbalski trener,da nema nigde rezultat i da je svuda popio sut u guzicu

amansio

Grobarčina
Учлањен(а)
03.02.2007
Порука
2.209
Reaction score
4.985
Локација
tamo daleko......uz grupu JNA
Možemo li nekako da prestanemo sa podelama za i protiv Stanoja? Jer valjda ako uprava ode a Stanoje ostane svima će biti to u redu, a sa druge strane ako Stanoje potpiše apel i ne bude trener a uprava ostane to nikome neće biti u redu.
Ne mislim da je u redu što opet šuruje sa vazurom, ali ne mislim da misli nešto loše Partizanu i da neće dati maksimum. Što se tiče teranja stranaca nisam ni toga ljubitelj ali kao i svaki trener ima neke svoje zamisli sa kojima se možemo slagati ili ne. To ne bi trebalo da bude merilo toga da li voli klub ili ne. Ne sviđa mi se ta željko pantić priča.
Sa druge strane ozbilna zamerka zbog apela. I to ne samo njemu nego i Marku Nikoliću i ostalima.

Poenta priče je: Upravo umri, trener nije bitan u ovom trenutku
U ovakvom stsnju u kakvom jesmo sve je bitno pa i trener. A što se ziče redosleda
1. Neka nebeski vladar umre a posle njega ko hoće

manager23

Grobar
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
604
Reaction score
2.926
Локација
Čačak
Ne vidim da je bilo bitno ko je trener zadnjih 7 godina. Sa konstatacijom broj 1 se slažem, nije bitan redosled

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
5.349
Reaction score
38.057
Локација
Novi Sad
Nije bilo bitno jer nisi imao javni poziv za smenu uprave u ovom obliku gde je preko 80 bivsih igraca potpisalo. Covek je stao direktno protiv svih nas koji smo potpisali peticiju i stali uz te bivse igrace koji imaju muda da se bore za Partizan.

Jebiga, ja sam "gotivio" stanoja do skoro, i da smatram da je trener napsram mnogih koji su prosli u poslednje vreme, ali kao sto sam rekao vec nekoliko puta, ko god ODBIJE da potpise, za mene je isti kao vazura......

dusan.petrovic

Grobarčina
Учлањен(а)
18.05.2018
Порука
1.640
Reaction score
6.705
Локација
beograd
Ti za razliku od drugih kažeš da je to tvoj lični stav i to je skroz ok. Ja naprimer smatram da je Stanoje samo trener i treba isključivo time da se bavi. To sto se mi borimo protiv uprave, ne znači da ce se sportski deo kluba staviti u zamrzivač i odmrznuti kada sve prodje. Partizan mora da živi i preživi. U ovom trenutku je za sportski deo najbolje resenje Stanojevic kao trener. I kakve to veze ima sa teranjem vazure i vucele? Kakav je on njima vetar dao u ledja time sto je potpisao? Da nije potpisao on, trener bi bio nadj i gurnuo bi nas u jos veću dubiozu iz koje je pitanje dal bi novi ljudi koji dodju mogli da ga izvuku. Ovako Stanoje neka radi svoj posao najbolje sto zna, a kada dodju novi ljudi, neka vide da li mogu naci boljeg trenera. Ako mogu da vrate Marka Nikolica, prvi cu podrzati promenu trenera.

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
5.903
Reaction score
28.223
Локација
Beograd
Apdejtovane cene od danas...

macan666

Početnik
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
186
Reaction score
241
Od svih bljuvotina i gluposti koje sam pročitao ovde moram da prokomentarišem jednu.
Viđeniji 4umaš mrtav ladan napiše da je Stanoje poltron svake uprave!?
ALOOOOOOOO, čovek je jedini trener u istoriji Partizana koji je ustao PROTIV uprave i dobio otkaz zbog toga.
Inače konkretan povod je bila što mu je onaj SNS vepar, VELIKI grobar, rekao da PFC ne mora baš svake godine da bude prvak!
Pamćenje je nekima kraće i od pameti.

Nisi

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
2.755
Reaction score
19.844
Локација
Kipar

Nemanja-950

Partizanovac
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
4.284
Reaction score
24.423
Od svih bljuvotina i gluposti koje sam pročitao ovde moram da prokomentarišem jednu.
Viđeniji 4umaš mrtav ladan napiše da je Stanoje poltron svake uprave!?
ALOOOOOOOO, čovek je jedini trener u istoriji Partizana koji je ustao PROTIV uprave i dobio otkaz zbog toga.
Inače konkretan povod je bila što mu je onaj SNS vepar, VELIKI grobar, rekao da PFC ne mora baš svake godine da bude prvak!
Pamćenje je nekima kraće i od pameti.
Ajde što vređaš članove nazivajući njihovo mišljenje "glupostima" i "bljuvotinama", nego što ne znaš ni u kojoj je stranci taj Ružič

GORAN-BL

Grobar
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
873
Reaction score
3.619
Локација
Banja Luka
Статус
Затворена за писање одговора.