Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2023/24

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.452
Reaction score
2.222
Da bi klub finansiski preziveo svake godine mora da igra grupnu fazu neko evropsko klupsko takmicenje ili da proda najboljeg igraca zato za stabilan klub treba da klub preuzme gazda a ne novi lopovi da kradu klub a to ce se nazalost opet dogoditi.Nas vojnik koj sedi na klupi je izgubio sve znacajnije bitke a neoprostivo je proslosezonsko osvojeno 4 (cetvrto) mrsto za to je trebao da se sam povuce. Igra Partizana u cetvrtak nije bila za zaborav nego za kazne i trenera i igrace mizerijaaa.
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.767
Reaction score
55.444
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Mislim da ljudima treba biti jasno da Duljaj nije nikakav vojnik Partizana i sl. otrcane fraze.

On nikada neće biti trener, nema ni znanje, ni autoritet, ni određenu dozu samokritike i odgovornosti koju bi svaki ozbiljan trener i čovjek trebali da imaju.

On se sprda sa svima nama kojima je fo Partizana stalo.

Ne znam da li ste primijetili, dva puta u posljednje tri utakmice njiva lige govori da će nakon utakmice da priča više o pojačanjima, a liku normalno da je u sezonu ušao sa Ilićem i Markovićem na štoperu, normalno mu da nas neki Danci torpeduju, normalno mu da mu je Miša Pilates kondicioni trener.

Mislim da je samim tim što se ovako ponaša i što je ušao u priču sa Vazurom jednaki krivac za sve loše kao i tandem VV.

Sreća pa sam davno sebi rekao da neću nikada da imam idole, pogotovo ne u FKP.
Problem još veći je što bar nekoj toj mojoj generaciji je Duljaj svima nama bio jedan od omiljenih igrača. Takve igrače ne možeš da ne voliš. Pa nekako pretpostaviš da je i takav čovek. Nema gluplje priče od one “neće niko”. Pa dobro ako neće nemoj biti stoka, bar ponudi ostavku. On zna manje od nekog taktički potkovanog forumaša, to tvrdim, ovakvo rasulo nismo imali nikad bez obzira na sve, da ne pričam da je nakarikao napred “na njegov zahtev” pet istih igrača. Zamenio zadnje vezne istim takvim itd.
Tvoje je da ponudiš ostavku, upravino da brine ko će, nije on vojnik partizana nego svedok saradnik. Boli me više taj Duljaj od Vazure. Duljaj je bio naš onaj nije. I naravno da nije najveći krivac ko se uhvati za to.
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.086
Reaction score
15.803
Локација
Храм фудбала
Da li je realno da Duljaj nijednog jedinog trenutka ne pomišlja da ode?
Auuuu, gledam KZŠ pred sutrašnji meč, čovek u najmanju ruku ponaša se kao da je prošao kvalifikacije za LK. Stanje redovno, sve ok.

Jel moguće da niko, ali apsolutno niko u klubu od sportskog sektora, do uprave ne smatra da ima ODGOVORNOST za stanje u kom se nalazi naš Partizan?
Па рекао је након реванша да је он борац и да оставку неће дати без обзира на резултате, и да ако хоће могу га смијенити ови из одлазеће управе.
 

The_B

Grobarčina
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
1.076
Reaction score
3.997
Локација
Beograd
Vidi, ja sam isto borac i ne odustajem, hoću da oženim Peni iz "The big bang theory" . A nije da nisam probao, ali ne ide :D .

Ako zaista voli Partizan, a voli u to ne sumnjam, ako vidi da ne ide, da nije dobro, ne treba niko da ga tera, za dobrobit Partizana treba da ode.

Čuj, da je dobro ne bi on bio ovde i te floskule ne prolaze. Jeste to istina, ali čoveče onakav fijasko u prvenstvu, pa onda Evropa, šta dalje da pričamo? Ne treba da dočeka da ga navijači teraju i vređaju.
 

Steff

Početnik
Учлањен(а)
08.07.2022
Порука
130
Reaction score
478
Локација
Beograd
Pa sad doduše i nema smisla da ide, dok je ova uprava tu niko normalan neće doći, daj bar neki kontinuitet kakav takav do derbija da zadržimo.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.759
Reaction score
29.641
Локација
Beograd
E do kurca, stvarno ste kao i organizovani na protestu protiv Vazure i Vučelića, oni neće ući na stadion da isteraju Vazuru, ali će spopadati prolaznike što ih snimaju mobilnim...
...a vi ćete dok ovaj naš ,,Titanik,, od Partizana nezaustavljivo tone u okenske ledene dubine 100 puta na ovom forumu jednog Igora Duljaja označiti kao maltene glavnog krivca za potonuće...
Jebote život, jedan trener manje ili više! Ko da je to sad krucijalno! Otprilike kao to da li su na Titaniku oni gudači svirali valcer ili marš dok je brod otišao u pičku materinu!
I ko da nikad dosad nismo ispali iz Evrope u sezoni kupanja, i ko da se dosad nismo već 1000 puta obrukali neznajući da igramo pravi fudbal!

Idem sutra da popizdim na jebenom fobičnom fudbalskom krovu ako ne pobedimo i da navijam za tog Duljaja koji se koprca u blatu i ne odustaje da pobedi! I za Partizan, jer drugi Partizan nemam. I sem tog Partizana i mnogo drugih stvari nemam.

A vi?

Ako već mrzite Duljaja jel dolazite bar da navijate za taj naš Partizan ili i dalje bojkotujete?

Ja nikad ne odustajem. I zato razumem i Duljaja.

Ajmo Duki... :D
 

Nisi

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
2.097
Reaction score
14.476
Локација
Kipar
Izgleda je nas Duki izuzet od odgovornosti po nekoj nepoznatoj logici. A argumenti koji se koriste za odbranu naseg Dukija su mogli biti primenjivani na bilo kog trenera pre njega. Ali nisu zato sto nisu bili nasi kao nas Duki.
 

Free Partizan

Početnik
Учлањен(а)
07.11.2019
Порука
86
Reaction score
284
Локација
Republika Srpska
Jesmo itekako ispali, npr od poljskog zaglebja, doduše na penale, ali po meni veća katastrofa od ove. Samo što je sad mozda gori momenat u klubu, pa izgleda gore. Ovi danci su ipak izgleda bili bolji od nas ovaj put, ne toliko kako kaže rezultat, ali za zaslužen prolaz jesu.

Jbg, nismo svi isti. Neko je nekom simpatičan, nekom nije. Najgora je celokupna atmosfera u srpskom fudbalu, uvijek neke afere, te izbori u fss, te u reprezentaciji, te u našem partizanu, pa i kod onih drugih, gdje ih vode kriminalci. Ali sve je to slika današnjeg društva i sistema, jbg.

Proće i to ...

A dotad, ko voli Partizan, i fudbal, naravno da će ići da gleda njegove utakmice i kući i u gostima. I da navija za tim,a i za trenera, i da skandira protiv koga treba.
 

The_B

Grobarčina
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
1.076
Reaction score
3.997
Локација
Beograd
U Danskoj, primiš 5 golova, od toga 2 idiotska penala, autogol i Acina greška kod petog gola. Prvi gol , majstorija, ali šta je prethodilo tome? Onaj šarlatanski potez Antića gde čoveku na nogu nabaci loptu. Na stranu to što je Aca skinuo još 3-4 zicera, što su 2 puta promašili prazan gol, to ti je dokaz totalne nediscipline i nedostatka koncentracije.
Možemo i na Sabah da se vratimo kakve golove smo primili i kako smo obe utakmice odigrali na strani. Totalno amaterska priprema utakmica.

Ko je za to kriv?! Meni ne može niko da kaže da trener ne snosi krivicu za to! Pritom, sam sebi skače u usta, jer kaže da je on baš te igrače tražio i da on odgovara za njih.

Ne znam zašto neki izvrću ono što se ovde piše, apsolutno niko ne smatra Duljaja najvećim krivcem, a da je sve ostalo med i mleko. Duljaj je nažalost posledica, uništavanja kluba na svim nivoima skoro 9 godina. Uprava je dovela klub u situaciju da niko ko IOLE OZBILJNO shvata svoj posao i želi da se bavi trenerskim poslom klub zaobilazi u širokom luku.

Nažalost tako je, ali to Duljaja ne amnestira krivice za 4-o mesto u prvenstvu i ovaj debakl u Evropi. Vidiš da ne ide, ako voliš Partizan, a ponavljam uopšte ne sumnjam da voli, to nijednog trenutka ne dovodim u pitanje, idi brate, dok još u prvenstvu makar imamo neke šanse...
 

Free Partizan

Početnik
Учлањен(а)
07.11.2019
Порука
86
Reaction score
284
Локација
Republika Srpska
Ali, po meni za te idiotske penale, loše ispucavanje su krivi baš ti i samo ti igrači. Tu Duljaj ništa nije mogao.

I pogotovo onaj go kad je onaj Osman prošao i severinu i stojkovića, isključiva krivica igrača u tim situacijama, po mom mišljenju.
 

The_B

Grobarčina
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
1.076
Reaction score
3.997
Локација
Beograd
To ti je dokaz nedostatka koncentracije i pre svega discipline u igri.
Sad se sećam onih upisa od @Elric , dečka ne poznajem lično, ali deluje kao ozbiljna dobrica i što je sigurno ogromna je Grobarčina i žao mi je što moram ovo da napišem, ali oni upisi o promeni svega, uvođenju novih metoda od strane Duljaja nažalost, ne da nisu prihvaćeni od strane igrača nego je to ponavljam NAŽALOST, bezveze priča.

Jednostavno, ili je nedostatak autoriteta u pitanju ili je neznanje da usmeriš igrače u pravom smeru ili je i jedno i drugo. Ako voli klub, a treći put ponavljam, znam da voli, Duki sam treba da ode da ne dočeka da ga teraju i vređaju sa tribina jer ON TO NE ZASLUŽUJE! Dosta smo legendi potrošili...
 

Dr.Hofmann

Stara garda
Учлањен(а)
05.03.2023
Порука
348
Reaction score
2.456
Локација
Vukovar
Većina ovde napominje kako je sigurna da Duljaj voli Partizan , ja bogami mislim baš suprotno.

Po svemu viđenom od njegovog postavljanja za trenera Partizana pa do dana današnjeg ,on iz dana u dan dokazuje da ga zabole levo jaje za Partizan.
Levat zna da nigde trener ne može biti , ajde da se utalim sa bandom i da im dajem legitimitet a i plata će biti solidna, da se uštine koji euro dok još banda jaše, da uhvatim par meseci dobre plate, a patetičnim izjavama ću da mažem oči zaluđenicima.

Da imalo želi dobro Partizanu sklonio bi se davnih dana iz više razloga, prvi je taj što nema pojma, što uostalom i rezultati i igra pokazuju, a drugi je taj što daje određeni legitimitet mafijašima koji su zajašili Partizan, i na taj način svesno produžava agoniju i urušavanje Partizana.
Da je baš toliko glup pa da misli da nešto zna u to je malo teže poverovati.
 
Последња измена:

Krkan

Početnik
Учлањен(а)
04.06.2017
Порука
69
Reaction score
470
Da je baš toliko glup pa da misli da nešto zna u to je malo teže poverovati.

Bas htedoh napisati kako mislim da je sustinski jedini problem sa Duljajem sto je glup covek, na nivou Drulovica i nema ni minimum
inteligencije potrebne da bude trener a nije ni u stanju da vidi da mu tim i igra bukvalno ne postoje.
 

Bazzile

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
454
Reaction score
2.428
Na sve nase probleme, samo da se zahvalim novinarima Srbije.
Uz sve probleme koje imamo, koprcamo se, tu smo, pitanje koliko jos dugo, ali tu smo.
Na sva zvona idu vijesti, kako strepimo od IMT-a, da se ne ponovi ovo, da se ne ponovi ono.
S druge strane, drzavna mezimica, sinoc dobija penal koji ne postoji, i tako dobija Pazar kuci, koji je mogao lako do izjednacenja. Isti ti novinari, ni rijec o tome.
Kada dodje kraj ovom mraku, nadam se da ce biti uradjena i reforma u novinarstvu, a onda nadjite neke dobre prekvakifikacije.
Sportski pozdrav, sedma slilo, dotakli ste dno.
 

Gabriel_Batistuta

Početnik
Учлањен(а)
25.06.2022
Порука
196
Reaction score
689
Локација
Beograd
Nema izgovora sad. Ispali smo iz evrope, utakmice su na svakih 7 dana minimum. Ima dovoljno vremena da se spremi svaka. Pobeda se očekuje u svakoj. Ko ne može da se nosi sa tim pritiskom nek podnese ostavku. Sve do derbija očekujem da se dobije i derbi da se dočeka sa prvog mesta. Dosta je bilo zajebancije.
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.767
Reaction score
55.444
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Top