Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Opet ti pretpostavljaš da si bolji i da si nešto više uradio od ljudi koje ni ne poznaješ. To je taj srBski manir, time se vode ovi na vlasti, nadam se da si svestan.
Meni je baš drago kad vidim ko sve stoji uz Stanoja, to mi je samo potvrda da sam na pravoj strani. I pre nego što neko to kaže - nismo na istoj strani, sigurno nismo ako podržavate poltrona.
Naš sportski sektor tvrdi da nam je potrebno najmanje 5-6 novih igrača, a naš veseli sportski direktor kaže da će već do priprema u Sloveniji (u narednih 7 dana) stići jedan, a možda čak i dva igrača.Kako mi je ovaj Kralj postao ljigav .....
U ovakvom stsnju u kakvom jesmo sve je bitno pa i trener. A što se ziče redosledaMožemo li nekako da prestanemo sa podelama za i protiv Stanoja? Jer valjda ako uprava ode a Stanoje ostane svima će biti to u redu, a sa druge strane ako Stanoje potpiše apel i ne bude trener a uprava ostane to nikome neće biti u redu.
Ne mislim da je u redu što opet šuruje sa vazurom, ali ne mislim da misli nešto loše Partizanu i da neće dati maksimum. Što se tiče teranja stranaca nisam ni toga ljubitelj ali kao i svaki trener ima neke svoje zamisli sa kojima se možemo slagati ili ne. To ne bi trebalo da bude merilo toga da li voli klub ili ne. Ne sviđa mi se ta željko pantić priča.
Sa druge strane ozbilna zamerka zbog apela. I to ne samo njemu nego i Marku Nikoliću i ostalima.
Poenta priče je: Upravo umri, trener nije bitan u ovom trenutku
ALOOOOOOOO, čovek je jedini trener u istoriji Partizana koji je ustao PROTIV uprave i dobio otkaz zbog toga.
Ajde što vređaš članove nazivajući njihovo mišljenje "glupostima" i "bljuvotinama", nego što ne znaš ni u kojoj je stranci taj RužičOd svih bljuvotina i gluposti koje sam pročitao ovde moram da prokomentarišem jednu.
Viđeniji 4umaš mrtav ladan napiše da je Stanoje poltron svake uprave!?
ALOOOOOOOO, čovek je jedini trener u istoriji Partizana koji je ustao PROTIV uprave i dobio otkaz zbog toga.
Inače konkretan povod je bila što mu je onaj SNS vepar, VELIKI grobar, rekao da PFC ne mora baš svake godine da bude prvak!
Pamćenje je nekima kraće i od pameti.
I jedini trener u Istoriji Partizana koji je bio svjedok na suđenju čovjeku koji je najveći neprijatelj Partizana.ALOOOOOOOO, čovek je jedini trener u istoriji Partizana koji je ustao PROTIV uprave
Pamćenje je nekima kraće i od pameti.
Šta je laž?Sve je to ista septička jama.
A laž, odnosno iznošenje neistina nije nikako mišljenje već samo može biti glupost ili zla namera odnosno bljuvotina.