Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2023/24

Статус
Затворена за писање одговора.
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
15.114
Reaction score
61.450
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Srećno novom treneru, trebaće mu. Kaže da je napredovao u turskoj to je lepo čuti.
Stvarno čudno kako novinari “nemaju hrabrosti” na konferenciji kluba da pitaju o protestu kao da je klub vlasnik prostorija i da je zabranio da se priča o tome. Šta je sledeće neće smeti da gostuje opozicija na televizijama s nacionalnim frekvencijama
Očekujem titulu. Jesenju

Мали џин

Fudbalski zanesenjak
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
4.828
Reaction score
12.238
Локација
.

BiP

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
1.455
Reaction score
9.253
Локација
NbG
Kako ga neko od prisutnih ne upita šta se to promenilo od poslednje izjave da nikada više neće raditi u Srbiji...? Da nije ponovo neke garancije i obećanja dobio i koji je to nezavršen posao sa dokazanim uništiteljima FK Partizan, da ne zapadne njemu poslednji ekser da zakuca...?
Kao i do sada nikada doslednosti nije ni bilo u tom beskičmenjaku željnom novih i novih menadžerskih kombinacija. Parazit koji se na grbači Partizana obogatio i stekao sve što poseduje, a ujedno jedan od najvećih izdajnika kluba koji mu je sve dao, a nije baš i da nema fine konkurencije u tom delu.
Bodove za vređanje ovakvog stvora prihvatam sa zadovoljstvom.

PitBull

Grobar
Учлањен(а)
08.12.2012
Порука
231
Reaction score
311
Inače da Stanojević nije došao, ova uprava bi pala do ponedeljka. Sve bilo spremno za rušenje i grandiozan ulazak nove strukture u klub.

Al' malo morgen.

Ne treba ovoj upravi nikakav Stanojević da im daje vjetar u leđa. Oni su to preraspoređeni i biće na tom radnom zadatku dok ih god ne skloni onaj koji ih je tu postavio. I tu nikakvi potpisi, peticije i protesti ne pomažu.

A mogu da zamislim kakva bi kritična masa postojala da je Nađ ostao trener. Ne bi bilo 5 hiljada ljudi na stadionu.

Tako da se ne zamajavamo princom na bijelom konju i nekim promjenama. U ovoj Srbiji je to nemoguće i dok je Srbija takva kakva jeste, jedini zadatak Partizana treba biti da preživi. A rezultatski (kroz Evropu) mnogo su veće šanse da nešto napravimo sa Stanojevićem nego sa Nađom i sličnima pošto trener koji drži do sebe ovdje neće da radi.

Brka

Grobarčina
Учлањен(а)
04.08.2007
Порука
1.283
Reaction score
4.547
Локација
Uvek uz Partizan
Kakva sramotna promocija, kakvi ljudi bez karaktera i integriteta, kakvi novinari koji se ne mešaju u svoj posao, kakvi direktori, apgrejdovani treneri, apgrejdovani klub, PR, arena sport, podrška reprezentaciji.....

Marš napolje bando pokvarena!

Snickers

Grobar
Учлањен(а)
09.07.2022
Порука
244
Reaction score
1.179
Локација
Trinidad and Tobago
Uvek se odusevim kakav je kralj imbecil, nabubao 3 odgovora na svako pitanje koje mu postave i vrti u krug ko mentol.

Sto se tice trenera apsolutno je nebitan, protest do kraja, nema pristajanja na kompromise i mazanje ociju. Ne znam ko moze da gleda jos jednu telenovela rijaliti sezonu u kojoj smo prvi do polusezone, i necemu se nada.

Samo jos jaci protest, bez obzira na rezultate sve dok ne odjebe uprava.

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.067
Reaction score
16.376
Локација
-
Dobrodošao šefe!

“Otišao sam jer nisam uzeo titulu, i mislim da sam pogrešio”

Verovatno jedini trofejni trener Partizana koji je u virtuelnoj zajednici okarakterisan kao izdajnik. Isto bi i pravi navijači mislili sve i da uzmeš titulu i igraš opet LŠ.

Što se mene i sličnih tiče ostani 33 godine, verujem i znam da smo u ovoj ping pong ligi svake godine sa tobom u pohodu na titulu, koja je uvek tebi bila cilj.

Mali podsetnik - Aleksandar Stanojević na klupi Partizana -

• 176 utakmica
• ⁠135 pobeda
• ⁠17 remija
• ⁠24 poraza

IMG_4150.jpeg

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.017
Reaction score
15.920
Локација
underground
Odgledao sam konferenciju.
Ne sumnjam u Stanojeve dobre namere za razliku od mnogih ovde.
Ali put u pakao je poplocan dobrim namerama.
Stekao sam utisak da je malo poglup.
Tacnije , da je on ono sto se zove "fah idiot".
Neko ko van struke nije u stanju da vidi siru sliku koja direktno utice na tu struku.
Svestan je on favorizovanja cigana , uostalom i pricao je o tome vise puta.
Ali on uopste nije svestan dubine i sirine konteksta tog favorizovanja.
On sticem utisak posmatra to favorizovanje kao kad npr se favorizuje Real , i da se na terenu to moze neutralizovati.
Nije svestan da ni Gvardiola sa Sitijem ne bi bio prvi u ovoj ligi i sa ovom upravom koja unapred pristaje na to.
Za razliku od svih drugih trenera koji opravdano ne bi preuzeli Partizan u ovom trenutku.
I to je to , proci ce kao i Duljaj.

The_B

Grobarčina
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
1.325
Reaction score
4.955
Локација
Beograd
Nekim ljudima bi doživotno trebalo zabraniti da priđu stadionu, hali, bukvalno svetim mestima gde igra Partizan. Očigledno da ljudi koji imaju staža na tribinama, više nego neki kraj tv-a nikad ni za šta nisu u pravu i nemaju pojma.

Šefe, dobro došao i da gaziš cigane gde stigneš.

STANOJE!!!

Nemanja-950

Partizanovac
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
4.316
Reaction score
24.642
Nekim ljudima bi doživotno trebalo zabraniti da priđu stadionu, hali, bukvalno svetim mestima gde igra Partizan. Očigledno da ljudi koji imaju staža na tribinama, više nego neki kraj tv-a nikad ni za šta nisu u pravu i nemaju pojma.

Šefe, dobro došao i da gaziš cigane gde stigneš.

STANOJE!!!
Opet ti pretpostavljaš da si bolji i da si nešto više uradio od ljudi koje ni ne poznaješ. To je taj srBski manir, time se vode ovi na vlasti, nadam se da si svestan.
Meni je baš drago kad vidim ko sve stoji uz Stanoja, to mi je samo potvrda da sam na pravoj strani. I pre nego što neko to kaže - nismo na istoj strani, sigurno nismo ako podržavate poltrona.

Статус
Затворена за писање одговора.