Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2023/24

Van Der Berg

Grobar
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
476
Reaction score
2.630
Pobjedi se u zube ne gleda. Vec sesti put ove sezone u prvenstvu. Mi bukvalno nikog nismo rutinski pobijedili, ali opet, eto nas na 4 boda prednosti, Ako nista, morace jos ociglednije da kradu nego danas.

Dobra igra do primljenog gola. A onda taj penal nakon, utisak je, vrlo teatralnog pada, mada smo usporeni snimak vidjeli cak jednom, i to iz vrlo loseg ugla. Ali razumijem ove sa Arene, prepali se da je penal bio nepostojeci, pa nisu htjeli da se ulazi u detalje. Ah da, konsultovan je VAR. Sve mi se vise cini da je VAR kod nas zaista kao na onim mimovima - direknti video link sa Vucicem.

No, kakav god da je penal, nasa igra poslije toga je bila goli kurac. Ocigledno je da igramo bez trenera, jer tu nikakva igra ne postoji, sve su horuk stihijski napadi, pa sta ispadne, ispadne. A do kraja utakmice nije ispalo Bog zna sta, i da nije bilo Zahida, drugu pricu bi pricali. No, 4 boda prednosti je 4 boda prednosti.

Jos par utisaka

- Severina...Ne sjecam se da je taj covjek napravio ista, dobro ili lose, otkako je dosao u Partizan. Ne sjecam se da je ucestvovao i u jednoj akciji kod nekog gola. A o doprinosu u odbrani ne bi bilo ozbiljno ni razgovarati.
- Kanute... Mislim da lik zna nesto o fudbalu, ali iza sebe ostavlja ne rupe, nego provalije i bespuca. S tim sto danas ni u tim pocetnim pasovima nije bio dobar
- Kalulu... Lik se trudi, ne moze mu se reci, grize ko pitbul, ali je danas dvije jedine prilike koje smo imali u zadnjih 60 minuta (osim gola) potpuno bezveze ispucao.
- Duljaj... Vise lici na lokalnog ludaka koji skace pored terena, a kojeg svi ignorisu jer znaju da je senuo, nego na trenera.
 

Brka

Grobarčina
Учлањен(а)
04.08.2007
Порука
1.226
Reaction score
4.038
Локација
Uvek uz Partizan
Sve se slažem sa tvojim viđenjem, čisto za zapisnik u delu o dobrim stvarima koje je uradio Severina upada gol iz slobodnjaka protiv Radničkog iz Niša.

Inače sve drugo je rečeno još jedna pobeda na individualni kvalitet.
 
  • Like
Reactions: BiP

Van Der Berg

Grobar
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
476
Reaction score
2.630
Sve se slažem sa tvojim viđenjem, čisto za zapisnik u delu o dobrim stvarima koje je uradio Severina upada gol iz slobodnjaka protiv Radničkog iz Niša.

Inače sve drugo je rečeno još jedna pobeda na individualni kvalitet.
Hvala na ispravci. Slucajno je to jedna od dvije utakmice ove godine koju nisam gledao, uz prvu protiv Nordsjelanda (za koju mi uopste nije zao sto sam je propustio).
 

MacManus

Grobar
Учлањен(а)
01.07.2022
Порука
334
Reaction score
980
Локација
Boston
Kanute i Severina standardno najgori uz trenera neznalicu. Severina mi se sve više čini kao menadžderska kombinacija.
Preživeti derbi pa u kruševac da se sprdamo
 

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
4.740
Reaction score
22.833
Локација
Beograd
Par utisaka, dobra je svaka pobeda, ma kakva i protiv koga bila, pogotovo filijale severnog dela najveće rupe u Srbiji.
Drugo, bolje imati i ovakav veštak, da se makar nešto vidi od igre, fudbala.
Treće, razmak između linija i dalje itekako veliki, kad poslednja linija odbije loptu, gotovo po pravilu istu mi ne preuzimamo, nego je polu gol šansa za protivnika. Ilić toliko nekad ima odluke protivne zdravom razumu, da nokte pojedem, neki pasovi, Bože me oprosti ili onaj pokušaj glavom na balon loptu, kao da ju je udario štakom, dečko, ajde samo malo koncentracije...
Četvrto, serem se u usta južnoj tribini i to onako, kada budem imao proliv, jebao vas više Ratko Mladić da vas jebao! A pravljenje bakljade u trenutku dok mi jurimo rezultat( i to ne prvi put i to ne samo ova ekipa na Jugu) je sve samo ne potez iole nekog ko voli svoj klub, da ne kažem retardirano...
Pa da nismo poveli, produžio bi peder 4 minuta, a ne poštenih 8.
Peto, pomenuti peder, jedva je dočekao, pa za penal nismo videli dva kadra od po par sekundi i to je to, a prekršaj nad Saldanjom je bio pet puta veći, dok kršenje Severine ni jedan jedini kadar, makar da vidimo kao opasnu situaciju ispred gola.
Ako izuzmemo one gore napisane situacije u vezi navijača, ostalo jako lepo za videti i čuti.
Sedmo, nema se šta čekati, napasti žgadiju da zvoni, tvrdim, nemaju rešenja za Saldanju i Kalulua, a ovi što su mi se popeli na kurac danas svojim izdanjem, neka dođu u svoju kuću i ne dozvole kurčenje u istoj, podržaćemo ih svi, garantujem!
Jao da, mala dopuna, Raduloviću, marš u tri lepe pičke materine, govno raspalo, radije slušam one ciganske sline koje prenose utakmicu, nego tebe, gistro grobara, povraćotina od lika.
Onog su sklonili prošlog nakon priče da je čist penal i poništen čisti gol za Partizan.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.781
Reaction score
29.694
Локација
Beograd
Posao me je okupirao danas a i sutra će, pa zasad nemam vremena da prebrojim broj negativnih komentara o našem treneru posle utakmice u kojoj smo pobedili, ali svakako da je cifra pozamašna...kako god...Partizan je i dalje sa istim trenerom na klupi u pobedničkoj seriji, i u derbi ulazimo gledajući ,,cigane,, ispod nas na tabeli...

Čak sam noćas ispratio veći deo utakmice u reprizi prenosa na Areni, nismo baš nešto odigrali, međutim najvažnije je da su bodovi uknjiženi, hvala bratu Zahidu što je spakovao loptu u mrežu Pančevaca pa da mogu mirno da odem na spavanje.

Prenos me je po ko zna koji put uverio da smo mi pod režimom aparthejda - penal se svira protiv nas tako da niko nema mogućnost da vidi usporeni snimak koji bi dokazao da je penala bilo, i Saldanja se još tom prilikom ,,filuje,, žutim kartonom dajući mu tako šansu da do kraja dobije još jedan i ne igra derbi, nema ni usporenog snimka eventualnog penala za nas nad Severinom...VAR neće razmotriti ni da li je bio penal nad Saldanjom, ali zato, kad god damo gol, isti taj VAR očajnički traži bilo šta što bi im omogućilo da nam gol ponište, Šćekić je zbog ,,verbalnog delikta,, ili prigovora sa klupe kažnjen sa dve utakmice neigranja, samo da ga ne bismo imali na derbiju, Ivica Kralj je kažnjen sa 6 meseci zabrane u fudbalu zato što je kritikovao VAR, a Terzić sad menja likove u sudijskoj organizaciji po svom nahođenju i to zato što mu se ne sviđa VAR...

I kao šlag na tortu dolazi onaj nesrećni komentator sa Arene koji govori kao da je nečim ucenjen, kao da mu je porodica kidnapovana ili mu neko drži pištolj na slepoočnici, da je penal za Pančevo čist i da je to potvrdio VAR, itd...
Brate, ako je već sve tako čisto, zašto nam onda tvoja televizija ne omogući da i mi to vidimo, a ne samo da ti ,,verujemo na reč,,...

I na sve to, ostaje da narednih dana još malo popričamo o nečijem bojkotu derbija na JNA... :icon-rolleyes:
 

Krkan

Početnik
Учлањен(а)
04.06.2017
Порука
69
Reaction score
470
Bojkota za derbi ne sme da bude. Sa bilo koje strane.

Koliko god smo ojadjeni i nesretni, koliko god trener nema pojma sta radi a uprava radi protiv kluba, protiv gurbeta
mora da bude podrska na maksimumu za igrace da izginu u toj utakimici.

Ovo nije utakmica protiv tih 11 nesretnika na terenu, nego protiv smrdljive gurbetske drzave koja cini sve da ponizi klub koji volis i na tome radi intenzivno godinaa.

Dodjimo svi na stadion i jebimo im jako majku pa sta god da bude.
 

ulaz "O"

Hodajući porok
Уредник
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
2.159
Reaction score
14.458
Локација
Brdo Banovo
"individualni kvalitet"

Kvalitetni taman toliko da sa jednim golom razlike pobedimo Imt, Zeleznicar i slicne.
Bas skautirano.
No, to nam je, sto nam je. Podrzati ih koliko smo u mogucnosti.

Videcemo vec u sredu, u drugoj osrednjoj utakmici ove sezone koju igramo. U prvoj smo se proveli kao go kurac po trnju.

Sreda- pomozi Boze.

P.s. o trenerskim kvalitetima gospodina Duljaja vise necu.
 

B & W

Grobarčina
Учлањен(а)
21.08.2007
Порука
1.254
Reaction score
2.944
Klasicna SNS masinerija ,svuda ima te sekte,u svakoj sferi…na delu nista od toga sto pricaju ne postoji…
Penal protiv nas se sudi kao od sale
Penal za nas,var ne postoji,izmisljaju nam neke situacije kod ofsajda…i onda ubace neke budale da pricaju kako je sve to ispravno…Vucicu pusi kurac!
 

Paja Čutura

Grobarčina
Учлањен(а)
27.05.2007
Порука
1.644
Reaction score
5.461
Ne znam kako cemo da izguramo sredu. Ne zato sto igramo lose,nego zato sto smo pozadi suplji na sve strane. Prosle godine jesmo primali po 4 komada od fazon gata ali smo zatvarali keln na primer, pa i ciganiju koji su nas dobili jednom onim userskim golom lika koji vise nije ni igrao. U druga dva derbija kod nas su bili nadigrani. Treba da igraju igraci koji znaju sta je derbi,ne mogu da gledam bolekurciju severine i meniga koji je u svakom derbiju bio nevidljiv. Bolje bi mi bilo da gledam Bazdara i onog malog Terzica kako masi zicer ali barem jurca. Ovako bice jebeno. Jug zasigurno bojkotuje to je info 99 posto. Aj taj 1 procenat da se ogradim.
 

Djomla97

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
681
Reaction score
4.481
Локација
Kosovska Mitrovica
Priča se nonstop kako individualni kvalitet vadi trenera neznalicu.. ko je doveo sve to što ima individualni kvalitet? Sigurno Ivica Kralj i slični sa svojom širokom listom kontakata.. daleko bilo da trener to uradi.
Znači, ubiste se da opravdate čoveka na bilo koji način. On je trener, i on nema pojma. Nije on sportski direktor. Isto je onomad bilo sa Tomićem. Dzaba ti znaš da prepoznaš igrača, ako ne umeš da ga iskoristiš i izvučešc maksimum iz njega.

Na stranu, što te igrače što je on doveo.. Videlo se protiv Nordsjelanda, kakav kvalitet poseduju.

Zar neko misli, da će nas tokom cele sezone pratiti sreća i da svaki put preokrenemo na 0-2. Neće..

Jednostavno, ovako dalje ne ide.
 

Haris_Brkić

Grobarčina
Учлањен(а)
29.07.2022
Порука
1.034
Reaction score
7.728
Samo da napomenem da imamo JEDANAEST novih igrača, od kojih su OSAM u prvoj postavi. Da nisu prosli zajedno ni pripreme zbog kancera koji zove sebe Upravom kluba i da je prošlo samo jebenih SEDAM kola.

Zamolio bih dežurne pljuvače, koliko god Duljaj bio nemač pojma, da mi navedu jednog trenera koji bi sve to ukomponovao u tim za toliko kratko vreme.
Evo ja pratim fudbal već skoro 30 godina i nikada nisam video takvog nekog mađioničara.
Sve i da je Murinjo na klupi trebalo bi mu makar pola sezone da ih upuca da to bude pravo..

Trener jeste nemač pojma,nemamo drugog. Krila nam jesu kriminal,al to nam je sto nam je. Bekove nemamo već deceniju..
Da može bolje,može i mora!
Da može gore,videli smo prošle sezone.
Aj da uradimo nesto sto nismo više od decenije i mi sami..i da ih jebeno ne ostavimo same i gadjamo govnima svakom prvom prilikom da bi kao dokazali neki stav i opravdali letragiju i odustajanje od kluba..
Sta god ko mislio o Stanoju,ni ja ga nikada nisam mirisao,ali siguran sam da je ona ekipa imala podrsku Grobara ne bi prosula bodove na kraju i sa njima i celu sezonu koju su radili mozda i iznad svojih maksimuma.
Ajde jednom jebeno da ne mažemo govnima tim i trenera na POČETKU sezone i da probamo da guramo naš tim, sa sve trenerom nemačem pojma i igračima nemačima pojma jer su JEDINI koje imamo, a zašto je to tako ni najmanje nisu krivi oni već onaj ko ih je doveo tu,odnosno uprava koju teramo na stadionima širom Srbije ali ne u našoj kući (?!?). Ajde da ih guramo do kraja sezone, pa da na kraju podvlačimo crtu i ako treba jebemo mater ko zasluzi i pohvalimo isto tako po zasluzi.

Svi pevamo pesmu Grupe JNA a kao da ne slušamo stihove koje pevamo..
Од кад сам се родио за тебе само знам
Теби сам се заклео да нећеш бити сам
Победе и порази
У болу и у радости
Гробари смо твоји остали..


Vidimo se na JNA braćo , treba kolektivnoj žgadiji ciganske smrdije propisno jebati mater, ako ne na terenu, onda makar na tribinama :navijac


:napred-partizan::partizan-fan:
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.890
Reaction score
13.731
Прошлу сезону му нисам замерио, као неко прелазно решење је преузео тим у гадном моменту (неисплаћене плате, после ГАТ-а, Шерифа итд), тим који није градио али није успео да оствари ни минимум тако да је још тада било јасно да није за клупу ФК и да Партизану треба тренер (кобна грешка је та што је Петрић поднео оставку). Ипак, на моје изненађење остао је на том месту, добио нову прилику. Кренула је радио милева и свидело ми се како се односи према томе да уведе промене у тим. Извукао је ова масовна појачања једва (генерално по мени већина појачања су погодак) и било је јасно да је то због његове упорности и подржао сам га чак и после Сабаха, веровао да ће то све брзо да се слегне и да ће тим брзо заиграти макар приближно својим пуним потенцијалом. Разочарење креће од Нордсјеланда. У 11 утакмица не постоји апсолутно никакав помак у игри, тактици, идеји вођења тима и за то нема оправдања ни у количини промењених играча, ни у чему. Тим је интересантан али имамо најгори стаф по питању тактичке припреме истог за мечеве. Дуљај је добио много шанси и много подршке какву не би добио ни један наш тренер никада после онакве Европе и онакве завршнице претходног првенства. Ту шансу има и у среду. Нека је искористи.
 
Последња измена:

Tuljo

Administrator
Уредник
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
8.355
Reaction score
6.625
Локација
Tamo gde si ti!
Šuška se da cigani hoće da proguraju Nenada Minakovića za prvog sudiju u derbiju.

Mi možemo da pristanemo samo na Srđana Jovanovića, sve ostalo je navlačenje za njih.

Nikako Simović!!!
 

Pajas

Grobarčina
Учлањен(а)
06.01.2008
Порука
1.350
Reaction score
1.333
Zahid i Kalulu mogu da budu prevaga u derbiju. Šteta što smo tanki pozadi.
Ako Jug ne bude pun, na gostovanja bolje i da ne idu više. Kakva je korist da se peva protiv Vazure. Pritisak na upravu može biti samo na JNA.
Ako nam čerga okupira stadion biće to istorijska bruka.
Svi na JNA!
Uinat kriminalcima iz uprave, države, FSS i cz!
 
Top