Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2023/24

preldžija

Početnik
Учлањен(а)
21.10.2022
Порука
64
Reaction score
522
Pre neki dan nam AV sredio jeftiniji parizer i šampon od koprive, a danas digao slušalicu i omogućio dva penala i pobedu. Čisto da ne izgubi i naše glasačko telo. Kažu čak da je ON lično bio u var sobi.

Elem, počeli smo da strepimo od raznoraznih teletabisa kojima će Novi Pazar da utrpa 5 komada. Čekam sledeći kiks da Duljaj počne sa izjavom da je on tražio ozbiljne igrače, a ovi mu ne daju i da nam indirektno naglasi da ćemo se po svemu sudeći sa ciganima hrabro boriti za četvrto mesto i sega mega euro kup.
 

Andra

Grobar
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
808
Reaction score
4.287
Локација
Beograd
Pa mamu im jebem bas da jebem. Arena svaki faul iz 70 uglova ponavlja, a sinocni penal jedan snimak, jedan ugao! Nemamo igru, ali teramo dalje. Volim Partizan!

Nek ponavljaju, da se vidi da je cist penal u pitanju.

Mnogo bolje izgledamo kad su Taki i Saldanja zajedno na terenu, sledecu utakmicu moraju da pocnu obojica.
 

PARTIZAN INSTITUCIJA

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.003
Reaction score
11.803
Локација
JNA
Evo vam KURAC! Da podjemo prvo od nas. Ovaj tim u drugom poluvremenu (uz korekcije) mora poceti derbi! Nemanja Nikolic MORA poceti derbi! Kanute, Severina, Manig vise nikada ne smeju da igraju zajedno u prvoj postavi. Kao drugo, penali su cisti kao kuca. Ono ponistavanje naseg gola je cista sramota. Momci su pokazali karakter i borbu, ali mislim da Duljaj nazalost nije trener, jer u zivotu nisam video ovakvo nepostojanje taktike. Bilo kako bilo, teraj dalje, uvek je lepo biti protiv 70% ološa u ovoj državi.
 
Top